Lucina Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Editor said: Lucina BAN PLS! yeter artık zıvanadan çıktı başkasının üstünden geçiniyor resmen hakaretler ediyor filan. Kendini mi anlattın? Başkasının üstünden geçinip hakaret eden sen değil miydin?
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Yav heeee ... yaş kaç ? Balkon tırmanmalar filan güzel arkadaş grubu
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 editor bile sevimli gelmeye başladı senin yanında meriç kardeş.
chrome Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 karea cano, eğer burayı okuyorsan bunu dinle abicim. 1 şişe daha deviresin gelir. hey gidi.. bazı kızlar böyle işte olm.. your heavens trying everything to keep me out diyor adam.. çok denemiş. olmamış. sen de denedin olmadı be.. ben de denedim olmadı.. olmuyor işte.. hayat böyle aslanım.. sıkma canını.. okşa canını.. boşver.. dsfdfasd.. ne güzel şeyler söyledim değil mi? evetse 1 e. bi fak of emre diyorsanız 2 ye basınız.
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Lucina said: ben sadece kadına değer veren bi adamım. Ya kes, omurgasız. Karşı cinsin egosuna git süslü parantez ol sen. Yalnız ikinizin de yaptıklarından tiksindim, allah ikinizin de belasını versin, insanların ne olursa olsun, geçmişlerini, özel hayatlarını çarşaf gibi forum ortamlarına serdiğiniz için.
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 "Konu başlığı ve mesajların ekran görüntüleri de alınarak avukatımıza iletilmiştir" bu ne lan? Sokayım fıstıkcı kıza bunu da iletin. böle saçma şey mi olur?
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Nazca said: Lucina said: ben sadece kadına değer veren bi adamım. Ya kes, omurgasız. Karşı cinsin egosuna git süslü parantez ol sen. Yalnız ikinizin de yaptıklarından tiksindim, allah ikinizin de belasını versin, insanların ne olursa olsun, geçmişlerini, özel hayatlarını çarşaf gibi forum ortamlarına serdiğiniz için. şu kısımda 'okurken bi yandan da sertleştim' gelecek sandım
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Lucina said: imamizer said: herşey bir yana birisinin sessizce cama tırmanıp sizi gözlemesi, sonra buraya yazması ve sizin onu okumanız... ürperdim elimi burnumdan çektim direk. Telefonlara ve çalınan kapılara cevap verilmeyince, gözetleme mantığıyla değil, kötü bir şey olmuş olabileceği korkusuyla yapılmış. Daha sonra pc başında oturup paticik.i takip ettiği ve tele cevap verip "ölü bulduk deyin" demesiyle olay zavallılaştı. hepsi bu. küçük düşüren, gün gelir küçük düşürülür. iyi niyetin farkındayım. yapılanı eleştirmedim.
chrome Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 imam bazen çok bilinçli konuşuyor. sanki metalikanın anlamını sorunca metalikanın cevap vermesi gibi :)
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 pontipati said: Nazca said: Lucina said: ben sadece kadına değer veren bi adamım. Ya kes, omurgasız. Karşı cinsin egosuna git süslü parantez ol sen. Yalnız ikinizin de yaptıklarından tiksindim, allah ikinizin de belasını versin, insanların ne olursa olsun, geçmişlerini, özel hayatlarını çarşaf gibi forum ortamlarına serdiğiniz için. şu kısımda 'okurken bi yandan da sertleştim' gelecek sandım ahuahudhaahahahah
Remus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Red said: karea adamsa hikayeyi devam ettirir Sonunu söylesin bari
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 konuya tam hakin değilim ama şu lucinaya uyuz oldum
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 chrome said: imam bazen çok bilinçli konuşuyor. sanki metalikanın anlamını sorunca metalikanın cevap vermesi gibi :) metalika halktır.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 imamizer said: herşey bir yana birisinin sessizce cama tırmanıp sizi gözlemesi, sonra buraya yazması ve sizin onu okumanız... ürperdim elimi burnumdan çektim direk. burda şu da dikkatten kaçmasın. adam gizlice cama tırmanıyor, içeri girip konuşamıyor ama içerdeki karea fıstıkçı kız sorarsa öldü diyin diyor. ben hala çözemedim olayı.
Somon Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 balkona çıkıyo ama kapıyı tıklatmıyo içeri giremiyor ama paticiğe girdiğini görecek kadar yakın falan garip işler
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 yok olum telle arıyolar sonra ozaman öldü diyin diyo.
Ren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 size ne lan isterse pipisini klavye üzerine serer de uyur.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ha evet yazmış orayı. ama ya şimdi cama tırmanan kişi ekran görüntülerini kaydedip avukatına verir de benim hikayemi yayınlıyor özel hayatımın gizliliği gitti diye dava açarsa?
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Aslında karea yokmuş , o sadece bir ideolojiymiş , insan olarak karea ölebilir ama bu maskenin arkasında bir ideaoaoa.... Şaka lan şaka , delinin biri sıkılmış gelmiş trollüyo , bu kadarda ekmek çıkıyo. Successfull troll is successfull , bunun arkasından lucina aslında kareaymış çıksa şaşırmam o derece.
Öne çıkan mesajlar