Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Druid lere uyuz oluyorum lan.

Warlock rush destemle inandım azmettim, adamın iki druid of the claw taunt unu iki 5/10 tauntunu yedim, iki kere starfall attı adam yılmadım ama 5 hp den kurtardı herif. Vay arkadaş.
Mesaj tarihi:
Claiborne said:

az önce çıktı. kart reset falan gelirse molotof atarım blizzard binasına

http://i.imgur.com/SAD0IOs.png

Wipe kesin olacak oyun betadan çıktıktan sonra. O zamana kadar tebrik ederim.
Mesaj tarihi:
Hayır olur da blizzard bi anda karar değiştirirse wipe gelebilir, kesinlikle asla gelmeyecek diye bir şey yok. Ama adamların açıklaması var "biz wipe yapmayı planlamıyoruz, beta'da elde ettiğiniz her şey launch'ta account'unuzda kalacak" diye

olur da wipe yaparlarsa tabii ki para harcayanlara o paraları geri verecekler yani.
Mesaj tarihi:
öyle bir şey olursa, para harcamayıp farm'layanlar (ben de dahil) çok büyük ihtimalle oyunu bırakır

çünkü şu anki kart kalitesini tutturmam için temiz 3 tane falan 40'lık pack almam gerekir. boru değil 400 lira demek bu da.
Mesaj tarihi:
Roqq said:

Akıl var, mantık var; millet o kadar para bayıldı. Wipe filan gelmez. Gelirse yıkarlar Blizz'i.

Para ödeyenler için sorun yok, onların harcadıkları para kadar gold hesaplarına veriliyor wipe sırasında. Ama hiç para harcamamış adam için wipe direk oyunla ilişiği kesme sebebi.

Dahası son wipe geldi, çok açık blue post var bu konuda. Oyun çıkınca betadaki herşey aynen kalacak.
Mesaj tarihi:
bence de wipe gelsin. 160 tane pack'i tekrar açmak çok zevkli olur.. fakirlerin ''OMO BON O KODOR FÖRM YÖPTÖM. WÖPÖ GÖLÖRSÖ BÖRÖKÖRÖM'' ağlamasının Blizz'in umrunda olacağını sanmıyorum.. asdf
Mesaj tarihi:
Blizzard kesin konuşmadı ki bu kadar emin olabiliyorsunuz. Düşünmediklerini söylediler sadece "WİPE OLMAYACAK GESSİN BİLGİ HEMEN YAYALIM 1!1!bir" demediler sonuçta. Hoş para harcayanların elbet bir şekilde çetelesi tutulup pack olarak geri verilebilir orası ayrı.

Ben de wipe taraftarıyım herkes sıfırdan başlasın etsin daha güzel olur. O zaman ben de kaç tane 40'lık pack açarım. Şu an beklememin tek sebebi zaten wipe olabilitesinin olması.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

öyle bir şey olursa, para harcamayıp farm'layanlar (ben de dahil) çok büyük ihtimalle oyunu bırakır

çünkü şu anki kart kalitesini tutturmam için temiz 3 tane falan 40'lık pack almam gerekir. boru değil 400 lira demek bu da.

Oyun Mobil ciksin Sonra wipe yaparlar bak gör birakiyormusun eahu

Wipe olmaz bencede . akliniz alabiliyormu. blizzard paralari geri oduyecekte o paralarin kendine geri donmesi riskine giricek... Sikildim artik parami alir baska birsey oynarkm diyen cok olucaktir.
Mesaj tarihi:
Roqq said:

Big game hunter çok iyi bunlara karşı.

insanin ici sizliyo lan o karti acinca karsisi birde bir hizla,hevesle ariyorlar ki sorma kendimden biliyorum.

@Sabonis
Bir de bende hicbiri olmadigi icin arena oynuyorum deathwing :)
Mesaj tarihi:
neden dolandırıcılık? aynı boosterları tekrar alabil diye veriyor adam sana işte? hiç birşey vermeyebilir de. beta oynuyorsun.

edit: ilk wipe'dan sonra yapıldı.
Mesaj tarihi:
tamam herşeyin üstünü beta'nın arkasına sığınarak kapatabilirsin ama wipe yapmalarının tek nedeni olabilir bu tip bir oyunda o da herkesin elinden biriktirdiği kartları almak.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...