BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 16000 lişi srada aueahuea abi bu oyunda sıra geri saymıyo mu içime dogcak ne zaman gireceğim oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 10da baslar almaya, max 10dkda biter sira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 stevron diye ekleyin spark lazım lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ulan dün 1gb patch yaptı zaten bugün yine 1 gb patch yapıyor ayın 4u akk girdi zaten şaka gibi inmiyor resmen patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Path of exile da diablodaki Gr muhabbeti gibi, kendimizi diger oynayanlarla kiyaslayabilecegimiz bi olay var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 ya aslında oynayanların nickleri ilk sayfaya biryere liste olarak ekletsek falan. black_hand xxx cheaz xxx spark xxx gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 unable to connect login server diyor bende hata sürekli niye böyle oldu bu durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bi de gateway muhabbetinin bi önemi varmı? london seçmiştim ben en düşük ms o diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 eu vs usa playerlar farklı realmda , ping en dusuk olanda oyna bir fark yok herkes ayni ligde oldugu sürece serverlar patladı su an son labirenti yapıyordum mercde bossu kestim yan odaya gecip alıcam skilleri , disconnect gitti yarim saat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 @Alu yeni content geldi, ona ufak patchler yapmak içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 iyi de abi server gidiyor diye vs bi haber verir insan. direkt çekmezsin fişi mal gibi kaldık öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 hardcore oynıyanlar patladı esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 millet 70 lvl yapmış ya ben daha yeni act2 geçtim nick AlisonWO bu arada edit: bazen mapde loremaser armormaster falan diye adamlardan side quest gibi bişey cıkıyor. ne işe yarıyor bu herifler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 parendus kutuları fazla rippy olmus ya melee oynayanlara yazık direk. normal zorlukta oluyordum az daha. merc de falan o ground slam atan tipler stun lockta tutar direk. nerf kesin gelir onlara en azından normal e cruel a falan. Flassh said: millet 70 lvl yapmış ya ben daha yeni act2 geçtim nick AlisonWO bu arada edit: bazen mapde loremaser armormaster falan diye adamlardan side quest gibi bişey cıkıyor. ne işe yarıyor bu herifler? http://pathofexile.gamepedia.com/Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Kısaca craft yapmaya yarıyorlar. lvl 3 olduklarında hideout kurabiliyorsun. Ayrıntılı bilgi için: Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 4-5 tane filan karakter var sıfırlandı kaldı öle. her yeni ligde yeni karakter açıyom öncekiler kalıyo öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 ben kız karadaşımla sonuna geldim bunun sonra diablo kafası biraz daha zor seviyede tekrar başladı kasmadık bi daha biz de. bi farkı oluyor mu tekrar kastığımızda yoksa tamamen aynı şeyler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 3 zorluk seviyesinde bitirince oyun başlıyor asıl. Map mantığı var gayet çeşitli end game i ama uyarıyorum baya zor ilk karakter genellikle çöp oluyor zaten. Bence guide ile gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 labirent nasıl kanser olmuş ya 34ken girdim 33 level labyrinthe, 38 level oldum bossun ilk phase yeni bitmişti. layoutlar trollüyo paso insanı. ikinci gold keyi ararken darkshrine buldum bir yerde, tıklayınca oyun kitlenip çöktü, geri de girilmiyor tabi... merciless sonunda gelip toptan temizleyeceğim hepsini sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 tunch said: Path of exile da diablodaki Gr muhabbeti gibi, kendimizi diger oynayanlarla kiyaslayabilecegimiz bi olay var mi? şöyle bişey sormuştum sayfa dibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 lion eyes fall jewel cıktı 240 perandus coin e vendor da almadım pişman olur muyum acayip nadir bi gem falan mı acaba şu item http://pathofexile.gamepedia.com/Lioneye's_Fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 hızlı ve kolay kasmak içn ne yapmalıyız, şuan 32 lvl falanım normal mod act3 questlerim bitmek üzere bazıları labirent farmlıyo surekli nedendir? bende act3 questlerini tamamlayınca labirent mi kasayım, act4 e geçmeden? item sorunum cok oluyor özellikle, nerde nasıl iyi item farmlanmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 labirentin son boss fightinda bizi silkip attılar ;( 40 a kadar offensive ağırlıklı gitmiştim, 700 hp e one shot atıyor allahsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Flassh said: http://poe.trade/search/arehonionutaka dried lake iyidir farm icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 hızlı kasmanın yolu hızlı oynamak.amacın merciless act 4 e gelmek . üzerinde 2 tane koşma hızını arttıran iksir olsun packler arasında devamlı kullan.tek düşmanlara saldırma sadece gruplara vur aoe ile.doğrudan hedefine koş dolanma.böle oynarsan map lvli senden daha yüksek olur ve çok exp gelir. şöle sölim map lvl i senden yüksek değilse gereksiz dolanıyosun demektir.content bitene kadar farm yapılacak bişiy yok zaten.düzgün buildle biter.maplere geçince düzgün eşya lazım işte orda başlarsın farma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar