Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Mass damage diyince akla pyro geliyor, sen aoe diyorsun heralde?

Paladinde 4 tane consecration iyiymiş, bana arenada 1 tane bile gelmediği oluyor.

Bu arada wild pyro equality combosu (tu)

Olabilir ya... Daha once Bana 6 tane(5 pick ettim,icine ettim deck'in :P) fire imp geldi mesela , consecration da 6 tane olsa sasirmam ama 4 u gormek sahaneydi havaya kalkip kalkip indik bizim garibanlarla.
Mesaj tarihi:
4 cons. atan pala arkaya yineee de şahlaaanıyor aman açıyor mudur böyle of.

bu arada bizden legendary ranklere geçenler falan oldu mu, max kaça inen var?
Mesaj tarihi:
Bu tarz deckler bana çok tuhaf geliyor ya, erken gelen 1 arcane exp, hellfire, fire trap, consecration gibi kartlar bir anda kartsız bırakıyor adamı. Sonra free win. Çok ağır rush deck benim kafama uymuyor.
Mesaj tarihi:
amaca baglı... amac rank atlamaksa neden olmasın..

sen diyorsun ki yenildin mi agır yenilirsin yenil birşey olmaz...
alt taraftan hızlıca cıkmanı saglıyorsa np deck'i degistirirsin sonra

rank sistemi ne zaman ödül kazandırıcak ? :( hiç gelmiyor içimden rank oynamak bosuna zaman kaybı casual atar paramı kasar arena'ya akarım daha iyi
Mesaj tarihi:
Sabonise bir sorum olacak. Bundan yaklaşık 2-3 ay kadar önce bana "İlk craftladığı legendary Tinkmaster Overspark olan ve hatta Overspark'ı craftlayan tek oyuncu sen olacaksın." demişti. Kendisine şunu sormak istiyorum.

Naber?
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

Healer Paladin gibi bir deck gelmediği sürece çok op. Sadece ona yenildiğini gördüm stream'inde. Link koyayım da izleyin. NA'da legend oldu sıra EU'da.

http://www.twitch.tv/kungentv

kendi deckine yenildi az önce sdf
Mesaj tarihi:
ama ağzıma sçıcak şerefsiz şaman, 3-0 win streakteydim ne güzel :(

destede 3 tane holy nova var, soktuğumun oyununda 10. tura geldik hala birini çekemedim, gg.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...