df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 bu tarz oyunu ya baştan alacaksın ya hiç almayacaksın.
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Ben bf3ü premium edition çıkınca aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım.
df Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 oynayan azalıyo çok uzun ömürlü olmuyo. premium edition u alan çoksa yine bi taze kan gelebilir gerçi de o kadar çok satılacağını tahmin etmiyorum.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 BalisticGel said: Ben bf3ü premium edition çıkınca aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım. aynen, gayet zevkliydi. ki premium çıktıktan sonra 2 exp falan geldi sanırsam.
karatan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 df said: oynayan azalıyo çok uzun ömürlü olmuyo. premium edition u alan çoksa yine bi taze kan gelebilir gerçi de o kadar çok satılacağını tahmin etmiyorum. Dediğine katılamıyorum dostum çünkü hala bf3 servlerleri bile dolu.
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 fak origin. şifre yanlış hatası alıyorum. 3 defa değiştirdim şifreyi yine olmuyor sdfs ea'da öyle akıllı ki live support için login olmam lazım da olamıyorum amk nasıl anlatıcam derdimi sdfs forumlarda baktım çok ağlayanı varmış bunun ama çözümü ne yazmıyor hiç. bilen var mı ?
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 origini siliyorsun ve bi daha ea'ye bulaşmıyorsun. kesin bilgi, yayalım.
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Red said: fak origin. şifre yanlış hatası alıyorum. 3 defa değiştirdim şifreyi yine olmuyor sdfs ea'da öyle akıllı ki live support için login olmam lazım da olamıyorum amk nasıl anlatıcam derdimi sdfs forumlarda baktım çok ağlayanı varmış bunun ama çözümü ne yazmıyor hiç. bilen var mı ? toll free hattini skype ile ara. yardımcı oluyorlar.
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 hala fixlenmedi su duvarin arkasina gectikten sonra olme olayi, refund mefund olsa keske
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Battlefield Hardline da bile çıkacak o sorun hatta çıkarırlarsa 5te bile olacağına eminim.
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 BioHazarD said: hala fixlenmedi su duvarin arkasina gectikten sonra olme olayi, refund mefund olsa keske fix? bug değil ki fixlensin. hybrid hit detection BF4 and 3 BTW, use a prediction system to 'guess' where you will be. This is a hybrid system so using client and server sides. The idea is to reduce 'perceived' lag. The problem is, since it is a prediction based system, sometimes us humans do something unpredictable and then we get shot behind cover etc. Server side would be more laggy, since everyone connected MUST wait for the server to tell each connected player where they, and all the other enemies are. Add to that destruction of environments, and now the server needs to know where each piece of debris is in relation to you as a player. You can see that this would quickly become unmanageable. bc2'de server side vardı. oyuncu kapasitesi düşük olduğundan idare ediyordu. bf4'te sorunun tek çözümü server kapasitesini bc2'deki gibi 32'ye indirip %100 server side'a geçmek olur.
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 16-24 kisilik domination haritalarinda oynuyorum ben genelde, pek conq yapmaya zamanim yok. sorun ayni sorun.
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 covera yatttıktan 1 sn sonra ölebiliyosan fix gerekir evet. unpredictable hareket seni kurtarmicaksa ne anladım o işten
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 kanser etti origin beni. 3 tane acc var hiç biri ile giremiyorum. maile şifre istiyorum gelmiyor. şifresini değiştirdiğim ile de giremiyorum. easports.com'a giriyorum mesela ama origin yok sdfs
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 BioHazarD said: 16-24 kisilik domination haritalarinda oynuyorum ben genelde, pek conq yapmaya zamanim yok. sorun ayni sorun. server kapasitesi düşük ama sistem aynı sistem sorun o
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 dun csde de ayni sekilde vardi bi penisci. bundan kaliteli ciziyordu eleman
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 torch regen beklerken arkaya bakması :DDDDD
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 CTE patchi gelmiş bi şans daha verilir
ahmetalttan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Son patchden sonra netcode azcık adam olmuş gibi.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 21 Ekimde Premium Edition çıkıyor. Benim gibi bekleyenler varsa haberiniz olsun.
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 normal premium indirime girse alacam da hep 40ta. girmez herhalde yeni edition da geliyorsa
Öne çıkan mesajlar