Gizli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 şişmanların olduğu her konuya koyacağım bunu
Cons Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 şorme çok naif bir insansın seni çok seviyorum
chrome Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 eyvallah abi o senin güzel bakışından kaynaklanıyor.
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Şişman insan sağlıksız insandır. Görüntüsünü bozmuş insandır. Bende insanım ayağına iyi niyet beklemesin. Kendine iyi davranmayan insana kimse iyi davranmak zorunda değildir kusura bakmayın. Kişinin kendisi, kendini o hale sokarken acımıyor ve utanmıyorsa ben onu görüpte 'nappper laaa şişkoooo' dediğimde hiç gücenip bozulmasın.
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 herhalde gelişicek lan, daha yakışıklı ve kaslı oluyor. şu hayatta her erkeğin derdi alpha olup yiyebildiği kadar dişi yemek, evet o kadar sıradan varlıklarız aslında.
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hayat aslında direk gym tan laundry de biz birbirimizi s.kiyoruz burada entel edebiyatı ile.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 abi vücut bir şekilde gelişir ama beyin geliştirme yok, stres yapmayın.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Şişman olmasan bu dediğini bir düşünürdüm goldcuğum.
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 goldbären said: abi vücut bir şekilde gelişir ama beyin geliştirme yok, stres yapmayın. yağ ile mi gelişiyo la beyin. Dur hemen burger kinge gidip 5 tane triple yiyim beynim gelişsin.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ben günün birinde gider vücudu az biraz geliştirrim ama beyin zor dostlar aranızda yedi yaşını doldurmamışlar var onlar hariç tabiki
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 sipeyskeyk said: Şişman olmasan bu dediğini bir düşünürdüm goldcuğum. Allah seni nijerya ADD ofisi ile sınasın dostum...
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 beyin gelişir ki ben set arası sudoku çözüyorum aynı anda kas ve beyin gelişiyor lel
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Exodous said: Haydi şişman kardeşlerim beni yalnız bırakmayın. spora başla
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 pontipati said: exo 2002de kaydolmuş madalya için koşuyor sdfsdasdg He aq madalya için koşuyorum. 12 yıldır daha yeni geldi aklıma. Bir de madalya için garbage'da konu açtım.
Soris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Jaegerjaquez said: beyin gelişir ki ben set arası sudoku çözüyorum aynı anda kas ve beyin gelişiyor lel ahah ateş böceği ercan jager
Soris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 tyildirim said: Şişman insan sağlıksız insandır. Görüntüsünü bozmuş insandır. Bende insanım ayağına iyi niyet beklemesin. Kendine iyi davranmayan insana kimse iyi davranmak zorunda değildir kusura bakmayın. Kişinin kendisi, kendini o hale sokarken acımıyor ve utanmıyorsa ben onu görüpte 'nappper laaa şişkoooo' dediğimde hiç gücenip bozulmasın. çok doğru kendisine saygı duymayana kimse saygı duymaz.
j_bLiND Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Jaegerjaquez said: beyin gelişir ki ben set arası sudoku çözüyorum aynı anda kas ve beyin gelişiyor lel beyin gelişmesi diyince aklıma benim de ilk sudoku geldi.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 tyildirim said: Şişman insan sağlıksız insandır. Görüntüsünü bozmuş insandır. Bende insanım ayağına iyi niyet beklemesin. Kendine iyi davranmayan insana kimse iyi davranmak zorunda değildir kusura bakmayın. Kişinin kendisi, kendini o hale sokarken acımıyor ve utanmıyorsa ben onu görüpte 'nappper laaa şişkoooo' dediğimde hiç gücenip bozulmasın. adam orjinal g*vat olm bunun hastalığı var osu var busu var ne kadar kolay öyle 2 kuruşluk aklınla sallayıp tutmak aksadkoasdamkkodumumarabısenikasodfaskdoaskdtipinisilkimkasodkaosdkkamilskfosdkfoskdf -Deno- said: http://i.imgur.com/8Nn3PYC.jpg
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 GONDARCENGIZ said: tyildirim said: Şişman insan sağlıksız insandır. Görüntüsünü bozmuş insandır. Bende insanım ayağına iyi niyet beklemesin. Kendine iyi davranmayan insana kimse iyi davranmak zorunda değildir kusura bakmayın. Kişinin kendisi, kendini o hale sokarken acımıyor ve utanmıyorsa ben onu görüpte 'nappper laaa şişkoooo' dediğimde hiç gücenip bozulmasın. adam orjinal g*vat olm bunun hastalığı var osu var busu var ne kadar kolay öyle 2 kuruşluk aklınla sallayıp tutmak aksadkoasdamkkodumumarabısenikasodfaskdoaskdtipinisilkimkasodkaosdkkamilskfosdkfoskdf -Deno- said: http://i.imgur.com/8Nn3PYC.jpg Yav he he hastalığı var http://i.imgur.com/XBVkpMB.jpg
Öne çıkan mesajlar