Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kızlar mı gitti , biri koltugun yanında eğildi sadece saçları gozukuyo kafası bi aşağı bi yukarı S:SS:AS:AS:S:S:Ssssssss http://tr.twitch.tv/psystarcraftx
Mesaj tarihi:
abi ben bir tane yaptım, bir önceki gece 5-1 yapmıştım, adamın decki ile 0-5 yaptım, yapmaz olaydım dedim decki.

hayır 2 tane adamın 28 ve 30 canla bitirmesi bir de sinirimi bozdu öyle bir anti gelmek, bana da öyle bir kart gelmemek olabilinemez.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

2. kere 12'mi yaptım bu arada arena'da. İlki 12-2 idi, bu 12-1 oldu. Darısı 12-0'ın başına :D
Bu sefer alışık olduğum warrior ile. Bence baya güzel geldi, ben de affetmedim. Maçlarda rakip ne yapsa bir çözümüm vardı resmen, ki charge'sız bir deck ile 4 kere mage yenmiş olmam da cabası. tek yenilgim de bir mage'e oldu bu arada.

kafama takıldı şu senin deck'in şimdi ^^

arena oynuyucam 3 class var mage,warrior,paladın cıktı normalde direk mage'i alırdım

şimdi ne alsam diye düşünüyorum.
arena'da cok az damage kartı pick'i gelebiliyor o zaman güzel şeyler olmuyor mage ile sonuc ^^ acaba warrior mu alsam bu sefer

deck'e de bakıyorum oyle pek ucuk birşey de yok takoz united. Benzer birşey yapilabilirde :)
Mesaj tarihi:

soyle bi pala deck yaptim ve 16-3 gittim ama bazen minionsuz kaliyorum ozellikle maclarin baslarinda

hangi kartlari cikarip neleri eklemeliyim mesela?

gorunmeyen kart blessing of might

Mesaj tarihi:
aente said:

abi çünkü senin 500 liralık kartın var djfıoskg. ben fakirim, craft edeyim dedim 2-3 tane kartı direk mat'ım falan da kalmadı :/

valla kartla da bitmiyor iş butun kartlarda olsa biraz dikkat biraz da şansın yardımıyla herkes herkesi yenebiliyor. arka sayfalarda bir warlock decki paylaştım ona bak ben onunla oynuyorum gayet mütevazi bir deck..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...