Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
stimpak said:

ilk kez mi murloc destesi görmüş? anlamadım ki nerede hack

turn hiç sana geçmiyor. rakip hamlesini yapıp end turn'e tıkladığında, sıra seni atlayıp yine ona geliyor.
Mesaj tarihi:
Bugün tokat manyağı oldum resmen. Bütün matchup'larda b.k gibi açılış yaptım ve ne garip her karşıma gelen rakip ise şiir gibi açıldı. Legend'lar havada uçuştu.. Millet ne kadar ballı şu legend konusunda.
Mesaj tarihi:
sektedar said:

Hearthstoneturkiye.com'dan bir arkadaş kaydetmiş bunu. Sizce sadece bug mı yoksa???
[video]https://www.youtube.com/watch?v=GUDXhy54oyc?feature=oembed" width="459">

Evet bu bug. Giderdiklerini sanıyordum. Bir trick ile yapıyorsun da çok gereksiz.
Mesaj tarihi:
Bende neredeyse bütün kartlar var ama adil olmak gerekirse open betada komple wipe gelmesi gerekir.

Tabi bliz hayatta öyle birşey yapmaz. Millet birbirine yetişebilmek için deck alsın paraların ucu kesilmesin diye.
Mesaj tarihi:
Şans abi şans. Pack alınca da direk içinden legend çıkacak diye bir şey yok. Millet hayvan gibi pack açmış ve ne kadar ballılarsa her kart var adamlarda mk. Legend'lar gırla. Bana daha dün bir tane çıktı o da 8734562987362 tane pack açtıktan sonra.
Mesaj tarihi:
Miih, herkesin Legendary kartı var ben hiçbir şey anlayamadım bu işlerden. 40 pack aldı bir arkadaşım, 1-2 tane Legendary ancak çıktı içinden.

Ranked oyunlar da sıfırlanmış sanırım, dün kademe atlamıştım şimdi yine sifır sifır elde var sifır. Win streak yapınca ekstra yıldız falan verdi ama. (It's OK.) Sırf mage oynayarak arena'da 13-14 win alan arkadaşlarım var, çok n00b kaldım sanırım. Maksimum 3 win ile ayrılıyorum arena'dan.
Mesaj tarihi:
aente said:

Trump Gnimsh'den o kadar dayak yedi ki geçen gün üzüldüm adama, decklerine bakasım gelmiyor şu an ahah.

Bu arada rank reset geldi herkes yukarı sıyrılmaya çalışıyor şu an resmen baya iyi oyuncu kaynıyor rank 19-20 afdsg.

hala birşeye yaramıyor rank ama degil mi ? ödül ach. fln yok
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...