Biyik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Flassh said: Biyik said: Lectre said: kötü bir çocukluk geçirdim de eyvallah de geç. inan anlarız. yoo, çok mutlu bir çocukluk geçirdim. amca kucağında? sen bana böyle bir imada bulanacak kadar alçalmış bir insansın. hala pişkince bu topic altında bir şeyler geveliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 önder bıyık vur de vuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bıyık Avrupaya git Orda özgürce yaşa, bizim gibilerin yanında ne işin var. Yanımız yunanistan atla bi tekneye en yakın adaya ordan uçakla Paris. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 pff http://i.imgur.com/SeozjKG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 şu konudan bi beni banladınız ya helal olsun ya, adama ana avrat küfür de etmedim gayet geyik olarak yazılmış şey nedeniyle trolleyen adam kalıyor ben gidiyorsam çivisi iyice çıkmış buranın demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 öyle catze, yapacak bişey yok. Bu adama pati tarihinde hiç gösterilmeyen tolerans gösteriliyo, her topicde ayrı kışkırtma provoke edici cümleleri özenle seçip trolemesine rağmen adama karşılık verenler uçuruluyo. alıştık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 JestersTear said: öyle catze, yapacak bişey yok. Bu adama pati tarihinde hiç gösterilmeyen tolerans gösteriliyo, her topicde ayrı kışkırtma provoke edici cümleleri özenle seçip trolemesine rağmen adama karşılık verenler uçuruluyo. alıştık artık. topicte adamı yakmak isteyen var, amca kucağı diyen var, bela okuyan var, hakaret eden bolca var; adamın kural dışı tek bir postu yok ve "tolerans" gösterilen kişi bıyık, öyle mi? hem de pati tarihinde olmadığı kadar? git yüzünü yıka jester üyeler olarak fikrini beğenmediğiniz herkes banlenmeyecek, hayır. adminler olarak fikrini beğenmediğimiz herkes de banlenmeyecek, ona da hayır. zaman zaman tahrik sonucu kantarın topuzu kaçarsa ilk cümlemdeki örneklerde olduğu gibi, not alınıp banlenmeyebilir mesajların sahipleri, ama bu insiyatiftir kural değil gelgelelim, güya fikir tartışırken "ecdadını silkeyim" diyen adam da anca gider. zorlamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Konuyu bilmiyorum ama Nefr nasıl olsa haklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Remus said: Bıyık Avrupaya git Orda özgürce yaşa, bizim gibilerin yanında ne işin var. Yanımız yunanistan atla bi tekneye en yakın adaya ordan uçakla Paris. plastik botla meriçi geçebiliyorsun ama yunan yakalarsa hiç güzel şeyler yapmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yeri gelio şu foum akit oluo çogacayip dicem de deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Feamer said: Remus said: Bıyık Avrupaya git Orda özgürce yaşa, bizim gibilerin yanında ne işin var. Yanımız yunanistan atla bi tekneye en yakın adaya ordan uçakla Paris. plastik botla meriçi geçebiliyorsun ama yunan yakalarsa hiç güzel şeyler yapmıyor... Ada diyoruz :) middilli rodos felan varya, tekne turları var günü birlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Nefr said: topicte adamı yakmak isteyen var, amca kucağı diyen var, bela okuyan var, hakaret eden bolca var; adamın kural dışı tek bir postu yok ve "tolerans" gösterilen kişi bıyık, öyle mi? hem de pati tarihinde olmadığı kadar? git yüzünü yıka jester üyeler olarak fikrini beğenmediğiniz herkes banlenmeyecek, hayır. adminler olarak fikrini beğenmediğimiz herkes de banlenmeyecek, ona da hayır. zaman zaman tahrik sonucu kantarın topuzu kaçarsa ilk cümlemdeki örneklerde olduğu gibi, not alınıp banlenmeyebilir mesajların sahipleri, ama bu insiyatiftir kural değil gelgelelim, güya fikir tartışırken "ecdadını silkeyim" diyen adam da anca gider. zorlamayın Bir kişinin forumdan banlaması için illa ve illaki "küfür" etmesi gerekiyorsa, evet banlamayın. Ama şahıs en alakasız topicde, hatta ve hatta bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünü anma topicinde bile gelip Atatürk aleyhinde saçma sapan eleştriler yapıyorsa, "illa" küfüre gerek yoktur. Kasıtlı, itinayla trollediğinin açık ve net bariz kanıtıdır. Bazı Paticik TW'lerinin de bu şahsın trol olduğunu açıkça belirtmesini hatırlatmamda fayda var. Ha siz sadece ve sadece küfür yazanları banlayan otomatik birer makine gibi davranıyosanız biz kullanıcların zaten yapacak pek fazla bir şeyi yok, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 p.ticik müsün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Nefr daha sık uğrasa şu foruma ne kadar güzel olur ama işte iş güç sanırım. Nefr noktayı koymuş, 10 Kasım da hayli geçmiş /thread demeyelim mi artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 atatürk'ü savunanlar küfüre başvururken, onu eleştirenler küfürsüz derdini anlatıyorsa, işte o zaman vay halimize. bıyık'ın bu başlıkta bunları yazması doğru değil ama forum olarak sevmediğimiz şeylerin kutlama başlıklarının içine edilmesine aşinayız, herkes ders çıkarır umarım bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 adam bizi tirolluyor memur bey diye utanmadan nasil yaziyosunuz ona da aklim yetmedi, adamin niyetini, amacini bildiginiz halde hala cevap verip uzatiyosunuz, trolleniyosunuz, sonra adam bizi trolluyor diye sikayet ediyosunuz. mantik akisiniza hayran kalarak izliyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 meh hala devam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ulan dinle yediden yetmişe taşak geçiyoruz. e onlar da insan olmaya çalışan varlıklar sonuçta ama o topiclerde sayıp sövmüyorlar. özgürsüzlük içindeyken, özgür olduğumuzu iddia ettiğimiz forumu özgürsüzleştiyoruz. der tabi abi, desin bırak. sen besledikçe büyür adamın trollpool u ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 aquila said: adam bizi tirolluyor memur bey diye utanmadan nasil yaziyosunuz ona da aklim yetmedi, adamin niyetini, amacini bildiginiz halde hala cevap verip uzatiyosunuz, trolleniyosunuz, sonra adam bizi trolluyor diye sikayet ediyosunuz. mantik akisiniza hayran kalarak izliyorum bazen. kişisel aldım o yüzden cevap veriyorum, ben sadece adamla başşak geçtim attığım ona yönelik her postta. İnanmayan bakabilir. Fakat bu değildir ki adamın asıl niyetinin apaçık ortada olduğuyla ilgilenmiyorum. Trole, trollce cevap vermek umursamamazlık değildir. Neyse daha önce söyledim, gene söyleyeceğim. Hacı hacıyı mekke'de troll, troll'ü saniyede tanır. cave trollerine saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bu jester ne ayak ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 sol ayak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 azalarak bitmen dileklerimle... sevmiyorum böyle çok hararetli insanları ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Biyik'daki hararetin 10'da biri olsaydı keşke bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bıyık o iş için maaş alıyor olm. adamın mesaisi bu. sen beleşe uğraşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar