KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bilmem kaçkere ressurect edilen emildikçe dirilen avcımızın dizisi en sonunda nihayete erdi hepimize geçmiş olsun.[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 amin[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Türkiye'de bitmedi en azından.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 spike ölüyomş ona üzüldüm ben tek bildiim bu buffy sux filan yani[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 sonunda deştiler demek :) fena deyildi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ben o afrikaya mı ne gidiyo biliodum(spike)?!?!? Biz Kaç sezon geriden gidiyoruz bu arada?[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 nası bitti yaw spike fln ölmedi ama suratına kapıyı kapadı bölüm bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Necromancery, 26 May 2003 18:47 tarihinde demiş ki: nası bitti yaw spike fln ölmedi ama suratına kapıyı kapadı bölüm bitti cnbc-e de izlediğimiz bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 daha 2.5 sezonu war bizde buffynin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ne oldu ben bişe anlamadım ? izlemedim.. bu gece sabahlasam tekrarı olur mu ?[hline]Arcane'den Paticik halkına süper bir fırsat! Verin reklamınızı , sesinizi bütün foruma duyurun! İmzamda reklam vermek için Tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Buffy türkiyede 6. sezonda. Aslında 6 sezondur aynı kanalda yayınlandı sonra 7. sezonu yapmaya karar verdiler. ayrıldıkları kanal 6. sezonu son sezon ilan etti felan falan. Spike ölmüo. Söylemicem gerisini. Sezon sonunda ölmüo spike. 7. sezon sonunda hell's mouth (aslında 6. da açılcaktı 6. sezon son olcaktı son anda extra bi sezon yaptılar) açılıo sunnydale'de. Orada bi ton şey oluo. 7. sezon çok acaip. Spike zaten angel'da devam edio şu an. (4. sezondamı ne angel şu an amerikada.) [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 26 May 2003 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 daha 5'te turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Arkadaşlar açmayın böle topicler ya seven var Buffy yi sevmeyen var. OhOho yaşasın Buffy bitti derken sevenleride düşünün[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 buffy hoş kızdır. spike komik çocuktur. ayrıca bu tür fantazi dizileri çok severim.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 +1 bone tum millet aman off bitsin bitsin diolar birde sezonlari ezberlemisler aalla ala?[hline]-Hayabusa- Chaotic Evil Assasin |Atlantic| -The Bedirhan- Hammer Of Darkness |Atlantic| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Hakkaten 5. sezonda yaw türkiyede buffy. Ben karıştırmışım. Bence böyle küçük ipuçları vermek güzel oluo. Daha çok merak ediosun seyretmek için.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 onca fizikotesi olaylar, oyle cehennemden cennete herifler gelip gidiyo, bunlar yok soyle yok boyle fizikustu mevzularin adamlari ama YUMRUKLA dovusuyolar yaaaaa ? nasi perhiz nasi lahana tursusu bu ya ? yildiz savaslari filminde bile jediler esyalari kaldirip firlatiyo, onca yillik egitimden sonra, ama CEHENNEMDEN gelen fantazi denyo SILLE TOKAT dogusuyo osmanli usulu. **t ayagi.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 spike olmasa o dizi izlenmez... gerisi geyik bi dizi çünkü... ben pek sevmiom, zaten angeli millet daa çok sevio.[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 inşallah böyle cheesy diziler yapmazlar bir daha.. "buffy dünyayı cehennem yutmak üzere ama sen git anneni ziyaret et önce"[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Ahahah unity, kesinlikle katılıyorum[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Buffyler kovalasın sizi inşallah....[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ehm... ben buffyi kovalasam? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 o da olur.[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 sen kovalasan.... ben tutsam......[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 hani bana hani bana ..[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar