Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoğunlaşan seks güdüsünün aşka dönüşmesi..

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Seyh-hulud said:

ilk kiz; safkan sex asdafdf
ikinci kiz; iliski kafasi daha yogun
ucuncu kiz; gg

şeyh birşey daha sormak istiyorum . ilk kız ile ilgili birşey kafama takıldı.

şimdi ilk kıza ben ilk önce hani kendine birini bulmalısın demiştim .. öyle biri ki bir aylığına bile olsa sadece onunla sevişeceksin ve enerjileriniz hiç başkaları karışmadan ritüeller halinde takılın falan.. Kızda sürekli nereden öyle birini bulcam diyip duruyordu bende konuyu anlatmaya devam ettim.. Sonra nasıl olucak edicek derken tamam bir sonraki seviyeye geçersen benim dedim.

İşte tam bu noktada kız "vay gerçekten sapıkmışşından" sonra çekici bulduğum erkek kriterlerine uygun değilsine getirdi.. Uzun bir saatlik sohbetin sonlarına ona dedim ki "şevişmesek de seninle çok eğleneceğime eminim ve tanıştığıma çok memnun oldum böyle bir meseleyi konuşarak"

O da şaşırdı "ne yani sevişmekten vaz mı geçtin benden ?" bende "hayır vazgeçmedim zaten böyle şeylere karar verilmez, kendi kendine oluşur fakat seninle sevişmenin ötesindede çok güzel şeyler yapacağımızı hissediyorum" dedim ve oda "oh bu şekilde konuyu bağlamana mutlu oldum" dedi.

Sence ilk başta sevişelim mi gibi lamer yaklaşımıma yaptığı geri vites kendini daha ağırdan satmak üzerine miydi ? =)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

adamin ne eglenceli hayati var ya
ben yarin toplantida lafi nasi gevelesem diye dusunurken, adam kimi yesem diye dusunuyor
kader aq.

bende çalışıyorum ya şimdi nükleer tıp hedehödö doktor bir kadına tarot baktım. biraz yemek yiyorum birazdan bir diş doktoru arkadaşına bakıcam.. milf tarot gecesi ehueheu ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Seyh-hulud said:

Noyzura said:

incdarkness said:

bence en iyisi 2 kiz 1 erkek

evet süper oluyor ama uzun vadede kızlar birbirini yemeye başlıyor ya.

tamam iste yesinler. Sen dinlenirsin biraz sonra cumburlop ortalarina >:D<

Bir kaç sene önce vardı öyle bir hatun takıldığım. O da benim gibi güzel kız delisiydi.. hep ikimiz birlikte kız tavlayıp çok eğleniyorduk . İkimizin cazibesine hiç bir kız karşı koyamaz diyorduk...

Ama o alacağı kadar zevkini alıp mayışıpp uyurdu.. bende ayıp olmasın diye uzatmazdım. Sonra zamanla ne olacak ya başladık bir kere diyip o uyusa bile sabahlar kadar çatur çutur gidiyordum.. Sonra birgün kız isyan etti "Abartıyorsun artık ya ben artık evimize öyle kız mız getirmicem şımardın sen iyice" diye..
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Büyüyü boz.Ne gerekiyorsa yap büyüyü boz.

ya bu kız türkiyenin kendi alanında best isimlerinden birisi ve celebrity. telefonda falan konuşuyoruz ama .. nasıl sen b üyü altındasın bunu bozmam gerek ve bunu tek başıma yapamam diyip co-op olacağımı bilmiyorumm..
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Seyh-hulud said:

ilk kiz; safkan sex asdafdf
ikinci kiz; iliski kafasi daha yogun
ucuncu kiz; gg

şeyh birşey daha sormak istiyorum . ilk kız ile ilgili birşey kafama takıldı.

şimdi ilk kıza ben ilk önce hani kendine birini bulmalısın demiştim .. öyle biri ki bir aylığına bile olsa sadece onunla sevişeceksin ve enerjileriniz hiç başkaları karışmadan ritüeller halinde takılın falan.. Kızda sürekli nereden öyle birini bulcam diyip duruyordu bende konuyu anlatmaya devam ettim.. Sonra nasıl olucak edicek derken tamam bir sonraki seviyeye geçersen benim dedim.

İşte tam bu noktada kız "vay gerçekten sapıkmışşından" sonra çekici bulduğum erkek kriterlerine uygun değilsine getirdi.. Uzun bir saatlik sohbetin sonlarına ona dedim ki "şevişmesek de seninle çok eğleneceğime eminim ve tanıştığıma çok memnun oldum böyle bir meseleyi konuşarak"

O da şaşırdı "ne yani sevişmekten vaz mı geçtin benden ?" bende "hayır vazgeçmedim zaten böyle şeylere karar verilmez, kendi kendine oluşur fakat seninle sevişmenin ötesindede çok güzel şeyler yapacağımızı hissediyorum" dedim ve oda "oh bu şekilde konuyu bağlamana mutlu oldum" dedi.

Sence ilk başta sevişelim mi gibi lamer yaklaşımıma yaptığı geri vites kendini daha ağırdan satmak üzerine miydi ? =)

Oncelikle kizlarla seks hakkinda konusurken bir esik var. Benim gozlemledigim kadariyla o esigi gecersen sevisemiyorsun ozellikle yuzyuze konusmuyorsan. Cunki kiz o heycani konusarak atiyor zaten. Bide cok fazla konusunca seni " zararsiz " katagorisinde gormeye basliyor. Yani dikkat etmek lazim..

Senin duruma gelince; bence kesin karar verememis sevisip sevismeme konusunda. Ama direk ben demeseydin daha politik takilsaydin bu takilmalarin sonucunda bulusup devam eden sohpetler sonucu BABAFINGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO in da house aheuaehea olabilirdi bence.. Suanda da ihtimal var ama ama suda var kizlar hakkinda konusuyoruz bunlar voyager in baska galaksiye girisinden bile etkilenip su koyabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Seyh-hulud said:

Noyzura said:

incdarkness said:

bence en iyisi 2 kiz 1 erkek

evet süper oluyor ama uzun vadede kızlar birbirini yemeye başlıyor ya.

tamam iste yesinler. Sen dinlenirsin biraz sonra cumburlop ortalarina >:D<

Bir kaç sene önce vardı öyle bir hatun takıldığım. O da benim gibi güzel kız delisiydi.. hep ikimiz birlikte kız tavlayıp çok eğleniyorduk . İkimizin cazibesine hiç bir kız karşı koyamaz diyorduk...

Ama o alacağı kadar zevkini alıp mayışıpp uyurdu.. bende ayıp olmasın diye uzatmazdım. Sonra zamanla ne olacak ya başladık bir kere diyip o uyusa bile sabahlar kadar çatur çutur gidiyordum.. Sonra birgün kız isyan etti "Abartıyorsun artık ya ben artık evimize öyle kız mız getirmicem şımardın sen iyice" diye..

Ya kusura bakmada ozetle bir cuval inciri ... etmissin be ya AEHAEH
Sosyal ağlarda paylaş

Seyh-hulud said:

Oncelikle kizlarla seks hakkinda konusurken bir esik var. Benim gozlemledigim kadariyla o esigi gecersen sevisemiyorsun ozellikle yuzyuze konusmuyorsan. Cunki kiz o heycani konusarak atiyor zaten. Bide cok fazla konusunca seni " zararsiz " katagorisinde gormeye basliyor. Yani dikkat etmek lazim..

Senin duruma gelince; bence kesin karar verememis sevisip sevismeme konusunda. Ama direk ben demeseydin daha politik takilsaydin bu takilmalarin sonucunda bulusup devam eden sohpetler sonucu BABAFINGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO in da house aheuaehea olabilirdi bence.. Suanda da ihtimal var ama ama suda var kizlar hakkinda konusuyoruz bunlar voyager in baska galaksiye girisinden bile etkilenip su koyabilir..

kesinlikle çok haklısın yanii.. o eşik öyle bir eşik ki yine bir gün böyle çok hayran olduğum bir kadın böyle hazır izmire gelmişken seninlede vakit geçirmek istiyorum demişti.. çok güzeldi herşey saatlerce konuştuk ama sürekli eskilerimizi anlatınca kanka kızlar gibi olduk.. yinede zorladım böyle yapayım edeyim diye soyunduk ettik yine olmamıştı.. çünkü buddy olmuştuk of ;D

Şimdi direk demeseydin konusuna gelincede haklı olabilirsin ama fazla stratejileri sevmiyorum. Benim için olsada olur olmasa da olur böyle keyfi şeyler.. Çünkü aşık olduğum kadın off... az önce tekrar fotoğraflarına baktım.. Kesinlikle onunla evleniyorum dedim... amam büyü var of.. 2014de çırağan sarayında düğünü .. 10 ayım var... Ama onsuz geçsin istemiyorum günlerim..
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Noyzura said:

NolaxThensbane said:

kız trde sevişecek adam nerden bulurum diye mi soruyor??

hala arıyorsa gönder siteye

yok kanka kız öyle high quality seks istiyor yüksek enerjili ve estetik... öyle tut şunun ucunu döşeyelim abi olmaz ;D

MY BODY IS READY!

yaslaaaaa kanka dicem ama bu gece ikimizde yastığımıza yaslıcaz kanka ;D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...