Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oynayan azalıyo çok uzun ömürlü olmuyo. premium edition u alan çoksa yine bi taze kan gelebilir gerçi de o kadar çok satılacağını tahmin etmiyorum.
Mesaj tarihi:
BalisticGel said:

Ben bf3ü premium edition çıkınca aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım.

aynen, gayet zevkliydi. ki premium çıktıktan sonra 2 exp falan geldi sanırsam.
Mesaj tarihi:
df said:

oynayan azalıyo çok uzun ömürlü olmuyo. premium edition u alan çoksa yine bi taze kan gelebilir gerçi de o kadar çok satılacağını tahmin etmiyorum.

Dediğine katılamıyorum dostum çünkü hala bf3 servlerleri bile dolu.
Mesaj tarihi:
fak origin.

şifre yanlış hatası alıyorum. 3 defa değiştirdim şifreyi yine olmuyor sdfs

ea'da öyle akıllı ki live support için login olmam lazım da olamıyorum amk nasıl anlatıcam derdimi sdfs

forumlarda baktım çok ağlayanı varmış bunun ama çözümü ne yazmıyor hiç. bilen var mı ?
Mesaj tarihi:
Red said:

fak origin.

şifre yanlış hatası alıyorum. 3 defa değiştirdim şifreyi yine olmuyor sdfs

ea'da öyle akıllı ki live support için login olmam lazım da olamıyorum amk nasıl anlatıcam derdimi sdfs

forumlarda baktım çok ağlayanı varmış bunun ama çözümü ne yazmıyor hiç. bilen var mı ?

toll free hattini skype ile ara. yardımcı oluyorlar.
Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

hala fixlenmedi su duvarin arkasina gectikten sonra olme olayi, refund mefund olsa keske

fix? bug değil ki fixlensin.

hybrid hit detection

BF4 and 3 BTW, use a prediction system to 'guess' where you will be. This is a hybrid system so using client and server sides.

The idea is to reduce 'perceived' lag. The problem is, since it is a prediction based system, sometimes us humans do something unpredictable and then we get shot behind cover etc.

Server side would be more laggy, since everyone connected MUST wait for the server to tell each connected player where they, and all the other enemies are. Add to that destruction of environments, and now the server needs to know where each piece of debris is in relation to you as a player.

You can see that this would quickly become unmanageable.

bc2'de server side vardı. oyuncu kapasitesi düşük olduğundan idare ediyordu. bf4'te sorunun tek çözümü server kapasitesini bc2'deki gibi 32'ye indirip %100 server side'a geçmek olur.
Mesaj tarihi:
kanser etti origin beni.

3 tane acc var hiç biri ile giremiyorum. maile şifre istiyorum gelmiyor. şifresini değiştirdiğim ile de giremiyorum. easports.com'a giriyorum mesela ama origin yok sdfs
Mesaj tarihi:
BioHazarD said:

16-24 kisilik domination haritalarinda oynuyorum ben genelde, pek conq yapmaya zamanim yok. sorun ayni sorun.

server kapasitesi düşük ama sistem aynı sistem sorun o
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...