Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10Kasım1938 / 09:05

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

JestersTear said:

öyle catze, yapacak bişey yok. Bu adama pati tarihinde hiç gösterilmeyen tolerans gösteriliyo, her topicde ayrı kışkırtma provoke edici cümleleri özenle seçip trolemesine rağmen adama karşılık verenler uçuruluyo.

alıştık artık.

topicte adamı yakmak isteyen var, amca kucağı diyen var, bela okuyan var, hakaret eden bolca var; adamın kural dışı tek bir postu yok ve "tolerans" gösterilen kişi bıyık, öyle mi? hem de pati tarihinde olmadığı kadar?

git yüzünü yıka jester

üyeler olarak fikrini beğenmediğiniz herkes banlenmeyecek, hayır. adminler olarak fikrini beğenmediğimiz herkes de banlenmeyecek, ona da hayır. zaman zaman tahrik sonucu kantarın topuzu kaçarsa ilk cümlemdeki örneklerde olduğu gibi, not alınıp banlenmeyebilir mesajların sahipleri, ama bu insiyatiftir kural değil

gelgelelim, güya fikir tartışırken "ecdadını silkeyim" diyen adam da anca gider. zorlamayın
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

Remus said:

Bıyık Avrupaya git Orda özgürce yaşa, bizim gibilerin yanında ne işin var. Yanımız yunanistan atla bi tekneye en yakın adaya ordan uçakla Paris.

plastik botla meriçi geçebiliyorsun ama yunan yakalarsa hiç güzel şeyler yapmıyor...

Ada diyoruz :) middilli rodos felan varya, tekne turları var günü birlik.
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:

topicte adamı yakmak isteyen var, amca kucağı diyen var, bela okuyan var, hakaret eden bolca var; adamın kural dışı tek bir postu yok ve "tolerans" gösterilen kişi bıyık, öyle mi? hem de pati tarihinde olmadığı kadar?

git yüzünü yıka jester

üyeler olarak fikrini beğenmediğiniz herkes banlenmeyecek, hayır. adminler olarak fikrini beğenmediğimiz herkes de banlenmeyecek, ona da hayır. zaman zaman tahrik sonucu kantarın topuzu kaçarsa ilk cümlemdeki örneklerde olduğu gibi, not alınıp banlenmeyebilir mesajların sahipleri, ama bu insiyatiftir kural değil

gelgelelim, güya fikir tartışırken "ecdadını silkeyim" diyen adam da anca gider. zorlamayın

Bir kişinin forumdan banlaması için illa ve illaki "küfür" etmesi gerekiyorsa, evet banlamayın.

Ama şahıs en alakasız topicde, hatta ve hatta bu ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünü anma topicinde bile gelip Atatürk aleyhinde saçma sapan eleştriler yapıyorsa, "illa" küfüre gerek yoktur. Kasıtlı, itinayla trollediğinin açık ve net bariz kanıtıdır.

Bazı Paticik TW'lerinin de bu şahsın trol olduğunu açıkça belirtmesini hatırlatmamda fayda var.

Ha siz sadece ve sadece küfür yazanları banlayan otomatik birer makine gibi davranıyosanız biz kullanıcların zaten yapacak pek fazla bir şeyi yok, kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

atatürk'ü savunanlar küfüre başvururken, onu eleştirenler küfürsüz derdini anlatıyorsa, işte o zaman vay halimize.

bıyık'ın bu başlıkta bunları yazması doğru değil ama forum olarak sevmediğimiz şeylerin kutlama başlıklarının içine edilmesine aşinayız, herkes ders çıkarır umarım bundan.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan dinle yediden yetmişe taşak geçiyoruz. e onlar da insan olmaya çalışan varlıklar sonuçta ama o topiclerde sayıp sövmüyorlar. özgürsüzlük içindeyken, özgür olduğumuzu iddia ettiğimiz forumu özgürsüzleştiyoruz.

der tabi abi, desin bırak. sen besledikçe büyür adamın trollpool u ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

adam bizi tirolluyor memur bey diye utanmadan nasil yaziyosunuz ona da aklim yetmedi, adamin niyetini, amacini bildiginiz halde hala cevap verip uzatiyosunuz, trolleniyosunuz, sonra adam bizi trolluyor diye sikayet ediyosunuz. mantik akisiniza hayran kalarak izliyorum bazen.

kişisel aldım o yüzden cevap veriyorum, ben sadece adamla başşak geçtim attığım ona yönelik her postta. İnanmayan bakabilir.

Fakat bu değildir ki adamın asıl niyetinin apaçık ortada olduğuyla ilgilenmiyorum. Trole, trollce cevap vermek umursamamazlık değildir.

Neyse daha önce söyledim, gene söyleyeceğim.

Hacı hacıyı mekke'de
troll, troll'ü saniyede tanır.

cave trollerine saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...