ilk kez mi murloc destesi görmüş? anlamadım ki nerede hack
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Hearthstone: Heroes of Warcraft #3
ohah hakkaten, şimdi farkettim. Beta daha, bug olmuştur. Videoyla beraber forumlara yazın işte, betanın amacı da bu zaten.
murloc destesi yetmiyormus gibi böyle bi bug bana denk gelse oyunu birakirim betadan cikana kadar
Bugün tokat manyağı oldum resmen. Bütün matchup'larda b.k gibi açılış yaptım ve ne garip her karşıma gelen rakip ise şiir gibi açıldı. Legend'lar havada uçuştu.. Millet ne kadar ballı şu legend konusunda.
ranked oynamaya çekiniyorum ben normal şu an dayak yemen. ortalık bi durulsun başlarız yine sdf
Bende neredeyse bütün kartlar var ama adil olmak gerekirse open betada komple wipe gelmesi gerekir.
Tabi bliz hayatta öyle birşey yapmaz. Millet birbirine yetişebilmek için deck alsın paraların ucu kesilmesin diye.
Tabi bliz hayatta öyle birşey yapmaz. Millet birbirine yetişebilmek için deck alsın paraların ucu kesilmesin diye.
Şans abi şans. Pack alınca da direk içinden legend çıkacak diye bir şey yok. Millet hayvan gibi pack açmış ve ne kadar ballılarsa her kart var adamlarda mk. Legend'lar gırla. Bana daha dün bir tane çıktı o da 8734562987362 tane pack açtıktan sonra.
Reksa#2316
ekleyin de maç falan yaparız ya.
ekleyin de maç falan yaparız ya.
Allah'ını seven üzerime beta key atsın, ağa plks
ben cok once opt in olmustum, beta key gelmedi. open betayi bekleyeyim dedim, hala gelmedi :P account flaglicez dediler, flag de yok :P
Miih, herkesin Legendary kartı var ben hiçbir şey anlayamadım bu işlerden. 40 pack aldı bir arkadaşım, 1-2 tane Legendary ancak çıktı içinden.
Ranked oyunlar da sıfırlanmış sanırım, dün kademe atlamıştım şimdi yine sifır sifır elde var sifır. Win streak yapınca ekstra yıldız falan verdi ama. (It's OK.) Sırf mage oynayarak arena'da 13-14 win alan arkadaşlarım var, çok n00b kaldım sanırım. Maksimum 3 win ile ayrılıyorum arena'dan.
Ranked oyunlar da sıfırlanmış sanırım, dün kademe atlamıştım şimdi yine sifır sifır elde var sifır. Win streak yapınca ekstra yıldız falan verdi ama. (It's OK.) Sırf mage oynayarak arena'da 13-14 win alan arkadaşlarım var, çok n00b kaldım sanırım. Maksimum 3 win ile ayrılıyorum arena'dan.
13-14 win yapan arkadaşlarını Blizzard a rapor et, oyunda maksimum 12 çünkü.
hemen vericez demediler yea open betaya kadar opt-in olan herkese göndermiş olucaz dediler. gelir yakında key opt-in olanlara
:D
ahhahahaha
Sezon 2'den sonra ödül vereceklermiş.
İsabet olur, ödülsüz hiç kasasım gelmiyor benim.
ödül varsa zirveye oynarım.
bu arada oyun beni biraz baydı sanki.
bu arada oyun beni biraz baydı sanki.
Oyun baymış olabilir çünkü rakibin senden kat kat fazla legend'a ve karta sahip olması insanın sinirlerini bozmuyor değil.
fakirseniz priest iyi baya
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar