Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 şimdi 29 yaşındaki adamın yağ yakmak için target hearth rate i neyle ne arası oluyor ? 150-160 arasında sabit tutuyorum 50 dakika ama az mı çok mu ne dersiniz ? paticik şişko destek hattını aradım cevap veren yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 calculator Kardiyo değil olay beslenmede bitiyor. Kalori kısın işte. En olmadı 5/2 oruç uygulayın. (haftada 2 gün sadece normal akşam yemeği yiyin böylelikle iyi bir kalori açığı oluşur) Orta tempolu 20-30 dk yada 10dklık hit-tabata yapılabilir ama kendi üzerimde denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 k1nJo said: liebe tırstı galiba ses çıkmadı seninle de yarışabiliriz ama önce karışık tostumu bitiriyim 1 sn. Olm ben evli adamım handikap vermen lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 yeahh1986 said: calculator Kardiyo değil olay beslenmede bitiyor. Kalori kısın işte. En olmadı 5/2 oruç uygulayın. (haftada 2 gün sadece normal akşam yemeği yiyin böylelikle iyi bir kalori açığı oluşur) Orta tempolu 20-30 dk yada 10dklık hit-tabata yapılabilir ama kendi üzerimde denemedim. çok malca öneriler bunlar, kimse yapmasın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 nisandan beri 8 kilo verdim önce yüzmeyle başladım sonra koşuya döndüm şu an 4km koşuyorum haftada 3 şimdi bi kaç kilo daha verip ağırlığa döncem geri dün ilk antremanı yaptım kollar kalkmıyor :> sporsuz kilo veremedim hiç hayatımda bu arada bu 3. cyclım lifespande :D yaş 26. beslenmemden çok kısamadım tabi yemeden yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Liebe said: k1nJo said: liebe tırstı galiba ses çıkmadı seninle de yarışabiliriz ama önce karışık tostumu bitiriyim 1 sn. Olm ben evli adamım handikap vermen lazım bana bana ne arkadaşım evlenirken bana mı sordun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 hadi beyler, 100+ olan herkes yarışmaya davetli. ilk hedef 90 başaran ilk arkadaşa para toplayıp baklava yolluyoruz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Abi işte Kayınpedere geldik gömdüm dondurmayı ya =( bütün gün çiçek gibi beslendim tutamadım yine duyunca dondurmayı neyse çok yemedim en azından =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 dondurma iyidir ya hafiftir bence birazdan ben de yerim çünkü hafif olsa iyi olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 abi rich piana her gece yatmadan bi ben and jerrys gomuyor, siz niye bu kadar takiliyosunuz ki dondurmaya sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 1.5 aydır ekmek yemiyorum arada tam bugday makarna o da 30gram karb en fazla, dondurma mondurma pasta gorunce midem kalkıyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Cunku o rich piana sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 yatakta beraber misiniz lan, sen nerden biliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Carsafa damlatmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 elma said: abi rich piana her gece yatmadan bi ben and jerrys gomuyor, siz niye bu kadar takiliyosunuz ki dondurmaya sdfsdf Rich piana olamadiklari için takilmalari normal sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Rich Piana emmi 8 öğün yiyip 8000 kalori alıyor, bizim hasan emmi 2500 kalori alsa orası burası yağ bağlıyor. Bu anlamda karşılaştırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 bi googleladım o ne ya tiksiniyorum ben böyle tiplerden, olmiim mümkünse rich piyano falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 as if... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 karatay'ın kitabını okudum 1 ayda 4.5 kilo verdim :3 moda'ya gidince teşekkür için bi kilo baklava götürcem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Olay diyet yapmak değil olay yaşam standartlarını değiştirmek yaşam kalitesini arttırmak. Yoksa bugün dürümü kesip 5 ay sonra bir daha dürüm gömülecekse o diyetin amacı kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 dürüme uzanan eller taş olur taşşşş benim de simit sorunum var izmire gidince boyoza donuyor onu nasıl duzeltcem ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 pascalnouman said: dürüme uzanan eller taş olur taşşşş benim de simit sorunum var izmire gidince boyoza donuyor onu nasıl duzeltcem ki sorununla basetmek icin ustune gitmelisin..ye onlari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 başka yerden kıs abi boyozdan kısılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 abi 2 boyoz bir yumurta kombosu cennetlik ya.Vazgeçilmez ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Türk kası sahipleri sizin için koyuyorum. http://www.justnaturallife.com/unbelievable-juice-that-will-melt-belly-fats-without-workout/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar