Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 axedice said: Mass damage diyince akla pyro geliyor, sen aoe diyorsun heralde? Paladinde 4 tane consecration iyiymiş, bana arenada 1 tane bile gelmediği oluyor. Bu arada wild pyro equality combosu (tu) Olabilir ya... Daha once Bana 6 tane(5 pick ettim,icine ettim deck'in :P) fire imp geldi mesela , consecration da 6 tane olsa sasirmam ama 4 u gormek sahaneydi havaya kalkip kalkip indik bizim garibanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 4 cons. atan pala arkaya yineee de şahlaaanıyor aman açıyor mudur böyle of. bu arada bizden legendary ranklere geçenler falan oldu mu, max kaça inen var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 geçen sezon 5 olduydum ben. bu sezon rank oynamıyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Nekro said: sunu gordum cok guldum http://www.liquidhearth.com/blogs/viewblog.php?topic_id=575 Ahahah çok iyiymiş :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 eble mages Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1526154_747946051904821_409978697_n.jpg Şununla millet baya rank atlar oldu kungen sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Bu tarz deckler bana çok tuhaf geliyor ya, erken gelen 1 arcane exp, hellfire, fire trap, consecration gibi kartlar bir anda kartsız bırakıyor adamı. Sonra free win. Çok ağır rush deck benim kafama uymuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 amaca baglı... amac rank atlamaksa neden olmasın.. sen diyorsun ki yenildin mi agır yenilirsin yenil birşey olmaz... alt taraftan hızlıca cıkmanı saglıyorsa np deck'i degistirirsin sonra rank sistemi ne zaman ödül kazandırıcak ? :( hiç gelmiyor içimden rank oynamak bosuna zaman kaybı casual atar paramı kasar arena'ya akarım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 e-peen yeterli bir ödül bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 o nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 arenada 4 flamestrikelı mage'e denk gelmek nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Masticore said: o nedir ? "nıhahah legendary player oldum en iyi benim" hissi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Healer Paladin gibi bir deck gelmediği sürece çok op. Sadece ona yenildiğini gördüm stream'inde. Link koyayım da izleyin. NA'da legend oldu sıra EU'da. http://www.twitch.tv/kungentv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Sabonise bir sorum olacak. Bundan yaklaşık 2-3 ay kadar önce bana "İlk craftladığı legendary Tinkmaster Overspark olan ve hatta Overspark'ı craftlayan tek oyuncu sen olacaksın." demişti. Kendisine şunu sormak istiyorum. Naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Hala gereksiz bir kart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 inyormaynd said: Healer Paladin gibi bir deck gelmediği sürece çok op. Sadece ona yenildiğini gördüm stream'inde. Link koyayım da izleyin. NA'da legend oldu sıra EU'da. http://www.twitch.tv/kungentv kendi deckine yenildi az önce sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 kungen 1 gunde 500 dolar donate topladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bağımlılkık yaptı oyun sabahtan beri vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Anelor said: anaa bana key gelmiş MTG'den sonra fazla casual ve sığ geliyor bu oyun bana ama bakalım bakalım neymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bok yiyin banada gelmis key asudhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 priest ile arena yapıyorum, 3 turdur karşının amani berserkerini healliyorum, ehehauheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 ama ağzıma sçıcak şerefsiz şaman, 3-0 win streakteydim ne güzel :( destede 3 tane holy nova var, soktuğumun oyununda 10. tura geldik hala birini çekemedim, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 daily gelmedi bugun bana.. sadece bana ozel bır durum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 bu arenaya girince yada first purchase de gelen skilli nasıl claim etcez arenaya girdimdi ben bi kere ama gelmedi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 kodumun şamanı mahfetti beni :< 3-0 'dan 3-3 oldu, ne güzel de gidiyordum halbuki rng gibi tüküreyim içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar