Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Guide değil ya. Gold Baron Geddon dislesem mi dislemesem mi diyorum, gayet düz.
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ahha tirion'u boarda inmemle elemanın concede çekmesi arasında milisaniyeler vardı.. asff neyse çok sevinmemek lazım ilerki ranklarda elimize verirler tirionu nasılsa..
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi işte priest 3 mana karşılığında yok edince tirionu gözyaşları içinde kalabiliyorsun auehau seviyorum priesti bu yüzden :D ama paladinlerde inanılmaz kontrol sağlayabiliyorsun çok fazla olasılığın var heal var secretler can yakabiliyor vs. her şey var usta olunca, kart da olunca paladin akıyor. bana bir kaç kart daha lazım ben de oynamaya başlıcam inş paladin
syd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Benim deckte baya secret var. Secret keeper - belf female resimli kart- sizce bol secretli deckler icin iyi mi? Karti cok gereksiz buldugumdan decke almiyorum cunku alchemist kirintor zaten yetiyor kanimca. Ne dersiniz?
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 mage için ice block ve max 2 mirror entry yeter, secret`a göre belirleme stratejini, o kartları da çıkartıp yerine daha kullanışlı kartlar al. Amacın stratejinin situational olmaması olmalı bence.
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 valla benim paladin kartları çok iyi değil baya eksik var ama yinede o 2 mana karşılığında boarda indiğim minionlar çok işlevsel elimde kart kalıyor gereksiz inmiyorsun..
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 sabah oynadığım mage 2 tane +8 armor secreti attı kendine, çok güzel board control yapmama rağmen 2. pyroblastı çekip indirdi beni, adam bi ara 26+11 falandı canım çıktı indirene kadar turn geçse alıcaktım büyük ihtimal ama o 2 tane +8 armor secreti mahvetti beni mesela. ama onun dışında pek bişi diyemeyeceğim seretlar için.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 su oyun cep telefonundan oynansa ne güzel olur be (henüz deniyemedim ama board cep telefonuna müsait ) kücük ekran kaldırır
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 çıkacak android ve iosa açıkladılar geçen ay. ama daha çok var galiba.
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ipade open betada geliyo galiba
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ipade gelsin ya. şöyle uzanarak ya da tuvalette işini gorurken bir iki el atmak super olur.. asdf bu arada giriş kısmında sıkıntı olur gibi auther.. appını telefonuna indirmiş adam hesabına nasıl giriş yapıcak? bir ona bir ona basarak olmaz heralde..
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 totemic said: ipade gelsin ya. şöyle uzanarak ya da tuvalette işini gorurken bir iki el atmak super olur.. asdf bu arada giriş kısmında sıkıntı olur gibi auther.. appını telefonuna indirmiş adam hesabına nasıl giriş yapıcak? bir ona bir ona basarak olmaz heralde.. niye sorun olsun ki? aklinda tutamiyomusun abi 8 haneli rakami lol
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ben tutamam abi hem de 8 haneli heh.. t.c. numaramı bile 3 tane 3lü 1 tane 2li gruplara ayırıp ezberledim. asdf
syd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Karsina mage, priest gelip senin ragnarosuna cc, kontrol atarsa onun ragnaros yerine 2/1 targete gitmesini saglayan secret var bende :) adini unuttum. Ya da lock, roguenin one shot killeri Iceblock da var. Bir de frostu blizzardi attigin arada bir alchemist koyabilitsen secretlerle 8/8 e giden kartin belese geliyor
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Starter Guide lazım bana yeni baslıyorum HİELP Mİİİ @Liebe 2014 Q2 diyor ohooo ölme eşşeğim ölme birde adettendir bliz. onu 1 sene erteler suan deli gibi telefondan oynanabilecek düzgün kart oyunu arıyorum. Sırf o yüzden iphone'a flash browser satın alıp faeria ya baslıyabilirim
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 MTG Turnuvası 1.si yazıyor itle ında, bunun sana çocuk oyunu gibi gelmesi lazım ne guide ı
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 olsun... yanlis birsey yapmiyim dedim ekranı actım bekliyorum free card yazıyor basıyım mı ? sadsaf
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi önce deck ve pack arasındaki farkı öğrenmen la..... asdafad
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ya bu oyun yemin ediyorum benimle doşşşank geçiyor ya. board control bende 3 minion vs 1 minion şeklinde. elimde yüksek costlu minionlar var diye 5. turda mindgames atiim dedim. rakip de warrior. bi geldi kart: Doomsayer... tööööööööbeeeeeeeeee. tabii ki oyunu kaybettim o noktadan sonra.
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ranked game de Alexstraza ile Malygosu aynı decke koyabilen adamlarla karşılaşıyorum bu nedir abicim ya. bi biz fakiriz bi bizde kart yok
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bende kart almak için dust toparlamaya çalışıyodum, pack den o kart çıktı üstüne dust'larda bana kaldı. ne gözeel.
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Tahminleri alayım :) http://u1312.hizliresim.com/1j/k/vmu5j.jpg
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 ahah 3 legendry iyiymiş. summoner minionlar avantaj, consecrationlar avantaj. şansın yaver giderse 10 dan aşağı çıkarmazsın heralde.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 oyun net cok iyi ya aman ynalsı konu hotsa yazıcaktım lololo. o değilde buda cok iy izaten
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 yazıyı düzelmişin hala anlaşılmıyor :P girdim arenaya rezalet kart lar geldi, 1 win aynen geri pehh.
Öne çıkan mesajlar