totemic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 harbiden ya ben eğlencesine okuyup ''adam da ne hayalgücü var'' diye düşünüyordum. bir baktım gerçek çıktı. avukat falan hem paranızı alıp hem de arkanızdan gülüyordur size. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 rasmon genç değil ya kart bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 İtiraf ediyorum, fıstıkçı kızın kardeşinin partneri benim! Fistan said: hikayede hiç kimse açık biçimde ifşa edilmemiş. eğer hikayedeki kişinin sen oldugunu iddia ediyorsanız, bir baskası da parası çalınan tom sawyer oldugunu da iddia edebilir. Mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Sparkcaster said: rasmon genç değil ya kart bildiğin Ama uzun saçlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Hikaye İzmir'de geçiyorsa ucundan kıyısından Noyzura da dahil olmuştur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 LAN İFŞA EDİN HADİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 madem öyle artık bu raddeye geldi, isimler bir bir çıksın ortaya, ifşa töreni başlasın. Kim kimdir bilinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 izmirde geçtiği konfirme edildi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 anahtar kelimeleri arayin, korfez, boyoz, domat, cigdem, gevrek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 size ne arkadaş başka merakınız kalmadı mı hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Genç mühendis benim, uzatmayın muhabbeti fazla kapansın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Bingildak i biraz sıkıştırsak bir şeyler çıkar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 kesin bingildak hikayeden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Karea said: hikaye biter ben olmeye gidiyorum /... Kardeş hikayeye devam et... Avukat ordum var hepsini sana ücretsiz atarım... Ayrıca sağlam yerlerde tanıdıklarımda var rahat ol. Ha bana kalırsa Karea Virali o 2. account olay gerçek sanılsın diye... über troll yapılıyor... Neyse önemli değil gerçek veya değil arkandayım devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Çok pis patlayacak bu olay hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Birde ilk postta şu var dikkat etinizmi ? başka bir hikaye varmı burda ? Karea said: sadece hikayemi bir de benden dinleyin istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 aquila said: kesin bingildak hikayeden biri. Okları başka yöne çevirme çabaları. hmm. akila genç mühendisin panpası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Editor said: Karea said: hikaye biter ben olmeye gidiyorum /... Ha bana kalırsa Karea Virali o 2. account olay gerçek sanılsın diye... über troll yapılıyor... olay soyle cikarsa, karea nin dergahina katilirim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 sosyal medya uzmani olarak ise alirim kareayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 sipeyskeyk said: Uzun saçlı aras mı lan acaba ahahahah hikayeyi okumadım ama kötü bir şey yapmıyordur umarım. benle ne alakası var lan istanbulluyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 sen kimsin ki ? işe alıcan ? kimsin ???!!? BEN ALIRIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Vingthor said: sipeyskeyk said: Uzun saçlı aras mı lan acaba ahahahah hikayeyi okumadım ama kötü bir şey yapmıyordur umarım. benle ne alakası var lan istanbulluyum ben hayır tabiki izmirlisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Editor said: sen kimsin ki ? işe alıcan ? kimsin ???!!? BEN ALIRIM! seni de alirim, korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 alisin kuvvetli heralde kardes, hele bi sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Vingthor said: sipeyskeyk said: Uzun saçlı aras mı lan acaba ahahahah hikayeyi okumadım ama kötü bir şey yapmıyordur umarım. benle ne alakası var lan istanbulluyum ben istanbula geldiginde goruselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar