arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Esh said: Bundan aldım 3 gün önce, klasiğin dışına cıkmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. tavsiye ederim. bunu ben esh'de gördüm. zaten ben gazı vermiştim ufak kasalardan al diye sdfsdf. acayip şık bir kasa. hafif. fanlar da yeterli duruyordu. (tu) yeni kasa alırsam bundan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 o yukardaki gibi masa bi 10k'ya patlar dimi bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 masa 2000$, geri kalan parçaların maliyeti sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bi plaka mdf 60 lira : 180x360 boy var. Ebatlamaya girse parca basi 5 liradan yaparlar bi de bant cekme var onun da metretulu 2 lira falan. Ayak desen 4 paslanmaz hazir ayagi 120 liraya alirsin , kaliteli olanlarini. Yerli dandikler 60 lira. Cam kestirmek de pek bisi tutmaz, ama cama delik acip mentese takmak zorlayabilir. Paslanmaz cam menteseleri tanesi 5-10 liradir. matkap panc ve dremel lazim onlari da satin alirsan 200 250 lira verirsin. Arti sicak hava makinesi ve pvc kablo sarici da opsiyonel olarak alinabilir. Bu yukaridaki masanjn yapilisini gosteren bir web sitesi vardi. Onu bi arayin. Adam o kadar temiz calisiyo ki cildirmistim gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 güzel durmuyor ki. sanki tamir için açılmış, açık unutulmuş gibi duruyor. o kadar ışık göz alır zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Şunu bana versinler başka birşey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben de esh den gaza geldim o kübik olanı alıcam galiba. o sıvı işlemci soğutması herhalde OC için gerekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Normal insan icin gerekli degil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 guru bey, sizi sticky ye alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 jonq said: Şunu bana versinler başka birşey istemem. bune abi 12 yaşında cocuk masası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 benim kasa çok gürültülü çalışmaya başladı, işlemci fanını değiştirsem gürültüyü keser mi? güç kaynağını değiştireli 1-2 ay oldu ve x slience özellikli almıştım. sinirimi bozuyor vuuuuuvvvvv diye ses çıkarıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 fan kontrolcüsü +1 fan ile gayet sessiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 @Gondarcengiz Tie Fighter o hani bilmiyorsan söyleyeyim. Taşıdığı anlam başka onun, başka şekillerde de yapılabilirdi ama böyle yapmışlar. Yoksa çok daha iyi, güzel kasalar var tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abi tie fightera lafım yok, dandik yapmışlar oyuncak gibi olmuş ergen odası takımı gibi skofsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 İki soru soracağım 1-Bilgisayarı aldıktan sonra hiç kasayı açıp fanları /cpu soğutucuyu temizledin mi? 2-Ses psudan mı geliyor ,power supply'yi niye karıştırıyorsun konuya ? Eğer fanlarda /hava girişlerinde vb. fazla toz birikmişse performans azalır -->sıcaklık artar ---> fan devri artar ---> artan fan devri gürültü olarak size geri dönr gibi bir döngüye girmiş olabilir kasa . kavurma said: benim kasa çok gürültülü çalışmaya başladı, işlemci fanını değiştirsem gürültüyü keser mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 pcyi 2009da topladım 4 yıldır maşallahı var, temmuz ayında güç kaynağının ısınmasından dolayı pc kapanıp duruyordu gittim x slience olanından alıp değiştirdim. o zamandan beri gürültü vs. yoktu. şimdilerde pcyi çok açık tutuyorum o yüzden gürültü giderek artmaya başladı. bu da beni inanılmaz rahatsız ediyor. işlemci fanını değiştirsem kurtulur muyum bu dertten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 vuuuuuvvvvvvvvvvvvvvv diyor sürekli lanet kasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 işlemci fanından geliyorsa kurtulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 %90 oradan geliyordur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Bu cevaptan kasanın 4 yıldır ellenmeden çalıştığını anlıyoruz , fanları ve ön hava girişi ile arkadaki çıkışların ordaki fanı toz /örümcek ağı vb şeyler için kontrol edip temizlemek güzel olur Tabii kasayı açmışken işlemcinin fanınıda çıkarıp soğutucunun içinde toz toplanmışmı diye bakıp varsa basınçlı hava ile temizle ( sprey tüpü gibi tüpte basınçlı hava oluyor ) . 4 yıl uzun bir süre sorun büyük oranda tozdan bence. kavurma said: pcyi 2009da topladım 4 yıldır maşallahı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 hacım o kadar da değil temmuz ayından beri açılmadı kasa sadece, termal macun sürdüm. kara cahil ettiniz iki dakikada ya ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar