Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ahah senden değil ya. baltanın zarına 10c borç verdim daha oyunun en fakir anımda, yarın ödicem abi süz vürüyüm dedi, 3 gün geçti -.-

helmet alcam baram yoh bu balta yüzünden

Mesaj tarihi:
2 saat önce, NeroWarden dedi ki:

Arkadaştan alınan borç chaos gibisi yok. 

Herkesten 10c tokatlasan lig basi exaltedlari dizer sonra chaoslar ucuzlayinca geri verirsin, %60 profit gelir net.

Mesaj tarihi:
3 saat önce, axedice dedi ki:

Geliyor geliyor trade e koyduğum bi iki item fossil mossil satılınca param olacak.

Ammmma lafını yaptın beaaaa...

düştü ex hadi iyisin. ama 83 chaosmuş. o yüzden sadece bikaç gün erteliyorum borcunu.

Mesaj tarihi:

Şimdih, Alternate Quality'si %9 Dmg increase while full on energy shield olan gem düştü. Lakin ben spellleri energy shield ile castlıyorum. Max. iken, ilk castladığım spell, %9 dmg bonus alır mı? yoksa castlarken harcadığım için nonono max değilsin sen diyip vermez mi

Mesaj tarihi:

Çalışır çalışır, sen spell i cast edersin bonusu alırsın mana sonra harcanır. Da 9% increase çok dandik değil mi? Hangi spell o?

Bide @Engg zaten RMT traderlardan botlardan yeterince çekiyor ekonomi, bide senin gibi dip yiyicilerle forumda uğraşamayız. Şikayet ediyorum umarım banlanırsın sonra da dayak yersin.

Mesaj tarihi:

Tabii ki gidip hazır chest (ya da 6L prophecy) al. Oyunda orb of fusing ile 6L yapmak diye bişey yok, 8 yıldır oynuyorum daha böyle bi olayla karşılaşmadım. Anca işte streamerlar falan yapsın millet heyecanlansın diye developerlar arka planda edit yapıyor.

Mesaj tarihi:

Ben de linkliyorum da 300 2k arasında değişen bir kumar oldu benim için hep hahah

Yalnız currency fiyatları anormal şu anda. 1 ex = 75c falan, yani 225 fusing alabiliyoruz 1 ex'e. Eskiden 450 - 500 tane falan alınıyordu. 6 link chest 6 ex şu an, 1350 fusing'e falan eşit yani. Elimdeki 5 link'i satıp yeni chest alırsam ortalamada daha karlı çıkıyorum sanki sdf

Mesaj tarihi:

Nasıl cenabet bir lig geçiriyorum anlatamam, dün 5 ex harcadım linkleyemedim chesti. Başa baş noktasına geldi. Bir de lvl 91'im t15-16 farmlıyorum falan hala 1 tane bile ex düşmedi. Tüm currencyleri lab. enchantlarıyla kastım. Akşam artık 5 link yapıp farma devam edeceğim bir şey olmamış gibi.

Oynadığım build'in de dmg'ı, survival'ı iyi ama sürekli projectile'lardan falan stun yiyip ölüyorum. Dün heist'ın tekinde gelişine tek yedim hatta, off-screen bir şey uçtu üstüme anlamadım sdfg. Lunaris'in falan dalgametrelerini açamadım gerçi hakediyorum. Cremation oynayan var mı lig başında bilmiyorum ama harcanan currency'e değmiyor end-game'de. Bleed-bow'a falan dönsem daha iyiydi sanki.

• Yeni Oluştur...