Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Chemical said:

ya bu jetlerdeki FLARE NİYE ÇALIŞMIYOR? locklyor adam missile atıyor sürekli spamlıyorum deploy etmiyor gerizekalı flare'i.

bugün bana da oldu bir oyunda aynısı.
Mesaj tarihi:
Aynen abi. Eskiden hardcore oynadığımız tayfa normal oynuyor. Carebearlık almış başını gitmiş. Basılısı kuvvetli gençlerden bir hardcore tayfa kurmak lazım ilgilenenler varsa.
Mesaj tarihi:
Bende genellikle HC'lere giriyorum artık. Genelde takıldığım sunucu;

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/3bc852a1-c176-4d7d-bd7c-ebaab00c18d9/OGHF-2-B3-32-Hardcore-Team-Deathmatch-200-Tickets/

crash yemedim, rubberband yok gibi. İdeal 32/32 iyi. Hile yapan görmedim, iyi oynayanlar var.
Mesaj tarihi:
hem camper'a çözüm yok hem de ilk ateş açmadan önce dost mu düşman mı kontrol ediyorum ama mesela 2-3 düşman var karşıda ve çatışma başladı ondan sonra bizim bi eleman arkadan dolaştıysa karambole vuruyorum gidiyo. =) o taraftaysa düşman benim için o saatten sonra =P
Mesaj tarihi:
bingildak said:

map olmayınca camperlara direkt cennet doğuyor, yat bir yere spotlanırsan bile ölmeme şansın var normal gibi değil. normalde camper ı spotladın mı biri paraşutle ensesine iniyor.

abi keko gibi tam saha pres işe yaramıyo hardcoreda

kanatlardan görünmeden atak yapacaksınız.

Acog m11 engineerla aldığım killi başka hiçbirşeyden almadım. belki cod2 almanlıktan.
Mesaj tarihi:
zevk alan* oynasın abi benim kimseye lafım yok.

ben zevk almadım şahsen camper'ın olayı zaten görememen. gördüğün adama ölmezsin zaten dodgelar o yöne cover alırsın.

benim öyle aşırı taktiksel oynadığım* ciddiye aldığım bir oyun olmadığı için spawn - attack - kill or die. hehe.
Mesaj tarihi:
bende minimap gözüküyor hc maplerde sanırım bi sıkıntı bug gibi birşey. İlk girdigimde kapalı oluyor, map bitip yeni map açılınca bende de minimap geliyor, sonra başlasın ördek avı :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...