Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 ahah senden değil ya. baltanın zarına 10c borç verdim daha oyunun en fakir anımda, yarın ödicem abi süz vürüyüm dedi, 3 gün geçti -.- helmet alcam baram yoh bu balta yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Arkadaştan alınan borç chaos gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 ancient.orb.düştü.nası.heyecanlandım.exalted.diye.aynı.renge.boyamış.pezmenkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 2 saat önce, NeroWarden dedi ki: Arkadaştan alınan borç chaos gibisi yok. Herkesten 10c tokatlasan lig basi exaltedlari dizer sonra chaoslar ucuzlayinca geri verirsin, %60 profit gelir net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Geliyor geliyor trade e koyduğum bi iki item fossil mossil satılınca param olacak. Ammmma lafını yaptın beaaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 sus ulan fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 3 saat önce, axedice dedi ki: Geliyor geliyor trade e koyduğum bi iki item fossil mossil satılınca param olacak. Ammmma lafını yaptın beaaaa... düştü ex hadi iyisin. ama 83 chaosmuş. o yüzden sadece bikaç gün erteliyorum borcunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Heist joblar için şu cheat sheet i kullanabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Gerçi bu güncellendi baya bi armor trinket dağıttılar sanırım herkese dilute ettiler rewardları ama en azından sembolleri ve npc levellarını görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2020 noice +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Şimdih, Alternate Quality'si %9 Dmg increase while full on energy shield olan gem düştü. Lakin ben spellleri energy shield ile castlıyorum. Max. iken, ilk castladığım spell, %9 dmg bonus alır mı? yoksa castlarken harcadığım için nonono max değilsin sen diyip vermez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 1 büyünün hesabını mı yapıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 yoh, büyü castlerken energy shield anında doluyor, aslında hep max ama castlarken 0.1 saniyeliğine azalıyor sonuçta. ÇALIŞYIO MU ÇALIŞIMYO MU ARKAADAŞM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2020 Exalted orb almak isteyen varsa iletişime geçebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Çalışır çalışır, sen spell i cast edersin bonusu alırsın mana sonra harcanır. Da 9% increase çok dandik değil mi? Hangi spell o? Bide @Engg zaten RMT traderlardan botlardan yeterince çekiyor ekonomi, bide senin gibi dip yiyicilerle forumda uğraşamayız. Şikayet ediyorum umarım banlanırsın sonra da dayak yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Discipline aura gemi. Zaten kullaniyorum, bari bunu kullanayim fazladan %9 dmg boostum olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Evet 6ex var, gidip 6-link chest mi alayım? Yoksa 1000 tane falan jeweller's alıp slam mi yapayım? Haydan geldi ex'ler, huya gidecekler sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Engg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Şimdi böyle mi olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Tabii ki gidip hazır chest (ya da 6L prophecy) al. Oyunda orb of fusing ile 6L yapmak diye bişey yok, 8 yıldır oynuyorum daha böyle bi olayla karşılaşmadım. Anca işte streamerlar falan yapsın millet heyecanlansın diye developerlar arka planda edit yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 (düzenlendi) Ben her sezon 4-5 tane bağlıyorum. Bu sezonda 450 civarı fuse ile 3 tane bağladım. Eylül 30, 2020 Luriel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Benim de 6l hep fuse ile genelde. Ancak 6L ucuz ise kasmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Ben de linkliyorum da 300 2k arasında değişen bir kumar oldu benim için hep hahah Yalnız currency fiyatları anormal şu anda. 1 ex = 75c falan, yani 225 fusing alabiliyoruz 1 ex'e. Eskiden 450 - 500 tane falan alınıyordu. 6 link chest 6 ex şu an, 1350 fusing'e falan eşit yani. Elimdeki 5 link'i satıp yeni chest alırsam ortalamada daha karlı çıkıyorum sanki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Nasıl cenabet bir lig geçiriyorum anlatamam, dün 5 ex harcadım linkleyemedim chesti. Başa baş noktasına geldi. Bir de lvl 91'im t15-16 farmlıyorum falan hala 1 tane bile ex düşmedi. Tüm currencyleri lab. enchantlarıyla kastım. Akşam artık 5 link yapıp farma devam edeceğim bir şey olmamış gibi. Oynadığım build'in de dmg'ı, survival'ı iyi ama sürekli projectile'lardan falan stun yiyip ölüyorum. Dün heist'ın tekinde gelişine tek yedim hatta, off-screen bir şey uçtu üstüme anlamadım sdfg. Lunaris'in falan dalgametrelerini açamadım gerçi hakediyorum. Cremation oynayan var mı lig başında bilmiyorum ama harcanan currency'e değmiyor end-game'de. Bleed-bow'a falan dönsem daha iyiydi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar