SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Noyan tam bir uzgun kasli ya. Hatta kasi da yok, uzgun kassiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Flassh said: halka mal olmuş falan fişman ama noyan olmasa forumda şu konu açılmıcaktı bariz, gıcıklık yapmak için yapıyor bazıları Ya boşver bırak böyle mutlu oluyorlarsa olsunlar. Bu dünya hepimizin kendimizi ifade edebilmesi için var. Adamlarda kendilerini bu şekilde ifade ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ya valla ben seviyorum Noyan'ı... Noyan ve Seko'ya karşı olanlara da karşıyım. Millet anca sen, ben, bizim oğlan muhabbeti yapmak istiyor. Hiç farklı ses olmasın istiyor. Ben o yüzden her iki arkadaşımızın da bu forumda mutlaka olması gerektiğini savunuyorum. Gerektiğinde tartışırım. Ama hayat düsturum şudur. Fikrine katılmıyorum ama o fikri söyleyebilmen için canımı bile veririm. Keşke bu forumda benim gibi düşünenlerin sayısı fazla olsa. Noyzura da bazen kantarın topuzunu kaçırmıyor değil. Normal tartışmayı hakaret boyutuna taşıyor. Not: Seko'nun yine banlanmış olmasını da kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 moncici said: sadece ben benzetiyor olamam ya. benzemiyo mu ya http://images2.fanpop.com/images/photos/7000000/Frog-Wallpaper-frogs-7018056-1280-800.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 kimse fikirleri farklı diye banlanmama ayrıcalığına sahip değil. kurallar ortada işte, herkez aynı sebeplerden dolayı banlanıyo, kimseyi farklı diye banlamıyoruz, farklı diyede ayrıcalık tanımıyoruz. mevzuyu abska yere cekmenin alemi yok. ikiside coğu kullanıcıdan daha fazla hoşgörüldü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Banlanma nedenini bilmem. zaten millet farklı ses olmasın istiyor lafını da banlanma için söylemedim. Buradaki diğer patiler için söyledim. Bu arada, burada ana avrat sövenlerin banlanmadığını da söylemeyi bir borç bilirim Cuce kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 forumda marjinallik istemiyoruz!!11 sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 totemic said: habertürk HT gazetesi büyük bir habercilik başarısı göstererek. Atanamayan öğretmen Pınar Yılmaz'ın burger king'den modelliğe uzanan hayat öyküsünü bizlere foto galeri eşliğinde sunuyor. Let the battle begin!! Bir dakika laaan!!! Burger King... Noyzura... hamburger... vegan... sevgili... What is matrix ulaaannn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Noyzura said: Lectre said: noyan bana yemek yap hangi sebzeleri seversin ? karnıbahar, lahana, kabak, pattis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Exodous said: Banlanma nedenini bilmem. zaten millet farklı ses olmasın istiyor lafını da banlanma için söylemedim. Buradaki diğer patiler için söyledim. Bu arada, burada ana avrat sövenlerin banlanmadığını da söylemeyi bir borç bilirim Cuce kardeşim. aramızda borcmu olur, lütfen. söleme böle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Benim sana olan borcumu istemeyebilirsin, o senin tasarrufun. ama ben, senin bana olan borcunu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Lectre said: Noyzura said: Lectre said: noyan bana yemek yap hangi sebzeleri seversin ? karnıbahar, lahana, kabak, pattis. tamam canım. ben de severim bunları. geliştiririm kendimi.. acemi bir veganım. hala salataya mayonez koyasım falan geliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Noyzura said: bingildak said: kızın özelini anlatırken ilgi toplarken kral, kızın ilgi toplamak için public resimlere yorum yapıldı mı mağdur. bir noyan klasiği daha. git gud kızın özeli mi ? benim özelim olm hayatınızda kaçınız hayatınızın aşkı tarafından polise tutuklatıldınız ;D ? dünyanın en saçma hikayesi yahu tabikide anlatıcam sonuçta hikayenin kahramanı benim. Ben bu hikayeyi bilmiyorum yaaa. Kim anlatır? Noyan, kısa bi özet geçsene panpa. Ya da vazgeçtim, detay ver abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 search > aşk herşeyi affeder mi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Noyzura said: Lectre said: Noyzura said: Lectre said: noyan bana yemek yap hangi sebzeleri seversin ? karnıbahar, lahana, kabak, pattis. tamam canım. ben de severim bunları. geliştiririm kendimi.. acemi bir veganım. hala salataya mayonez koyasım falan geliyor bazen. mayonezin içinde et yok ama güzel cici mayonez :< yımırta var ama sayılmaz et değil daha, küççük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Noyzura said: search > aşk herşeyi affeder mi .. http://forum.paticik.com/read.php?20,6857421,page=1 Hükümet gibi kadınmış valla, değerini bilememişsin. Bkz: Boldladığın ikinci yazı. "Geceleri kızlı erkekli ortamlarda kalmam yasaklandı." :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bu nasil bir künye http://im.haberturk.com/galeri/2013/11/15/433089/97abe03d09e4ca1567b57c9923cb2c97_k.jpg?1384761086 inancida müslüman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 elhamdirillah müslümanığ da demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 en cok okudugu kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 en çok okuduğu kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 niye okumus acaba olasiliksizi 2 kere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 kategorisinde kitap okuma "çokluk ve azlık" ile değerlendiriyor. 3 saat okumuş. en çok onu okumuş işte. ilk 50 sayfa sadasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 moncici said: sadece ben benzetiyor olamam ya. benzemiyo mu ya http://images2.fanpop.com/images/photos/7000000/Frog-Wallpaper-frogs-7018056-1280-800.jpg ya tamam bu işte ya.ben de diyorum bu kızın bakışlarında bir gariplik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar