quixef Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Druid lere uyuz oluyorum lan. Warlock rush destemle inandım azmettim, adamın iki druid of the claw taunt unu iki 5/10 tauntunu yedim, iki kere starfall attı adam yılmadım ama 5 hp den kurtardı herif. Vay arkadaş.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 asıl sen rush destesiyle dünya kadar hp yi nasıl yedin ona gıcık olmak lazım.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 yeni turnuva iz up http://forum.paticik.com/read.php?35,7400718
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Claiborne said: az önce çıktı. kart reset falan gelirse molotof atarım blizzard binasına http://i.imgur.com/SAD0IOs.png Wipe kesin olacak oyun betadan çıktıktan sonra. O zamana kadar tebrik ederim.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 gelmeyecek wipe inanmayın şunlara. ya troll ya bilgisiz, ikisi de kötü :D
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Akıl var, mantık var; millet o kadar para bayıldı. Wipe filan gelmez. Gelirse yıkarlar Blizz'i.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Hayır olur da blizzard bi anda karar değiştirirse wipe gelebilir, kesinlikle asla gelmeyecek diye bir şey yok. Ama adamların açıklaması var "biz wipe yapmayı planlamıyoruz, beta'da elde ettiğiniz her şey launch'ta account'unuzda kalacak" diye olur da wipe yaparlarsa tabii ki para harcayanlara o paraları geri verecekler yani.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ben okim wipe a , onlarca kart acmanin keyfi ayri olur
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 öyle bir şey olursa, para harcamayıp farm'layanlar (ben de dahil) çok büyük ihtimalle oyunu bırakır çünkü şu anki kart kalitesini tutturmam için temiz 3 tane falan 40'lık pack almam gerekir. boru değil 400 lira demek bu da.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 ha evet lan ben isin o kismini unuttum..
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Roqq said: Akıl var, mantık var; millet o kadar para bayıldı. Wipe filan gelmez. Gelirse yıkarlar Blizz'i. Para ödeyenler için sorun yok, onların harcadıkları para kadar gold hesaplarına veriliyor wipe sırasında. Ama hiç para harcamamış adam için wipe direk oyunla ilişiği kesme sebebi. Dahası son wipe geldi, çok açık blue post var bu konuda. Oyun çıkınca betadaki herşey aynen kalacak.
totemic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bence de wipe gelsin. 160 tane pack'i tekrar açmak çok zevkli olur.. fakirlerin ''OMO BON O KODOR FÖRM YÖPTÖM. WÖPÖ GÖLÖRSÖ BÖRÖKÖRÖM'' ağlamasının Blizz'in umrunda olacağını sanmıyorum.. asdf
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Blizzard kesin konuşmadı ki bu kadar emin olabiliyorsunuz. Düşünmediklerini söylediler sadece "WİPE OLMAYACAK GESSİN BİLGİ HEMEN YAYALIM 1!1!bir" demediler sonuçta. Hoş para harcayanların elbet bir şekilde çetelesi tutulup pack olarak geri verilebilir orası ayrı. Ben de wipe taraftarıyım herkes sıfırdan başlasın etsin daha güzel olur. O zaman ben de kaç tane 40'lık pack açarım. Şu an beklememin tek sebebi zaten wipe olabilitesinin olması.
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Wipe olursa direk bırakırım. Herkesin eşit başlamasını istiyorsan 40 lık paket neden ? Para verip alırım diyorsan iş başka.
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Nereden gelecek zaten o kırklık. Satın almaktan bahsettim zaten.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 sabonis said: öyle bir şey olursa, para harcamayıp farm'layanlar (ben de dahil) çok büyük ihtimalle oyunu bırakır çünkü şu anki kart kalitesini tutturmam için temiz 3 tane falan 40'lık pack almam gerekir. boru değil 400 lira demek bu da. Oyun Mobil ciksin Sonra wipe yaparlar bak gör birakiyormusun eahu Wipe olmaz bencede . akliniz alabiliyormu. blizzard paralari geri oduyecekte o paralarin kendine geri donmesi riskine giricek... Sikildim artik parami alir baska birsey oynarkm diyen cok olucaktir.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 parayı neden geri ödesin. para değeri kadar gold verir. daha önce yaptığı gibi.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Roqq said: Big game hunter çok iyi bunlara karşı. insanin ici sizliyo lan o karti acinca karsisi birde bir hizla,hevesle ariyorlar ki sorma kendimden biliyorum. @Sabonis Bir de bende hicbiri olmadigi icin arena oynuyorum deathwing :)
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Para degeri kadar gold oderse bu dolandiricilik lan bildigin :) Daha once nasil yapti bunu ?
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 neden dolandırıcılık? aynı boosterları tekrar alabil diye veriyor adam sana işte? hiç birşey vermeyebilir de. beta oynuyorsun. edit: ilk wipe'dan sonra yapıldı.
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Aynen abi oyun daha beta sonuçta. En azından Dayz gibi bir oyuna daha alfa aşamasında iken para ödeyip oynamıyorsun o kadar bug ile asdf.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Dolandırıcılık? Zaten "beta" olan oyuna para vermişsin bi defa, adam iptal etmek yerine aynı miktarda kart alabileceğin kadar ingame currency veriyor işte.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 tamam herşeyin üstünü beta'nın arkasına sığınarak kapatabilirsin ama wipe yapmalarının tek nedeni olabilir bu tip bir oyunda o da herkesin elinden biriktirdiği kartları almak.
Öne çıkan mesajlar