öğreneyim diye izliyorum adam hala aynı comboyu kovalıyor
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Hearthstone: Heroes of Warcraft #3
rogda çok kotuydu.. warrior için dediğin gibi kartları bekliyor..
edit: abi ahahahah aldı gene 30'dan paladini ya... ne sinir olmuştur adam.
edit: abi ahahahah aldı gene 30'dan paladini ya... ne sinir olmuştur adam.
Ahahah direk 30 candan sıfıra çekti. :D.
nasıl yapıyor yav 2 dk içeri gittim kaçırmışım
dünden beri aynı combo ile bir suru maç aldı herif. alextansza (bir de yazabilsem) onunla karşısındakinin hp 15 indiriyor. 7 vuran weapon + dragona charge atıyor gg..
heee onu diyosunuz tamam dün görmüştüm sfsd
Ama güzel combo be hacı.
12-2 The Dream!
max limit 12 olduğundan beri 9 veya 10 kere girmiştim genelde 7-8 yapıyordum, bir kere 10'um vardı. sonunda 12 yaptım shaman ile. 3 tane Fire Elemantal gelince (hatta 4 de geldi de başka bişi seçtim yerine) baya güzel oldu.
max limit 12 olduğundan beri 9 veya 10 kere girmiştim genelde 7-8 yapıyordum, bir kere 10'um vardı. sonunda 12 yaptım shaman ile. 3 tane Fire Elemantal gelince (hatta 4 de geldi de başka bişi seçtim yerine) baya güzel oldu.
deck i koysaydınya
sayfalardır soruyorum lig yapıyor muyuz? şöyle sürekli oynayanlardan 7-8 kişi olsak bile yeter.
Liglik deck yok bende olmaz.
Sakatın mı çok, yabancı sınırlamasına mı takılıyorsun? O ne demek hocam?
bende de yok ama eğlencesine işte. yılmaz vural taktiği ile oynamayı planlıyorum..
Hadi ben isimleri aliyorum, lig olur/olmaz en azindan bielikte egleniriz..
Skype id atin
Skype id atin
Of şu an titretti resmen.
İki tane Mana Wyrm ile açtım zaten.
Aynı turn içinde Frostbolt, Ice Lance, Mirror Image'ı yiyince 4. turn'de oyun bitti.
tieldiar:
ben 5 turn de çok bitirdim 4 de bi kere oda adam ölceni anlıyınca vurup intihar etti.
örnek deckler var mı ya? hspwn'a bakıyrm ama adamlar legendaryli deckler dosemısler bunu oynayın diye. fakir decki yayınlayan varsa alayım.. asdf
oluyoda genelde elindeki kartlarla uyuşmuyo tavsiyem uğraşma hiç.
örnek deckler var mı ya? hspwn'a bakıyrm ama adamlar legendaryli deckler dosemısler bunu oynayın diye. fakir decki yayınlayan varsa alayım.. asdf
abi sen arena oyna bak valla. parayla deck açacağına da arenaya gir gold biterse. arenadaki heyecan hiç bir şeyde yok dün 7-8-9 giderken güm güm atıyodu kalbim ausheaueh 10. ve 11. maçları nasıl yaptığımı pek hatırlamıyorum bile :D
gönderme olsa göndercem totemic e legendray valla, bana dert oldu adama çıkmadı bi, oysaki bol bol cıkan bi şey bi de.
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar