pontipati Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 selam bi süredir arkadaşlarla falan dışardayken bi yerden sonra bildiğin sessizlik oluyor (:P) yani telefona bakmalar mesajlaşmalar vs. sporum yok müzikle de pek aram yok, diğerleri de öyle. nerden girmek lazım sessizlik anlarında lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ne susuyonuz lan konuşun! diye bağırabilirsin bende sürekli işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 abi onun ilacı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 sosyallik level 0 lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 get a life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 kardeş arkadaş senin arkadaşın. biz mi gelip konuşun lan diyelim gruptan birinin ne sustunuz amua goduklarım demesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 motor mu takıyorsunuz konuşurken, az mola verin iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 grupta sexual tension olabilir, çatır çatır sevişmeyi denediniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 popo mıncıklamak da işe yarıyor diyorlar ama sorumluluğu benim değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 +rep :D "A free detailed guide on how to improve social skills, from a former shy, awkward guy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Herkes a sosyal o yüzden. Sokakta meraba nette kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 benim gibi atatürk'e, dine veya kürtlerin özgürlük mücadelesine getir lafı, oradan yürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 151kkk said: http://www.succeedsocially.com/awkwardsilences çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Biyik said: benim gibi atatürk'e, dine veya kürtlerin özgürlük mücadelesine getir lafı, oradan yürürsün. ehh sonunda kafa goz dalalım birbirimize. ne ara tartısmayı ogrendik ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 alkol alın. en iyi çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 içmeli mekan da dahil yalnız sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 beni gotur ben hic susmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 birbirinizi çok sık görüyorsanız anlatcak değişik bişeyler bulamıyorsunuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 söz sükutsa gümüş altındır. (mıdır?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yeterince yakın değilsinizdir ya yoksa yan masadaki birini gösterip tipe bak ahaueh 5dakkadır napıyor gerizekalı gibisinden bişi desen bile dönmesi lazım her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 howto Tam sizin gruba uygun olanini bulamadim ama biraz okuyun hem keyifli hemde bilgilendirici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 konuşmak zorunda değilsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 muabbet açıcı lazım size öyle görevleri genelde ben üstleniorm gruplarda. saçma sapan aksini ispatlamak için tartışmanız gerekicek bişi söle yada ortak sorunlardan gir "olm köprünün üzerine bacakları daha açık 2. bi köprü nie yapmıolar lan" "bence insanlar uzaydan geldi" tabi biraz yaratıcı olman lazım bunlar desteklemek için sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 kagit yapistirin topluca bak nasil konular birbirine baglaniyor aklin hayalin durur dilin dimagin kurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar