quixef Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Kötü ki o node Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Ben onu daha çok lightning/cold vurup ignite scalelamak gibi düşündüm, ek bi çaba sarfetmeden EE de procluyorsun işte mis. Keza shock olanı da düz büf olarak iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Şu oyunu bi fireball oynamadan bırakmak istemiyordum, güzel olursa lig orta falan başlar oynarım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 2 saat önce, quixef dedi ki: Kötü ki o node Şaka değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Değil değil zayıf biraz quixin theorycraftı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Her actte skill point veren questler ve lab triallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Ben her karakterde sadece gerekli pull'lari yapip kosabildigim kadar hizli kosarak ve tum questleri yaparak ilerliyorum. Genellikle 8 10 saat arasinda bitiyor questline. Bir tek library questini yapmiyorum bazen build izin veriyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 (düzenlendi) necro ile ne güzel güle oynaya ufaklıklara dövdüre dövdüre ilerliyordum ama çok sıkıcı olduğu için ve iyi de currency kastıktan sonra deadeye ice shot açayım dedim.90 a kadar sorunsuz geldim ama t14 den sonra zorlamaya başladı,özellikle boss lar can sıkıyor fazla hp ye odaklanmıştım biraz değişikliğe gittim atağı ve evasion u arttırdım.map temizlemek için iyi oldu aslında ama sirusu imkanı yok kesemem .bu şekilde çok hızlı currency kasıp bi molten strike build ile sirusa tek atmak en iyisi sanırım Şubat 10, 2021 Esnaf tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 İlk defa bu sezon SRS build yaptım. Yetemez diye düşünüyordum ama tam tersi. Oynadığım en dengeli buildlerden birisi oldu. Neredeyse tüm içeriği bitirdim sayılır. Bir kaç achivement tamamlayıp sonraki ligi beklerim artık. Farmville içeriğini tekrar koymuşlar bu ligde. Onu dışarıda bırakırsak oldukça eğlendiğim bir lig oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Nasıl ya harvestın şu hali exp+lig den daha iyi sdf bir de waifu oshabi droplarına bi çeki düzen gelse de passlamasak hariqua olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 (düzenlendi) https://www.youtube.com/watch?v=dySV2sJxshk Yutup linklemeyi beceremedim. Mart 12, 2021 NeroWarden tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Bunu da çok iyi yapmışlar asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 mmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2021 Path of Exile 2 “definitely won’t be released this year” Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2021 Oha map device a sacrifice takıp random trial açmayı sonunda getirmişler. Allahuekber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 21 saat önce, axedice dedi ki: Oha map device a sacrifice takıp random trial açmayı sonunda getirmişler. Allahuekber İğrinilmiş çirisizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Yeni lig için abartı yatırım gerektirmeyen, red tier farmlasa yeter build önerisi var mı? Maven-Uber Elder gözümde yok. Haritaları farmliyim yeter. Currency kasmalık. Ball Miner veya Ele Hit Raider bakınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Hakkatten build önersenize, ama ben alayına gider yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Yes pls.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 https://www.poe-vault.com/guides/ultimate-raise-spectre-necromancer-build-guide Veya https://www.poe-vault.com/guides/ultimate-cyclone-slayer-build-guide Hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Biri minion bült öbürü melee bült hangisini önerelim? Hiç minion oynamadıysan necro ol, hiç cyclone oynamadıysan slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 https://docs.google.com/document/d/1PFzG4im409dnt5ofeXOAzfAgunnHnSHUvpUgq178RsQ/edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 3 saat önce, axedice dedi ki: Biri minion bült öbürü melee bült hangisini önerelim? Hiç minion oynamadıysan necro ol, hiç cyclone oynamadıysan slayer. Dogru Resim supermis sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Olm ben de diyorum neden bu millet 48 saaatte hala level 55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar