Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Bilmiyorum daha önce verildimi ama ben bi paylaşayım size de; http://www.haberand.com/fotogaleri/cem-garipoglu-nun-cezaevi-goruntuleri-f-10381/1#g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Hücresinde iMac, viski standı, pole bar var diye açtım, yer döşeği çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ne leş bi siteymiş. 3 fotodan 20 sayfa çıkarmak nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 hah ben de aynısını yazıcaktım 3-4 tane fotoğrafı 20 tane yapmışlar.belli ki o 3-4 foto da kısa bir süre aralığında çekilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 yalnız adam ne kadar mutlu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: yalnız adam ne kadar mutlu lan. bende onu farkettiğim için paylaştım zaten,adam hapishanede kendini bulmuş demekki o saydıklarınızın hepsi var işin görünmeyen kısmında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paranın adaleti satın aldığına dair bir kanıt göremedim resimlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Şike sürecinden sonra adaletsizliği eleştirmek artık çok gereksiz bir hareket. Ununut böyle şeyleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Bu ülkede anası babası zengin diye çocuğun işlediği cinayet için açılan davası sırasında çocuğun yaşını büyülü biçimde küçültmeyi başardılar. Öyle adalet, hak, hukuk falan çok aranmayın bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ne var abi bunda? şıpıdık terlik, eşofman, yer döşeği. hapiste yani adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 zindanda prangali bi bicimde curumesini bekliyodu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 MeSh said: ne var abi bunda? şıpıdık terlik, eşofman, yer döşeği. hapiste yani adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 afla cıkar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ben size soyle soyliyim bu cocugun babasi bu kadar zengin unlu olmasa bu yedigi cezanin yarisini yerdi ailesi aldigi cezayi kesinlikle almazdi surekli sacma sapan yok adalaeti satin aliyorlar haberine gitti bunlaryee yoksa turkiyede ortalama bir suclu bunun yarisini yemiyor normal biri olsa 1-)yasi kucuk 2-)akli problemi var diye gecerdi cezasiz bile cikabilirdi adamin parasi var diye bunlar oldu adalet sistemini tartisin adamin parasini degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 bence adamın giydiği beyaz t-shirt ü tartışalım. en azından daha objektif bakabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 yoo adam cocugu kacırdıgı için böyle oldu, zengin adaletten kaçmasa onu satın alsa çok daha az yatardı. birde kızı parçaladı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Kacıncı fotoda para satın alıyo adaleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 A.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Sovereign said: günaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 5 fotodan nasil 21 fotoluk album yapilir. diger elemanla, amca kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Raistllin said: Bilmiyorum daha önce verildimi ama ben bi paylaşayım size de; http://www.haberand.com/fotogaleri/cem-garipoglu-nun-cezaevi-goruntuleri-f-10381/1#g paranın adaleti satın aldıgı yerdeyiz diyorsun ama kızın babası adaletten önce koptu lol helallık parası , oglumu koleje yolluycam para lazım ,kızıma ölene kadar yaptıgım masraf ve yatırım parası , zart parası, zurt parası diye kıcını yırtıyor. Yeni yeni Davalar acıyor,ne kadar koparırım derdinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar