Gizli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 şişmanların olduğu her konuya koyacağım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 şorme çok naif bir insansın seni çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 eyvallah abi o senin güzel bakışından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Şişman insan sağlıksız insandır. Görüntüsünü bozmuş insandır. Bende insanım ayağına iyi niyet beklemesin. Kendine iyi davranmayan insana kimse iyi davranmak zorunda değildir kusura bakmayın. Kişinin kendisi, kendini o hale sokarken acımıyor ve utanmıyorsa ben onu görüpte 'nappper laaa şişkoooo' dediğimde hiç gücenip bozulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 herhalde gelişicek lan, daha yakışıklı ve kaslı oluyor. şu hayatta her erkeğin derdi alpha olup yiyebildiği kadar dişi yemek, evet o kadar sıradan varlıklarız aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hayat aslında direk gym tan laundry de biz birbirimizi s.kiyoruz burada entel edebiyatı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi vücut bir şekilde gelişir ama beyin geliştirme yok, stres yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hehe hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Şişman olmasan bu dediğini bir düşünürdüm goldcuğum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 goldbären said: abi vücut bir şekilde gelişir ama beyin geliştirme yok, stres yapmayın. yağ ile mi gelişiyo la beyin. Dur hemen burger kinge gidip 5 tane triple yiyim beynim gelişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ben günün birinde gider vücudu az biraz geliştirrim ama beyin zor dostlar aranızda yedi yaşını doldurmamışlar var onlar hariç tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 sipeyskeyk said: Şişman olmasan bu dediğini bir düşünürdüm goldcuğum. Allah seni nijerya ADD ofisi ile sınasın dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 beyin gelişir ki ben set arası sudoku çözüyorum aynı anda kas ve beyin gelişiyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Exodous said: Haydi şişman kardeşlerim beni yalnız bırakmayın. spora başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 pontipati said: exo 2002de kaydolmuş madalya için koşuyor sdfsdasdg He aq madalya için koşuyorum. 12 yıldır daha yeni geldi aklıma. Bir de madalya için garbage'da konu açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 aq dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Jaegerjaquez said: beyin gelişir ki ben set arası sudoku çözüyorum aynı anda kas ve beyin gelişiyor lel ahah ateş böceği ercan jager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 tyildirim said: Şişman insan sağlıksız insandır. Görüntüsünü bozmuş insandır. Bende insanım ayağına iyi niyet beklemesin. Kendine iyi davranmayan insana kimse iyi davranmak zorunda değildir kusura bakmayın. Kişinin kendisi, kendini o hale sokarken acımıyor ve utanmıyorsa ben onu görüpte 'nappper laaa şişkoooo' dediğimde hiç gücenip bozulmasın. çok doğru kendisine saygı duymayana kimse saygı duymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Jaegerjaquez said: beyin gelişir ki ben set arası sudoku çözüyorum aynı anda kas ve beyin gelişiyor lel beyin gelişmesi diyince aklıma benim de ilk sudoku geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 tyildirim said: Şişman insan sağlıksız insandır. Görüntüsünü bozmuş insandır. Bende insanım ayağına iyi niyet beklemesin. Kendine iyi davranmayan insana kimse iyi davranmak zorunda değildir kusura bakmayın. Kişinin kendisi, kendini o hale sokarken acımıyor ve utanmıyorsa ben onu görüpte 'nappper laaa şişkoooo' dediğimde hiç gücenip bozulmasın. adam orjinal g*vat olm bunun hastalığı var osu var busu var ne kadar kolay öyle 2 kuruşluk aklınla sallayıp tutmak aksadkoasdamkkodumumarabısenikasodfaskdoaskdtipinisilkimkasodkaosdkkamilskfosdkfoskdf -Deno- said: http://i.imgur.com/8Nn3PYC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 GONDARCENGIZ said: tyildirim said: Şişman insan sağlıksız insandır. Görüntüsünü bozmuş insandır. Bende insanım ayağına iyi niyet beklemesin. Kendine iyi davranmayan insana kimse iyi davranmak zorunda değildir kusura bakmayın. Kişinin kendisi, kendini o hale sokarken acımıyor ve utanmıyorsa ben onu görüpte 'nappper laaa şişkoooo' dediğimde hiç gücenip bozulmasın. adam orjinal g*vat olm bunun hastalığı var osu var busu var ne kadar kolay öyle 2 kuruşluk aklınla sallayıp tutmak aksadkoasdamkkodumumarabısenikasodfaskdoaskdtipinisilkimkasodkaosdkkamilskfosdkfoskdf -Deno- said: http://i.imgur.com/8Nn3PYC.jpg Yav he he hastalığı var http://i.imgur.com/XBVkpMB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar