Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karea ve intihar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Editor said:

Lucina BAN PLS! yeter artık zıvanadan çıktı başkasının üstünden geçiniyor resmen hakaretler ediyor filan.

Kendini mi anlattın? Başkasının üstünden geçinip hakaret eden sen değil miydin?
Mesaj tarihi:

karea cano, eğer burayı okuyorsan bunu dinle abicim. 1 şişe daha deviresin gelir.

hey gidi.. bazı kızlar böyle işte olm.. your heavens trying everything to keep me out diyor adam.. çok denemiş. olmamış. sen de denedin olmadı be.. ben de denedim olmadı.. olmuyor işte.. hayat böyle aslanım.. sıkma canını.. okşa canını.. boşver.. dsfdfasd.. ne güzel şeyler söyledim değil mi? evetse 1 e. bi fak of emre diyorsanız 2 ye basınız.
Mesaj tarihi:
Lucina said:

ben sadece kadına değer veren bi adamım.

Ya kes, omurgasız.

Karşı cinsin egosuna git süslü parantez ol sen.

Yalnız ikinizin de yaptıklarından tiksindim, allah ikinizin de belasını versin, insanların ne olursa olsun, geçmişlerini, özel hayatlarını çarşaf gibi forum ortamlarına serdiğiniz için.
Mesaj tarihi:
Nazca said:

Lucina said:

Ya kes, omurgasız.

Yalnız ikinizin de yaptıklarından tiksindim, allah ikinizin de belasını versin, insanların ne olursa olsun, geçmişlerini, özel hayatlarını çarşaf gibi forum ortamlarına serdiğiniz için.

şu kısımda 'okurken bi yandan da sertleştim' gelecek sandım
Mesaj tarihi:
Lucina said:

imamizer said:

herşey bir yana birisinin sessizce cama tırmanıp sizi gözlemesi, sonra buraya yazması ve sizin onu okumanız...

ürperdim elimi burnumdan çektim direk.

Telefonlara ve çalınan kapılara cevap verilmeyince, gözetleme mantığıyla değil, kötü bir şey olmuş olabileceği korkusuyla yapılmış. Daha sonra pc başında oturup paticik.i takip ettiği ve tele cevap verip "ölü bulduk deyin" demesiyle olay zavallılaştı. hepsi bu.

küçük düşüren, gün gelir küçük düşürülür.

iyi niyetin farkındayım. yapılanı eleştirmedim.
Mesaj tarihi:
pontipati said:

Nazca said:

Lucina said:

Ya kes, omurgasız.

şu kısımda 'okurken bi yandan da sertleştim' gelecek sandım

ahuahudhaahahahah
Mesaj tarihi:
imamizer said:

herşey bir yana birisinin sessizce cama tırmanıp sizi gözlemesi, sonra buraya yazması ve sizin onu okumanız...

ürperdim elimi burnumdan çektim direk.

burda şu da dikkatten kaçmasın.
adam gizlice cama tırmanıyor, içeri girip konuşamıyor ama içerdeki karea fıstıkçı kız sorarsa öldü diyin diyor. ben hala çözemedim olayı.
Mesaj tarihi:
ha evet yazmış orayı.
ama ya şimdi cama tırmanan kişi ekran görüntülerini kaydedip avukatına verir de benim hikayemi yayınlıyor özel hayatımın gizliliği gitti diye dava açarsa?
Mesaj tarihi:
Aslında karea yokmuş , o sadece bir ideolojiymiş , insan olarak karea ölebilir ama bu maskenin arkasında bir ideaoaoa....

Şaka lan şaka , delinin biri sıkılmış gelmiş trollüyo , bu kadarda ekmek çıkıyo. Successfull troll is successfull , bunun arkasından lucina aslında kareaymış çıksa şaşırmam o derece.
  • Yeni Oluştur...