axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Buna para mı verdiniz panps? Hayal kırıklığı =/ Bahsettiğin bug baya yaygınmış bu arada, sizin suçunuz değil yani lolz. Tutu versyon farklılığı vs. muhabbeti olmuyor multide tamam da, bu boktan iş için bu kadar çok para istemelerini aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 tutudan haberi olmayıp ya da zamanında seriyi oynamamış olanlara HD işte artık oynanıyor diye yediriyorlar işte. olan bu. çok insan var son dönem çakma rpg'leri oynayıp bu türe merak salan onlara hitap ediyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 5 dolar fln şunun ederi en az 10kez bıtirmişimdir zaten 11.kez oynamak için de max 4-5 dolar veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Belki 10 dolara düşerse alırım o bile çok. Canım çok fena çekiyor gerçi ama yine de alıp bu adamların ne biçim geçirdik kazığı diye sevindirmem. Oyuna cila at, remake de 25 dolara sat. Yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 axedice said: Buna para mı verdiniz panps? Hayal kırıklığı =/ yoo para falan vermedim sfsdfds ;) HD falan değil. zoom out yapınca HD gibi oluyor sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Fakir versyon diyorsun? Hmm 5 yıldır falan fakir versyon oyun kullanmadım ama şuna tepki olarak indirebilirim multisinde sorun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 aynı oyunu neden 30 kere oynamışken bir daha oynamak için 20 dolar verilir ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Arcane oyunu bozdu. Visual basic ile yagmur efekti verince 660ti li makine coktu. Saka gibi bug ya butun sevkimi kirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Torment bitsin alırım ben bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Para mı 25 dolares? Gerçi tormenti iki dolara mı ne aldım. Tihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 kensai-mage'leri görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ναяѕα şєкℓιηιz αтнкαтℓα'уα вєкℓєяιz שคгรค şєкlเภเz คtђкคtlค'אค ๒єкlєгเz VaRsA ŞeKlInIz aThKaTlA'Ya bEkLeRiZ VΛЯƧΛ şΣΚᄂIПIZ ΛƬΉΚΛƬᄂΛ'ΥΛ BΣΚᄂΣЯIZ ⓥⓐⓡⓢⓐ ⓔⓚⓛⓘⓝⓘⓩ ⓐⓣⓗⓚⓐⓣⓛⓐⓨⓐ ⓑⓔⓚⓛⓔⓡⓘⓩ (thanks to http://www.sekilliyaziyazma.com ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Vingthor said: aynı oyunu neden 30 kere oynamışken bir daha oynamak için 20 dolar verilir ki zaten. Tekrar oynamak için. UI vs çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Eski oyunu, yeni ui, bir kac grafik update le 25 dolara kakalamaya calisiyorlar. 2 sene icinden 1 dolara bundle beraber alirsam alirim. Yoksa da salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/007/423/untitle.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 olm su ekantla yazma lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 sdfdfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Steamde 8 dolar şu anda. http://store.steampowered.com/app/228280/ Tuh BG 1 miş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 christmas da bir %40 yer zaten. bekleyin o zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bu kadar buglı olması ve yapılan işe göre pahalıya satılması alım kararınızı etkilemiyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 İndirim yaptık eehehehehehehe demek için o fiyatı yapıştırmışlar bence. Yoksa remake in bu kadar olduğu nerede görülmüş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Xmas'da 50% - 60% yaparlarsa belki alırım ki o bile pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hala çok pahalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 İndirimde olan 1 zaten 2 değil ama ben 5 e mi ne aldım sanırım, nereden almıştım onu hatırlamıyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 axedice said: Orijinalini almak istiyorsanız Atari D&D bundle var (içinde diğer efsane D&D oyunlarıyla birlikte) http://www.gamersgate.com/DDB-DBAMC/dungeons-and-dragons-anthology-the-master-collection Tek tek almak istiyorsanız da gog.com var. şu packin steamde olmaması bildiğin acı veriyo ya biri her hatırlattıgında acıp bakıyorum steam linki mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar