Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçek hayatta ultima dan kesitler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
zagorx, 18 Aralık 2004 15:59 tarihinde demiş ki:
Bi ara ingilizce dersine stajyer genç bi hoca (erkek) giriyodu neyse ders işlendi serbest bıraktı bizde 3 arkadaş toplandık ultima muhabbeti yapıyoruz. Arkadaş akşamki actionu anlatıyor. Dobra dobra anlatırken " attı in noxu bu salak aramızda nerdeyse bi ekran fark var gücüde 50 civarı bişey adamın, dimdik koştum koştum bi geçirdim ss i adamı feci kestim" diyodu hocada sınıfta dolanırken bizi dinliyomuş birden bi ses geldi arkadan " YAVAşş Kess " dedi . Biz koptuk. Adam meğerse nebulda feci mage miş oturup oda muhhabete girmişti hiç aklımdan çıkmaz o ders.

Bak bunu aklıma şey geldi.
Lise 2'de 13 kişilik sınıf (2 kız 11 erkek - ki 13 kişilik sınıf olması ayrı bi komedidir)
3 DM (daha doğrusu sınıfta eskiden FRP oynamış kişiler) oturup sınıfa Vampire, D&D ve Warhammer öğretmiştik, neyse...

Bir de bi fizik hocamız vardı, aslında IB hocasıymış ama sınıfımız az kişi diye bize de giriyordu.
Deli bir adam, bize Almanya'da ilk renkli televizyonu gördüğü anısını felan anlatırdı, fizik hakkında çok ilginç şeyler anlatırdı.
Tabii IB sınavı olurduk koyardı ama zevkliydi, neyse.

Bir ara FRP oynadığımızı görmüştü,
meğersem o da bilirmiş oyunu.
Pink Floydçu çıktı bir de. Yaşlı maşlı adam ehe ama oturup bizle FRP oynamıştı o gün.

Tabii 5 senedir hiç bir daha FRP oynayamadım ama olsun[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 18 Aralık 2004 16:23 tarihinde demiş ki:
zagorx ın kı guselmı$ =)

saol =)[signature][hline]karpuz, 04 Eylül 2004 15:49 tarihinde demiş ki:
başta bi böyle garip geliyo ama o kısa olan uzantıyı, bacak bacak üstüne attıktan sonra bacaklarının arasına sokarak gayet raat oluyo... ya da normal kucağına da alabiliyosun öyle de oluyo yani çok rahatsız etmiyo gerçekten...
karpuz gitarını anlatırkene =)
Mesaj tarihi:
Bu internet yüzünden başıma 3 benzer olay geldi.

1) kız arkadaşımla karanlık odaya girince lambayı yakmak yerine in lor diyip rezil olmam
2) elimdeki 8 9 dosyayi yere düşürünce ctrl z tuşunu aramam
3) ne zaman bi köşemeç döncek olsam yolu dişardan alip kollayarak ilerlerim buda cs yüzünden oldu[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

member of AAL 'O5

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu olay daha yakla$ık 1 ay önce fln oldu.

tenefus zili caldı ı$te hoca gelıcek bızım yan sınıftan gelen ark.ları dalga gecerek zorla cıkarıyorus gerı gırıyorlar fln.arkadan benim bi ark. "ouz i ban thee yap in sanet grav cek" dedı mıllet anlamadı bakınıo bız baya gulmu$tuk o an =)[signature][hline]SlayerTr
Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
benimde aklıma şöle bi anım geldi..

Arkadaşlar sınıfta bana şaka olsun diye çantamı saklamışlar..aradım aradım alla yok delirecem..çalıundığından şüphe ettim başladım guards guards guards diye bağırmaya :).
Sonra arkadaşlarla kopmuştuk..

4 sene önceydi..[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
-------------------------------------------
BU SENE ŞAMPİYON GÖRELİM SİZİ
ÖLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BİZİ
KORKUTMAZ BİZLERİ MUSALLAH TAŞI
ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ BİZ KANARYAYI

Genç FB
  • Admin
Mesaj tarihi:
1-bir dönem wa da oynarken gece gündüz destardda dragon kesiyordum
hatta destarda girişleri kapamıştım işte içerdeyken biri kapıya gelirse ve görürsem herkese saldırdıgım için içerde benim oldugumu görenler dışarı cıkıp gelenleri uyarıyordu
Kiti içerde girmeyin, o gitsin gireris diye fln

ehehe gün boyu böyle yaparken artık her gün 4-5 saat uyku gerisinde full dragon kesme sonunda (tatildeyis) akşam uyurkende dragon kesmeye başladım , katana vanq fln buldum baya sevindim fln derken sabah erken kalkmam lazımdı saat bi çaldı

saat sanki bi playermışda bana dalıyomus gibi algıladım bi an çota diye vurdum ehe sonra ayıldım
elde vanq katana yok tabi :(

2- sınava geç kalacagım zaman yada derslere hangimiz runebook yokmu ya diye sormuyorus ki? ;)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
Mesaj tarihi:
ultima online benimde 5 senemi aldı,ama hic bir zaman unutmayacağım dostluklar ve arkadaşlıklar kurdum.nebulanın eski günlerinde metalona karşı savaşırken fireknights isimli guildi kurmuştum 20 civarı pk aynı kalede yaşıyorduk,o günlerde kalemize cok baskınlar oldugu için ve bizde cok sık baskın yaptığımız için devamlı tetikte dururduk,bir gün bu olay gercek hayata aksetti,bir gece uyurken annem televizyonu kapatmaya gelmiş bende birden yorganı üstümden atıp ellerimi ileri uzatıp an ex por diye bağırmışım :D ,başka bir gün ateşli hasta iken kılıcımı getirin felan diye sayıklamışım :D ,böle sayılamıcak bir sürü olay.uo oynamak zor bide guild lideri olmak dahada zor.şimdi bu durumla insanlar dalga gecebilir ama sabah oturup gün ışırken yattığımız günleri asla unutmam,başka hiçbir oyun o kadar zevk vermemişti.
fallout sanitarium,monkey island zaten en sevdigimiz oyunlardan ama mmo degil.
Mesaj tarihi:
Lineage
Rüyamda yağmurlu bir havada kızıl toprak üstünde oyundaki gibi koşarken görmüştüm kendimi.. Oyundaki gibi derken hafif öne eğilip, eller arkada o şekilde koşmak. Uyandığımda çok mutlu olmuştum, huzurlu uyandım yani :)[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i]
kalhiae
Mesaj tarihi:
bende winning11 oynadıktan sonra maç izlersem adamların kafalarında 1ler 2ler fln görüyorum bi süre :)[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone..
We can hope for the future, But there might not be one...
Mesaj tarihi:
ya şeyi hiç unutmam
lise 2 deyim , dolmuşta kızılaya gidiyoruz arkla , acaip bi tafik var .. dolmuş bi duruo bi kalkıo , ben arka dönüp "ya çok lag var bea" demiştim :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ha bana o matematik dersinde oluyordu. hani olur ya bi soru çözerken falan kafanız dağılır aklınız başka yere gider.. öyle olduğunda ve çok uykulu ve 2 saat öncesine kadar uyumadan uo oynadığımda gözler yavaş yavaş kapanıyordu lag var geçecek..[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben çok ilginç bir rüya görmüştüm 4 ay kadar önce. rüyamda uo'dan bir miner'dım (patiuo'nun etkisi), kazıyorum falan böyle. daha sonra elinde half life'taki o ışın silahından bulunan bi karus (knight online'daki orc ırkı) üzerime doğru koşmaya başlıyordu. şu anda hiçbirini oynamıyorum, huzuru buldum :p[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
said:
Granis, 18 Aralık 2004 14:07 tarihinde demiş ki:
rüyamda az world of warcraft oynamadim hehe :) kalkınca niye uyandım off diye kufur ederdim :)

82. saatte artik sanirim yatmam lazim dedim; ama o hafta ben kesintisiz wow oynadigima eminim. ruyalar saolsun. disari pizza telefonu bulmaya ciktigimda stealth mode'da guvenlige yaklasmak hos olmuyomus bunu da oorendim tabi...

splinter's cell 1'i bitirdigim zaman, thief 1-2'yi bitirdigim zaman hep olmustu bana... evde sirtimi duvara yaslanarak yurumek ya da isiktan uzak durarak hayatimi surduruyodum... geceleri ayri bi rahat geliyodu bana :D[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 18 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
yokyok bendede oluyor bu:D ehüe

ben harbiden scroll satıyordum ama
okula kendi yaptıım scrolları satıyordum şahane
2milyonamı ne
howtosunu bilem yazmıştım

sonra geliyodum eve siftahı koyuyodum kasama:P

Sen satsan satsan masa sandalye satarsın :D[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Mesaj tarihi:
ultima'yı, ultima'dan nefret eden babam sayesinde bıraktım ve bir kere ikisini aynı rüyada gördüm:

sabah kalkıyorum ve ultima ile hiç alakası olmayan babam ultimayı yüklüyor. nebula'ya gm sw charımla (ismi de aynı, farklı bir char değil) girip milleti kesiyor, lootluyor ve bende yanında izliyorum. en sonunda rüyamda kayış iyice kopuyor ve babam gm sw charımla gidip dragon kesiyor! çatır çutur dalıyor ve kesiyor dragon'u. bende "vay be baba sende ne cevher varmış" gibisinden birşeyler diyorum babam hiç bozuntuya vermeden devam ediyor.

daha sonra uyanıyorum ve bios şifresi konmuş ve format atılmış pc'ye sadece bakmakla kalıyorum :D. bu rüyayı pc'ye format atılıp biosa şifre konduktan sonra gördüm. rüya yorumu belli zaten; uo'ya yeniden başla, pedere de sevdir!
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 18 Aralık 2004 00:16 tarihinde demiş ki:
bugun acaip bişey geldi başıma paylaşıyım dedim şimdi sizinle.

Uzun zamandır bozuk para biriktiryorum kumbarada.Bulduğumu atıyorum içine.Aylar geçti bugun bi baktım bisürü olmuş bi saydım abooowww 47 milyon.
Hemen ayırdım bütünletmek için çıktım dışarıya 10 ar milyon yaptım hepsini toplam 50 milyona oldu 5 paket.
Montumun cebine attım acaip ağır geliyordu.
o ana aklıma ultimada en çok sevdiğim şey scroll yazıp magerlara satmaktı.O geldi.Aynen böyle macroya bırakınca çok yazıyordum sonra birikiyordu yürüyemiyorum satmaya giderken.

Aynen böle bişey oldu.Gittim hepsini ayrı bakkalarda bütünlettim.Yükten kurtuldum.Eve doğru yürümeye başladım.Bi hafiflik hissettim cebimde dolmuştu.Sanki scrollları vermişim para almışım gibin oldu.

Eve geldim.Kağıt paraları kumbaranın içine attım.
Sankim buda "bank" diyip paraları koymuşum gibi geldi.

Benmi kayışı iiicene kopardım.
Yoksa cidden bölemi oldu?

Ayrıca bozuk para biriktirmek çok eğlenceli hele bütünletmek daha bi eğlenceli...

ahaha bu banada olmuştu gerçek hayatla ultimayı iice karıştırmaya başladım sonra bıraktım uoyu:)[signature][hline] :rock: CaTaPuLt :rock:
Mesaj tarihi:
Benim nebula'da 3 yıllık uo hayatımda kaybettiğim nightmare'leri kimse kaybetmemiştir.

Anılarım cok oldu yazsam bitmez.

Aklıma gelen Lalu bi gece icq dan mesaj attı britain mage shop a gel 1 adet nightmare ile dedi gittim mare yi verdim buna bi baktım poşet içinde 20 tane mare olarak geri döndü bana.

Sonra bi canta daha verdi 30-40 aden Galcier Staff oha falan oldum giyindik kuşandık elimizde glacier stafflar altımızda mareler lalu ile bucs a gittik banka tarafından daldık bucs a bucs gate tarafından gelen maviler elimizdeki glacierleri görünce teker teker kacıyorlardı bazıları Gm bey diye geliyordu.Frozen atıyorduk sonra cift kal vas arada mare salıyorduk falan.

Bi ara gaza geldi maviler biz bucs ta 2 kişiyiz lalu ve ben karşımıza 15 tane falan mavi geldi ben cantadan teker mare leri cıkarttım ortada 5-6 tane mare oldu.

tam curcuna.[signature][hline]- Kuzu
- Kaygısız sevgilim hiç mi günahın yok senin ?
  • Yeni Oluştur...