Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Osirix said:

klavye + mouse, ama çok kötüyüm sensitivity çok yüksek geliyor hiç tutturamıyorum

bu dediğimi geri alıyorum, scout helide 25 mm mi ne açtıktan sonra etrafı yıkmaya başladım. yaşasın splash damage
Mesaj tarihi:
sikerler böyle oyunu. tamam iyi güzel şu ana kadar yapılan en iyi ama. adam beni helikopterdeyken pistolle vurabilip, ben flayer atamayan helikoptere 2 kere javelinle sıkıp 30 damage verebiliyosam helikoptere sokayım yani. repair falanda yapan yok helikopterde.
bf3te 3 haftada herşeyi düzeltmişlerdi bug falan yoktu, adamlar 2 ay oldu bi boku düzeltemediler. dava açıcam antenlere
sildim oyunu dahada oynamam ak
Mesaj tarihi:
dün akşam çökmedi ya yeter. 44047 puan aldım 2 rütbe birden atladım bi maçta. server çökse dava açardım o derece =)

edit: china rising award ve assignments gelmiş battlelog'a fln. çökme değil demekki update.
Mesaj tarihi:
arcane said:

aquila said:

yetememistir, arcane quiti atmistir.

lan ben quitlemedim ahah kermit quitledi. yetemesek de oynuyoz.

Olm senin Darkfall'dan ragequitin inanılmazdı hala unutamıyorum.

Bir daha gelmedi
Mesaj tarihi:
ayrıca ragequitte çok haklıydım
dün oyun başında sniperla oynayıp 9 kill alıyorum, 10. killimde sniper sayısını aştınız diye beni öldürüyor. halbuki ilk sniper bnim.
sonra engineer ile pustum bi yere 4 kill aldım ard arda 5. ye nişan alırken kikclendim serverdan. kicked yazdı bildiğin.
sonra duvarın arkasında pusarken duvarın arkasından vuruldum.
ardından pistolle helikopterdeyken vuruldum sesimi çıkarmadım ama, 2 kere javelinle sıktığım helikoptere 30 damage verip adamın beni öldürmesin dayanamayıp ananı avradını allahını kitabını diye sövüp sildim oyunu.
Mesaj tarihi:
kermit said:

ayrıca ragequitte çok haklıydım
dün oyun başında sniperla oynayıp 9 kill alıyorum, 10. killimde sniper sayısını aştınız diye beni öldürüyor. halbuki ilk sniper bnim.
sonra engineer ile pustum bi yere 4 kill aldım ard arda 5. ye nişan alırken kikclendim serverdan. kicked yazdı bildiğin.
sonra duvarın arkasında pusarken duvarın arkasından vuruldum.
ardından pistolle helikopterdeyken vuruldum sesimi çıkarmadım ama, 2 kere javelinle sıktığım helikoptere 30 damage verip adamın beni öldürmesin dayanamayıp ananı avradını allahını kitabını diye sövüp sildim oyunu.

haha javeline olan yere kadar ts'deydim en güzel yerini kaçırmışım asadsadsadsadsads
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...