Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi nasıl bir oyun ya.
3 server a girdim.
bianesinde littlebird var, 56-4 kill almış eliyle koymuş gibi buluyor, adamın statlara bakıyorum toplamda ÜÇ saat uçurmuş scout heli, ÜÇ, ve 56 kill yapıyor en yüksek kill 15 iken serverda.
Ya wallhack ya da direk oyun saçmalık.

İkinci server, karşıda 4 tane attack boat vardı, tekine tv guided attım adam karaya bindirmiş, hop diye içinden geçti sıfır damage, adam bana sıka sıka patlattı 2. tv guided da içinden geçtiği için. Arkasında patlıyor tv guided ya görüyorum. Ya nasıl bir takımda 4 attack boat oluyor, nasıl bir balance? Çık git serverdan yani dönmesi mümkün değil oyunun.

Ne kadar kötü bir oyun ya aklım almıyor.
Haritaların yarısı rezalet ötesi, o radarlı harita ve flood zone aklım almıyor nasıl bir mantıkla tasarlandı. Adamlar haritanın tam ortasına heli spawnlıyor, tank scope'lamış sıkıveriyor falan, quake 3 gibi spawn atmak.

VE DAMAGE INDICATOR'LAR HALA TERS, adam karşıdan sıkıyor ARKADAN vuruluyormuş gibi gösteriyor, ABİ OYUN ÇIKALI AYLAR OLDU, fix be!
Mesaj tarihi:
ffdsh, bir bug daha farkettim oyunun içine eden, server sided ayar sanıyordum ama jet'e binince air radar olmuyor abi, çıkıp geri binmen falan gerekiyor sanırım (tabiki mümkün değil çoğu map'de) şaka gibi ben de diyorum niye air radar yok, air radar disabled ise adam nasıl bulup vuruyor.

bug'muş bu da bug.
Mesaj tarihi:
Chemical said:

abi nasıl bir oyun ya.
3 server a girdim.
bianesinde littlebird var, 56-4 kill almış eliyle koymuş gibi buluyor, adamın statlara bakıyorum toplamda ÜÇ saat uçurmuş scout heli, ÜÇ, ve 56 kill yapıyor en yüksek kill 15 iken serverda.
Ya wallhack ya da direk oyun saçmalık.

İkinci server, karşıda 4 tane attack boat vardı, tekine tv guided attım adam karaya bindirmiş, hop diye içinden geçti sıfır damage, adam bana sıka sıka patlattı 2. tv guided da içinden geçtiği için. Arkasında patlıyor tv guided ya görüyorum. Ya nasıl bir takımda 4 attack boat oluyor, nasıl bir balance? Çık git serverdan yani dönmesi mümkün değil oyunun.

Ne kadar kötü bir oyun ya aklım almıyor.
Haritaların yarısı rezalet ötesi, o radarlı harita ve flood zone aklım almıyor nasıl bir mantıkla tasarlandı. Adamlar haritanın tam ortasına heli spawnlıyor, tank scope'lamış sıkıveriyor falan, quake 3 gibi spawn atmak.

VE DAMAGE INDICATOR'LAR HALA TERS, adam karşıdan sıkıyor ARKADAN vuruluyormuş gibi gösteriyor, ABİ OYUN ÇIKALI AYLAR OLDU, fix be!

Kara araclarina TV atarken onune yere atmak lazm (burda karaya oturmus boat icin), sekiyor cogu zaman, onunden sektirirsen temiz hit oluyor. BF3'ten beri ayni hikaye.

Repairli little bird dert olabiliyor ya, adamin onceden heli tecrubesi varsa yapar yani 56-4, bi kisi lazer tutup oburu SRAW'i basinca pert direk.

Flood Zone dizaynini sahsen begeniyorm, 2 flag'e heli haric cok minimal vehicle access var, o da gelse de o kadar cover arasi roket manyagi yapiliyor cok rahat, infantryin zorlamassa orta flaglari base onundeki flag + ortadaki 2 flagle oyun cok net kazaniliyor.

Rogue Transmission'u bende cok begenmiyorum ya ama oyunla gelen mapler china rising maplerine gore cok daha basarili.

Sahsen Flood Zone, Hainan Resort, Zavod ve Operation Locker ozellikle infantry oynayanlara keyifli haritalar. Dawnbreaker ve Shangai'de attack heli kullanilabiliyor ve gene infantry acisindan fena diil.

Bir de BF3'ten farkli olarak network smoothing'i azaltmak gerekiyor. Olabildigine azaltin adamlar frame atlamaya basladiginda bir seviye geri alin. 50-60 pingle alman serverlarinda 30% smoothingle oynuyorum, hit detection namina buyuk bir derdim yok.
Mesaj tarihi:
Çin hükümeti BF4ü yasaklamış, önceden alanların da 24 saat içinde PClerinden silmelerini emretmiş. Battlefield 4 bağlantılı tüm dosyaların, haberlerin, yamaların ve diğer verilerin 24 saat içinde silinmesi’ emri çıkarmış.
http://wap.ntvmsnbc.com/Haber/Goster/25488907
İyi TRden bahseden oyun yok sdf
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Çin hükümeti BF4ü yasaklamış, önceden alanların da 24 saat içinde PClerinden silmelerini emretmiş. Battlefield 4 bağlantılı tüm dosyaların, haberlerin, yamaların ve diğer verilerin 24 saat içinde silinmesi’ emri çıkarmış.
http://wap.ntvmsnbc.com/Haber/Goster/25488907
İyi TRden bahseden oyun yok sdf

tr olmasina gerek yok RTE'den bahseden olsun oda yeter asdf
Mesaj tarihi:
abi oyun enfes ya. bütün hatalara bilenip kendimi sıktım bugün 3-4 saattir oynuyorum özlediğim battlefield bu yani. ama ani kasmalar, oyun çökmeleri, server sorunları falan soğutuyor adamı.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...