bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 keşke mantık aramasaymışsın ya, götünden paraşut çıkıyor yani uzağa gitmeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Neyin op neyin zayıf olduğunu söylüyorum sütlaç beyinli, mantık arıyacak olsam size mi yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 neyin op neyin zayıf olduğunu neden bize yazıyosun ki? biz mi geliştiriyoruz oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 arayım mı dice'ı değiştirsinler istediğin şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 sütlaç beyinli asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Gece gece canım sütlaç çekti ;< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yaraticilikta sinir yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 olsa da yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Bende BF4 alayım diyorum da elimde MSİ GT780DXR laptop var. Bf 3 oynuyordum high da rahat ama bf4 zorluk çıkarır mı bilemedim. run it de minimum da geçiyor fakat önerilen de ekran kartında takılıyor. Oynatır mı bir yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Lan o değilde mortar açmayın oyunun sonu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 oynatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bf3 ile yakın sistem istiyor. en kötü mediuma düşer bf3 ü high açıyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ace 52 cqb açtım dün, carbine'lardan. damage'ı çok yüksek, range'ı çok yüksek görünüyor falan. 2 tane de review izledim adamlar öve öve bitiremiyor silah şöyle iyi böyle iyi diye. bildiğin oynayamadım abi silahla, ben hiçbir silahta böyle recoil görmedim 3. mermi 6 derece falan sapıyor single kullansan bile. nasıl hevesim kursağımda kaldı hırs yapmıştım. var mı başka deneyen bu silahı ben mi beceremedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 A-91, AKU-12 ile direkt akmıştım halbuki hem silahın hızı iyi hem hip'ı düzgün hemde recoil'i baş edilebilir haldeydi. hayır damage'ı yüksek ama adam öldürmüyor şaka gibi. A-91'de öldürme sürem adamı görmemle bir. 3 mermi sokuyorum ace'le o da öldürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bingildak said: ace 52 cqb açtım dün, carbine'lardan. damage'ı çok yüksek, range'ı çok yüksek görünüyor falan. 2 tane de review izledim adamlar öve öve bitiremiyor silah şöyle iyi böyle iyi diye. bildiğin oynayamadım abi silahla, ben hiçbir silahta böyle recoil görmedim 3. mermi 6 derece falan sapıyor single kullansan bile. nasıl hevesim kursağımda kaldı hırs yapmıştım. var mı başka deneyen bu silahı ben mi beceremedim? Becerememişsin, silah parçalıyor :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 nedir peki abi olayı? takılan modlarla mı topluyor? nasıl kullanıyosun ve neyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 carbinelerde sg553, ar'larda m416 kullaniyorum. ben de bir hevesle m4 acmistim ama full auto olmadigini gorunce dunya basima yikildi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Iyi nisanciysan 3lu burst mid range'de baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben ne silah açarsam kullanıyorum, ilk 4 attachmentı açıyorum ve sonra silah değiştiriyorum şu anda loadoutumda assaultta sar-21, engineerda ump-45, supportta type 88 ve reconda sg553 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben daha assault dışında oynamadım. hepsi kapalı diğerlerinin. recon deneyeyim dedim bi ara ama ilk silah çok kötüydü katlanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 df sana tavsiye vereyim. önce engineer oynayıp carbineleri aç sonra reconu carbine ile oyna. çok zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 carbine hepsinde alınamıyor mu? recon olmasının avantajı ne oluyor carbine kullanınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 oha ace 52 dediğin battle rifle lan nasıl karbin o? 7.62nato mm atıyor. fiyüüüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Esh said: Iyi nisanciysan 3lu burst mid range'de baya iyi o sorun degil de, domination oynuyorum bu siralar. hizli baya genelde yuz yuze kaliyorum adamlarla, ilk atis iska gecerse 90% olum demek :D sniperla quickshot yapmak bile daha kolay geliyo. gerci hic optic acmadim m4e o yuzden biraz daha denemek lazim. edit: ayrica silah kasmak isteyenler hardcore domination oynasin, nerdeyse hersey acik bende suan. hatta butun modlari hardcore oynayin, normal is for pussies :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 bingildak said: nedir peki abi olayı? takılan modlarla mı topluyor? nasıl kullanıyosun ve neyle? Genelde coyote rds , angled grip, LS06 suspencer ve laser sight oynuyorum. Sprayine alışman lazım sıkıntı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar