Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arcane said:

oyun bende şimdilik bir sorun çıkarmadı ama yeniyiz tabii.

claymore değişmiş. artık ölünce de kalıyor 1 adet. ancak basıp kendinizi öldürebiliyorsunuz sdfsd.

ahah bf3 release de engineer mineları aynen ölünce kalıyordu ve yenilerini koyabiliyordun. Tüm mapi mine döşüyodum. Vehicle felan kalmıyordu. Bıraktıktan sonra duyduğuma göre değiştirmişler :)
Mesaj tarihi:
yalniz conquestte karsi tarafin base'ine girilmemesi cok sacma olmus. adam anti air ile ordan yardiriyo butun oyun boyunca hic birsey yapamiyosun. ayrica ucagin havada baslamasi nedir? hava alanina inip kalkiyorduk ne guzel, bir heyecani vardi.
zaten oyunun en dandik scout helikopteri bile heatseeker roket atiyor, ucakla 2 roket vuruyosun patlamiyor. iyice sicmislar ucagin icine.
bu olaya bi ceki duzen vermedikleri surece fazla conquest oynamam ben sahsen. go go domination.
Mesaj tarihi:
reampage said:

bu netcode register hedeleri ne oldu düzelmedi değil mi hala, abp gibi register hedesi.

bende hiç olmadı şimdiye kadar. yani fps ile alakalı olabilir mi dicem de sanmıyorum
Mesaj tarihi:
Esh said:

reampage said:

bu netcode register hedeleri ne oldu düzelmedi değil mi hala, abp gibi register hedesi.

bende hiç olmadı şimdiye kadar. yani fps ile alakalı olabilir mi dicem de sanmıyorum

bende 2 defa kesin oldu eminim yani latencyden olabilir diye düşündüm ama sonra örneklere baktım bire bir, ha düzelticez diyorlardı belki düzelmiştir tabi.
Mesaj tarihi:
netcode olayı bariz var abi. recon oynarken çok daha az denk geliyor. mesela coverın arkasına geçiyorsun 50 hp ile çat diye arkasında ölüyorsun. line of sight falan yok. adam seni ekranında vuruyor ama sen kendi ekranında kutunun arkasındasın. çat diye düşüp ölüyorsun.

açıklama yaptı hatta dice öncelikli olarak netcode fix'i üzerinde çalışıyoruz diye.
Mesaj tarihi:
o bf3'de de oluyordu. düzelmez bence. netcode değil de oyunun hitbox register etme muhabbeti sebep oluyor diye düşünüyordum ben. hatta bunda şimdi vehicle dmgda direkt görebiliyorsun. çok alakasız şekilde vehicle dmg verdiğim oldu.

bu arada supporttaki heat visionlı railgun ne işe yarıyor? duvar arkasındaki adamı vurmak için mi? tutorial mesajları hep combatın ortasında çıktığı için bir bok öğrenemedim sdf.
Mesaj tarihi:
sürekli olan bir şey değil ama rahatsız edici.

serverlara genel olarak ping limiti koymuşlar onun üzerine çıkarsan otomatik kickliyor şu mevzu çok olmasın diye ama yine de oluyor yani. ben çok fazla tank güllesi geçmeyen duvarın arkasında mx4 mermesine öldüm hiçbir sight ı olmayan adama hatta daha dün akşam oldu beraber oynarken.
Mesaj tarihi:
lan bu loading süresi nedir. normal hdd ye kurulu oyun tamam da bu nedir dakikalar sürüyor load etmesi. ssd'e kurulacak gibi de değil origin yüzünden. ayıramıyorsun ki oyunları ayrı ayrı.
Mesaj tarihi:
mani said:

lan bu loading süresi nedir. normal hdd ye kurulu oyun tamam da bu nedir dakikalar sürüyor load etmesi. ssd'e kurulacak gibi de değil origin yüzünden. ayıramıyorsun ki oyunları ayrı ayrı.

aslında çekeceğin derdi göze alırsan, her oyunu indirmeden, ya da yüklemeden önce settingsden değiştirebilirsin teker teker. yani sadece bf4 ü istiyorsan, onu indirmeden önce ssd ni gösterebilirsin target location olarak.
Mesaj tarihi:
bu puan olayında bi saçmalık var sanırım
14 adam öldürdüm recon ile, 3 tanesi sadece pistolle. 11 adam demek 11x100'den 1100 eder (matematiği zayıf olanlar vardır belki iyisiniz hadi kaptınız çarpım tablosunu). her neyse bana oyun sonunda sniper riflea verdiği puan 750
bu ne amk
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...