Osirix Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Osirix said: klavye + mouse, ama çok kötüyüm sensitivity çok yüksek geliyor hiç tutturamıyorum bu dediğimi geri alıyorum, scout helide 25 mm mi ne açtıktan sonra etrafı yıkmaya başladım. yaşasın splash damage
kermit Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 sikerler böyle oyunu. tamam iyi güzel şu ana kadar yapılan en iyi ama. adam beni helikopterdeyken pistolle vurabilip, ben flayer atamayan helikoptere 2 kere javelinle sıkıp 30 damage verebiliyosam helikoptere sokayım yani. repair falanda yapan yok helikopterde. bf3te 3 haftada herşeyi düzeltmişlerdi bug falan yoktu, adamlar 2 ay oldu bi boku düzeltemediler. dava açıcam antenlere sildim oyunu dahada oynamam ak
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bazukalar az vuruyo bi ayar lazım. balance patch gelince düzelir. şangay falan sittin sene düzelmez ama. bariz kaldırmıyor yaptıkları motor sorunlu.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 olm cok temiz ragequitledin lan. niye yaptın ki oyle
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yetememistir, arcane quiti atmistir.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ben anlamıyorum valla çok, giriyorum öldürebildiğimi öldürüyorum.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://www.milligazete.com.tr/img/Memur-Yahya-GULSEN.jpg
progamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ipad app'ini denedim de çok tatlı olmuş battlescreen olayı. Böyle canlı canlı mapi görmek ipadde hoşuma gitti sdf
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 aquila said: yetememistir, arcane quiti atmistir. lan ben quitlemedim ahah kermit quitledi. yetemesek de oynuyoz.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 dice'a dos-attack mı yaptılar yine sdfsd
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 eet çökmüş ama tam çökmüş bu sefer, özür bile dileyememişler asdf
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 update in progress diyor. bakalım ne update olacak?
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 dün akşam çökmedi ya yeter. 44047 puan aldım 2 rütbe birden atladım bi maçta. server çökse dava açardım o derece =) edit: china rising award ve assignments gelmiş battlelog'a fln. çökme değil demekki update.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Editor said: Esh said: bu arada teamspeak in adresi değişti: 77.223.159.234:9993 Abi niye uğraşıyorsunuz ?? ts.oyuncuyuz.com abi yani gel veriyim yetkiyi Sen bana tsde piç demişsin
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 tatar senin bf4 u aldı mı editor?
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 arcane said: aquila said: yetememistir, arcane quiti atmistir. lan ben quitlemedim ahah kermit quitledi. yetemesek de oynuyoz. Olm senin Darkfall'dan ragequitin inanılmazdı hala unutamıyorum. Bir daha gelmedi
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 dayanamadım geri yükledim ak. çok canım sıkıldı :( ama hala nefret ediyorum bu oyundan buglar düzeltilmediği sürece
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ayrıca ragequitte çok haklıydım dün oyun başında sniperla oynayıp 9 kill alıyorum, 10. killimde sniper sayısını aştınız diye beni öldürüyor. halbuki ilk sniper bnim. sonra engineer ile pustum bi yere 4 kill aldım ard arda 5. ye nişan alırken kikclendim serverdan. kicked yazdı bildiğin. sonra duvarın arkasında pusarken duvarın arkasından vuruldum. ardından pistolle helikopterdeyken vuruldum sesimi çıkarmadım ama, 2 kere javelinle sıktığım helikoptere 30 damage verip adamın beni öldürmesin dayanamayıp ananı avradını allahını kitabını diye sövüp sildim oyunu.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kermit said: dayanamadım geri yükledim ak. çok canım sıkıldı :( ama hala nefret ediyorum bu oyundan buglar düzeltilmediği sürece Silme olm bidaha, nasılsa dayanamayıp tekrar kuracan, biton eziyet kurması falan sdf
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kermit said: ayrıca ragequitte çok haklıydım dün oyun başında sniperla oynayıp 9 kill alıyorum, 10. killimde sniper sayısını aştınız diye beni öldürüyor. halbuki ilk sniper bnim. sonra engineer ile pustum bi yere 4 kill aldım ard arda 5. ye nişan alırken kikclendim serverdan. kicked yazdı bildiğin. sonra duvarın arkasında pusarken duvarın arkasından vuruldum. ardından pistolle helikopterdeyken vuruldum sesimi çıkarmadım ama, 2 kere javelinle sıktığım helikoptere 30 damage verip adamın beni öldürmesin dayanamayıp ananı avradını allahını kitabını diye sövüp sildim oyunu. haha javeline olan yere kadar ts'deydim en güzel yerini kaçırmışım asadsadsadsadsads
Öne çıkan mesajlar