Seperate Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Yine canavar gibi bir sezon geliyor ya ama rust ile arasında çok fena kaldım, karar veremiyorum, ikisine birden ne zaman yeter ne de bişi anlarım, birini seçmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Nekro said: assasin shadow ac. Harbinger bow + tabula rasa giy. arc+bladefall+chain+life leech+CoC+critical strike chance tak gg. her mob pack ine tek atıyorsun direk. hmm coc'u neyle procluyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 dogru onu unutmuşum sdfs. crit chance yerine frenzy yada barrage takarsın. chain yerine de gmp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 item based sıkıcı faceroll karakter yapmak istiyorsanız internette bin alternatif falan var. yeni ligde o itemları toplamak sıkıntı zaten de olay theorycrafting. enteresan bir şeyler denemeyeceksem açar d3 oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 cok ucuz bir build iste olayi o zaten. tek ihtiyacın olan tabula rasa en önemlisi. onu da 25-30 chaos a alırsın. Crit chance i yuksek bir bow da max 2-3 chaos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bu sınıf hedesi ne şimdi? pasif işiyle uğraşmamak mı olay? TL;DR var mı link de olur. ok, ikincil bir pasif ağacıymış ve 6 puan veriliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Seperate said: Yine canavar gibi bir sezon geliyor ya ama rust ile arasında çok fena kaldım, karar veremiyorum, ikisine birden ne zaman yeter ne de bişi anlarım, birini seçmek lazım poe oynarsan haber et ben de oynıcam sanırım yeni sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 baslamayı düşünüyorum ama oyun hakkında hiçbir fikrim yok gibi. sadece diablo 3 ün diablo 2 ile sex yapmışı gibi galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Nekro said: assasin shadow ac. Harbinger bow + tabula rasa giy. arc+bladefall+chain+life leech+CoC+critical strike chance tak gg. her mob pack ine tek atıyorsun direk. bow oynamak istemiyorum ya eski beta zamanlarında bow kasmıstım cunku dual wield bişiler istiyorum aksın geçsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 öyle kısaca anlatmak mümkün değil ya. en yakın olduğu hns d2 ama alakası yok. derinlik olarak benzeri bir oyun yok örnek verilebilecek. skiller gemlerden geliyor, gemler geara takılıyor, gemleri linkliyorsun skill değişiyor, bütün karakteri node by node pasiflerle inşa ediyorsun, item crafting var (düşen itemları alteration yapıyorsun) falan falan uzuyor liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bu arada cuma akşam 10'a mı denk geliyor ben hiçbir yerde tam zamanını göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 said: Path of Exile: Ascendancy and the Perandus Challenge League will simultaneously launch at noon on March 4, PST. This is 9pm in the CET timezone and 9am on March 5 in New Zealand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 pff 10'a denk geliyor, ulan açsanıza 5-6 cet da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 @bingildak hikaye,atmosfer ve görevler nasıl? heryerden iskeletor çıkıyor, en iyisi vurayım kırbacı modunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 geri sayım koymuslar siteye launch için benim gibi aptallar daha rahat anlasın diye ty poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Black_Hand said: @bingildak hikaye,atmosfer ve görevler nasıl? heryerden iskeletor çıkıyor, en iyisi vurayım kırbacı modunda mı? atmosferi ben çok seviyorum d2 ambiyansı var, gritty. görevler osuruk ama zorluk anlamında kendini ne kadar challenge etmek istiyorsan oyun sana o kadarını sunuyor. hikaye yok gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ben başlamaya çok üşendim ya biton yazı oku meta öğren yeniden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 bende çok usenıyorum ya, en son ilk release de oynadım işte baya seyler değişmiş, zaten oynadıgımı da unuttum random kasıcam bakalım gittiği yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 napacaksın abi metayı, aylarca poe mi oynayacaksın. bir karakter itele geç işte spec seçtikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Oynanabilirligi, animasyonlar, kamera acisi, zoom yakinligi, ui si beni hep uzak tutuyor sundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 ulan bingil sana inandım melee açıcam desync devam ediyorsa bittin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Pinginiz lockstep ayarını açmaya yetecek kadar düşük ise ki yaklaşık 70'i falan geçince sıkıntı yapıyordu yamulmuyorsam, desync yok ancak ping yüksek ise lockstep çalışmayıp aksine daha da kötü yapıyor oyunu, o yüzden kapatıp devam ediyorsun eksi haliyle. Desync olayı düzeltilmiş değil yani, sadece bir opsiyon getirdiler, kullanabiliyorsan desync yaşamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 awakening de baya oynadım bir kere bile desync yasamadım. ping te normal 60 70 arası oluyordu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 desync biteli baya oldu lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 okçu açayım ben o zaman ya arkadan oklarım pıh pıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar