Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ula odesa benim bu arada

bide logitech G930 alim diodumda bulamadım dogru duzgun fiyatla.nereye bakmak gerekir ki?böyle küfürleşemioz olmuyor canım skılıo
Mesaj tarihi:
aquila said:
kardes sen once takim arkadaslarini vurmamayi ogren.

sdfds olm delay koymuşlar friendly üçgeni çıkmadan önce. ilk kez oynadım la. en azından vurduysam da öldürmemişimdir. 3 kere FF'den öldürüldüm.

tebrikler yine efektlere gözümüz alışana kadar göz bozacağız. güneşe dönünce ekranda 2000lerin MTV klip ışık efekti şeridi çıkıyor. güneşe bakınca reklam bannerı çıksaymış...

çanaklı haritayı beğendim. support ilk silah damage vurmasa da olurmuş DICE, heallasın hatta düşmanı. bir de bipod açık vermişsiniz ya o ilk silaha, el bombasının pimini çekip onu da öyle verseniz aynı etkiyi yapardı emenike. aferin...

neyse ki soteci çok da squad wipe yaptım lel. yanyana yatmışlar 4-5 kişi.
Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

Certhas said:

en kullanışlı sniper silahı hangisi? tecrübeli marksman'den öneri bekliyorum.

ilerken soyle gittim:
M40A5 > JNG-90 > M98B > SRR-61

suan SRR'i kullaniyorum, memnunum.

Srr61 baya iyi ama reload u yavas. Ama zimba gibi gidiyo. Bazen yerli sniperi aratiyo magazine size ve reloaddan dolayi
Mesaj tarihi:
Server'a giriyorum dışk dışk diye ateş ederken lag spike gibi herkes donuyor sonra DC yazıp istersen reconnect ol diyor lobby'de.

Lag'den diyeceğim ama dn mesela bir server'dan 4-5 kere falan DC oldum böyle, son denememdeyse sıkıntısız oynayabildim.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Server'a giriyorum dışk dışk diye ateş ederken lag spike gibi herkes donuyor sonra DC yazıp istersen reconnect ol diyor lobby'de.

Lag'den diyeceğim ama dn mesela bir server'dan 4-5 kere falan DC oldum böyle, son denememdeyse sıkıntısız oynayabildim.

lag spike oluyosa otomatik kickliyodur yüksek pingden
Mesaj tarihi:
lag yüksekse oto-kick var bazı serverlerde. kopma nedeni olarak yüksek lag yazıyor aşağıda. bazen de server göçüyor. kopunca bak server boş mu dolu mu diye. boşsa herkes düşmüştür server kaynaklıdır.
Mesaj tarihi:
oyun bende şimdilik bir sorun çıkarmadı ama yeniyiz tabii.

claymore değişmiş. artık ölünce de kalıyor 1 adet. ancak basıp kendinizi öldürebiliyorsunuz sdfsd.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...