lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Balancing BF4: Upcoming Vehicle Tweaks: http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/balancing-bf4-vehicles/
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Balancing BF4: Upcoming Infantry / Weapon Tweaks: (o)))) :(
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 araya soktugun parmak degil heralde ;).
huun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 4) Reduced the damage the STAFF shell does to all targets by 25%. This should balance the ease of use of the STAFF shell with its damage potential. buna çok üzüldüm işte
Edriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bu ruslar mobalarda millete beceriksizliklerinle zulüm olurken bf de nasıl show yapıyorlar anlamadım bu 5. fln izlediğim rus vid. https://www.youtube.com/watch?v=8gJVXXneCfw Bu arada şubat ayı boyunca her login olduğunuzda hafta içleri bronze hafta sonları silver battlepack vericekler unutmayın.
df Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 mantle gelmiş. ati 7000 serisine driver çıkartınca bi test edeyim. %25 miş 7970'te artış.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Bu son patch CPU tweakleriyle cok net yukseltti fps'yi, bi kac oyun sonrasi tahminen memory leak'ten oturu ince bi microstutter basliyordu o da kayboldu. BLog'da connecting'de takilma derdi duzelmis, queue systemi duzgun calisiyor. DMR ve vehicle tweakleriyle gayet keyifli su an oyun. Bi China Rising maplerinin levolution'u eksik o kadar. TDM'de arada bi ses gitme sorunu var yeni sadece de kim tdm oynar meh. Doritolari da uzak mesafede ufaltmislar daha iyi olmus.
jonq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Beta driver ile test ediliyor su an mantle.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 :/ http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Mantle-Known-Issues.aspx
Red Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 en ucuz nerden alabiliyoruz premimumla falan birlikte ?
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 ay ultrada oynamak güzelmiş lan şimdilik flood zone mapini sevdim. beta mapini ve dawnbreak sevmedim. diğerleini henüz oynama fırsatım olmadı
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 mantle için amd 14.1 beta driver'ı çıkmış
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 offhand shotgun hadisesini kaldirdilar mi
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 test range'de 7870/i5-3570k ile dx11'de 40-50 fps aldığım yerlerde 45-60 fps artış var. ama bazen oyun içinde takılmalar oluyor. performans grafiğini açtığımda cpu'da normalden fazla bir artış oluyor.
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bu oyundan atma olayı sürekli oluyor mu ya
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 2 aydır falan nerdeyse hiç (1-2 istisna hariç) atma olmadı bende, son patchle server a bazen girememe problemi oluyordu oda tamamen gitti. Punkbuster ı güncellemeyi dene dc oluyorsan.
Red Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 pb güncelledim düzeldi. bu arada oyun sonu scoreboard ekranında sizde de hafif morumsu tema var mı çizgiler yazılar falan. acaba dedim renk körü müyüm yada ekran kartı mı sıkıntılı sdfsfs bi de oyunun bıratynıs ayarı sıkıntılı sanırım. mesela brıratnıs ayarına tıklayınca bi parlama geliyor. ama 100 bile yapsan bişi değişmyi nedense
Edriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Hmm açıkçası brightness ile ilgili hiç bir problem çekmedim, morluk flnda görmedim ama acaba probleminin çözümü şu windowsun color managment mı color adjust mı bir guide i vardi. Aşama aşama ilerliyorsun sana bazı testler ve tercihler yaptırıyor sonucunda daha net ve kaliteli görüntü alıyorsun ekran kartindan monitöre. (Yazilimsal degisiklik tabikide cok far ediyor.) Adini hatirlayamadigim o aşamalı ayar yapan olayı bilen varsa yardimci olur belki problemin ondan gibi geldi bana. Bir de bf4 ün ayarlarinda desktop un ayarlarini kullan gibi bir secenek varsa onu kapamayi dene.
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 bıraytnıs konusunda baktım şikayet edenler var. maplerin karanlık yerleri çok karanlık bende mesela. o morluk ise garip çözemedim. round bittiği zaman açılan silahların vs oldupu yerdeki beyaz çerçevelerin içinden mor şeritler dönüyor. mesela oyun içinde taba bastığımda scoreboard normal ama öldüğüm zaman bastığımda hafif rengi değişiyor yazıların. ekran kartıyla alakalı olsa grafik problemleri de yaşardım sanırım. çatır çatır oynuyorum her şey full
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 oynamasam da hergun 14:00 dan sonra battlelog a login olup battlepack aciyorum. suruyle scope, suppressor falan oldu.
Öne çıkan mesajlar