Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
df said:

ben daha assault dışında oynamadım. hepsi kapalı diğerlerinin. recon deneyeyim dedim bi ara ama ilk silah çok kötüydü katlanamadım.

Recon kasıcaksan, TDM Locker giriceksin. İlk sniperı geçmen 1-2 el felan alır. 2. silah m40a5'mi ne benim çok hoşuma gitti kaç tane sniper açtım ama hala onu kullanıyorum. M98B çıkınca fikrim değişebilir bakıcaz :P
Mesaj tarihi:
df said:

medic daha önemli bence shadow'dan. 2 sn çok büyük fark yaratmaz gibi.

tdm'de yaratıyor ya, dün bir sniper only map buldum muhteşem keyifliyidi 10v10 ya pıcak ya sniper ve sadece bolt action. akşama doğru değiştirdiler serveri tam açıcaktım hepsini silahların neyse yerli malı snipera kadar açtım.
Mesaj tarihi:
ha birde şunu sorucam high mid karışık fps vsyncle sabit 60 alıyorum fakat zoom açtığım an bazı maplerde takılıyor fps 10-15lere düşüyüor zoom açmadan 60 yine hangi özelliği kapasam düzelmedi o low yaptım yine düzelmedi neden olabilir ?
Mesaj tarihi:
Ne zamandır recon oynamıyorum statlarım düşmüş yeni fark ettim. Türkiye birincisi idim şimdi listede yokum :D Assault statlarımı geliştirdim. Yirminci olmuşum Türkiye'de. Ama reconda SRR-61, Assault'ta ACE 23 tek geçerim. ACE 23 'e Compensator takınca tutulmuyor silah.
Mesaj tarihi:
pc'nin belini doğrultabildim sonunda.

mikrofonla birlikte objective based oynayanlar var mı aranızda squad olup dağıtalım?

ekleyin plox: LAmmoniaC

bi de berkinster var benim listede. hanginiz o?
Mesaj tarihi:
osuranı bile duymak istiyorsunuz yani ? :) kalitesiz bide haha
az kişi ne alaka 50 kişimi ts ye girilir ? Kanal diye bir mantık var. Ayrıca herkes skype vermek zorunda değil anon olun biraz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...