Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 http://i.imgur.com/e1XjC0r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 öyle ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 guild ya da oynayan var mı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ben oynuyorum rampageda. Glago karakter ismi. level 42yim su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Voys said: guild ya da oynayan var mı hiç Nwalka said: Rampage'de tekrar başladım bende. Nickim Witchcold_Nwalka Guildiniz yoksa invite atabilirim. Cold witchden flame toteme geçtim. Diğer buildlere göre dmgi az olsada başlangıç için item istemeyen güzel bir build. lvl85 oldum. Igneel_Nwalka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Seperate said: benim nick kimatso rampagedeyim oynayan varsa eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 ben de başladım. nikim voyik, arkadaşlık falan atsanıza. bi de varsa vereceğiniz küçük bilgiler oyunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 bugün pek oynanmıyor türkiye yurtdışını kemiren balıklar yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yerdeki eşyaları gormeye yarayan tuş var mı yoksa ayarlardan açık mı apmam lazım illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 oyunun şifresi var mı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kullanıcı adın ve şifresi var eğer aradığın şifre o ise hahaha şifresi var mı ne ya online oyun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bir zeka küpü doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 impulse 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 pepperoni pizza ve leave me alone dedim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 all your base are belong to us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Oyunun sifresi ne ya Ulan piyasadaki en iyi arpgyi surda topluca oynayip eglenemedik anasini satayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 hadi gelin oynayalım, biz 2 kişi oynuyoruz şu an. 3-5 kişi gelirse patiden 3-5 de ekstradan ben getırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ben şifreli oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 rampage da oynuyorum bende gruplara pek girmiyorum acaip kasıyor grupta. hatta bazen single bile kasıyor. oysa diabloda gram kasılma olmuyodu. optimizasyon lazım oyuna. ama bu oyundan sonra diablonun yüzüne bile bakılmaz açıkcası. sycn i felanda düzeltseler oyun fena olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ne desync düzelir ne performans performans zaten kötü değil de ama çok daha iyi olabilirdi chris'in en acilinden yapması gereken bir takım ayıracak kenara, yeni bir motor vs. üzerinde çalışmaya başlayacaklar PoE 2 mi olur, reloaded mi olur her ne haltsa desync ve performans başka türlü düzelmez şu an kullandıkları motor felaket limited Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 ben son derece sikko bi pc ile oynuyorum zerre kasmıyor, bağlantı yavaşlığı tr çıkışlarıyla ilgili bence, macaristandan hiç kasılmadan oynuyorum ama HİÇ kasılmadan o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 daha akıcı, hit register'ı daha responsive, desync problemi olmayan bir motorla şu oyunu yapsalar şu an ki pazar payını 2 katına çıkartırlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 yuh abartna abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Diablonun teknik imkanlarina sahip olsa diablo falan kalmaz ortada İste MMO sektörünün tek sorunu da bu. Hepsi içerik olarak wowdan fersah fersah iyi ama teknik olarak wow motorunun smoothluguna ulasamiyolar, diablo da ayni hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 motoru iyi olan oyunlar var abi de olay sadece iyi ürün sahibi olmak değil ea'nin bu satışları iyi ürünlerden dolayı mı poe mekanikler noktasında hns'de son nokta ama motoru konusunda sıkıntılı, motoru yenileseler bile, hatta d3'den bile akıcı olsa yine diabloyu bitiremez, nasıl ea bitmiyorsa, wow bitmiyorsa aynı muhabbetten dolayı adamlar marketing + alışkanlık pazarın kanını sömürüyor, kullanıcı overall maymundan hallice olduğu için kervan 10 yıldır böyle devam ediyor ha poe başından beri inanılmaz umut verici oldu, adamlar "bir şeyi iyi yaparsan tutar" noktasında örnek teşkil etti. bok gibi para kazanıyorlar şu an. kitleleri inanılmaz büyüdü. yeni bir motorla bence çok daha fazla büyütebilirler ama hiçbir zaman diablo olmayacak. şu forumda bile hala diablo savunan adamlar var, acınacak bir durum yani. piyasa bu. herifler lig sistemi altında "yeni karakter aç, farklı unique düşecek" dediler diye sevindi millet, insanın aklı almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar