Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ikisi farklı şeylermiş gibi konuşma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 34 cigobayt da maf etti. 5 Ekim çeyrek kota gitti. Ne bulduysa sokmuşlar içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 6870 le high da akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 finito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 üff tam bebe oyunu dsfssggs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Helal bemre. Ben de vakit bulsam yapicam, %39 daha sadece. Benimle tassak gece gece level atlayan, seni oldurmuyorum lan lavuk ranger diyen bi uruk var. onu meze edecegim gunu iple cekiyorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 bemre said: finito kaç saat played çıktı? millet çok kısa diyince hlbt.com da 10 saat falan diyince 35 gb indirmekten vazgeçtim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Söylendiği gibi kısa sürmüyor, 30 saat civarı olmuştur. yan görevler falan zevkli hala girip yapasım var. Şu 20 lvl sınırını ilerde arttırırlarsa daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 http://i.imgur.com/3C7QtOs.jpg arkadaki ork sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 bitti şimdi de. sondan spoiler black hand Sauron muydu şimdi? Kendi boğazını niye kesti. Anlamadım sonunu ya sdf. time for a new ring dediğine göre de bir daha ki oyunda mordor'da geçer heralde. Orta-dünya nın başka mekanlarında geçen oyunlarda yapsınlar bu şekilde ya. birde o kadar ordu yapıp branding ile sonra tower ı öldürmeye 5 tane orcla gitmek de komikti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Görüntüsü güzel içi boş olmuş oyunun. Satın almadığım oyunda buyer's remorse yaşadım yemin ederim. Tek elle yüzüklerin efendisi'ni okurken diğer elle ac2 oynayın daha güzel bir deneyim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Para vermeden pişmanlık yaşanmıyor ya. Torrent yüzündendir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Civcivhead said: Görüntüsü güzel içi boş olmuş oyunun. Satın almadığım oyunda buyer's remorse yaşadım yemin ederim. Tek elle yüzüklerin efendisi'ni okurken diğer elle ac2 oynayın daha güzel bir deneyim olur. aşırı fazla abartı sukseli ve hunharca saldırmışssın, film izler gibi oynasan bunlar basına hic gelmiyecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 torrentten indir dene ( 35 gb :) ) begenmessen iade edersin begenirsen de alırsın mantık bu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Cok kolay abi oyun keyif vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 şu torrentden dene mantığı yüzünden her firmayı ubisoft gibi drm manyağına çevirceniz varya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Valla ben oyuna bayıldım, torrentle önce deneyip çok sevince bastım aldım. Almayı düşünen varsa ttnet playstore'da 108 TL'di ve 6 ay faturaya ek yansıyacak şekilde ödedim. 10 saat oynamışım ama %12 bitmiş ehehe, Skyrim gibi sağda solda gezip Orc öldürüyorum >:D< Hiç oynamamışlar için şöyle tatlı bi rehber bulup gaza gelmiştim ben de bi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Tori said: şu torrentden dene mantığı yüzünden her firmayı ubisoft gibi drm manyağına çevirceniz varya :p demo çıkarsınlar. bi de var ya patide şu topiği görüp okumasam net çılgın indirim bekler, aylar sonra alır, 10 dölardan bi kuruş fazla da vermezdim. sırf şurdaki yorumlar yüzünden merak edip indiriyorum. "bu ne lan olmamış" diyenler de dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 abi 10 dakika önce öldürdüğüm kaptan geldi daldı yine, bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 tehdit mektubu yolla daha kolay öldürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 yok öldürüyorum zaten nolcak, ama 3 kere aynı adamı öldürdüm lan yeter sdfs hani ismi aynı tipi aynı abilityleri aynı, ona da mı wraith girmiş bi de hep başkasıyla kapışırken geliyor it, NIHNIHKIHKIH diye gülüp başlıyor oklamaya şerefless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Tori said: şu torrentden dene mantığı yüzünden her firmayı ubisoft gibi drm manyağına çevirceniz varya :p abi demosu vardıda bizmi oynamadık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Saeros said: yok öldürüyorum zaten nolcak, ama 3 kere aynı adamı öldürdüm lan yeter sdfs hani ismi aynı tipi aynı abilityleri aynı, ona da mı wraith girmiş bi de hep başkasıyla kapışırken geliyor it, NIHNIHKIHKIH diye gülüp başlıyor oklamaya şerefless bişey diycem... seviyorsan git konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 hehe eet bitanesinin karısı oldum resmen, adam heryerde karsıma cıkıyor normal askerdi şef olucak nerdeyse, bide olmek uzereyken retreat atıyor ibnetor iyice bilendim su an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 beni de düşük levelda poison vuran bir it karısı yaptı. kombolar gelişene kadar maymun etti. poison atıyor kaçıyor peach, etraftakilerin saldırılarını göremiyorsun parry uyarısı çıkmıyor, gelen sokuyor giden sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar