bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Yasaklansın bu başlıklar evlilikten soğutucu gencecik insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Valla olamayacak bir durum değil. Evleneceğin kişiyi olabildiği kadar iyi tanımak lazım. Potansiyelini görmek lazım vs. İbret diye kalsın aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Karın ne intihar edecek ya bulmuş senin gibi kerizi haha Sende s*ke sürülecek akıl olsaydı 10 kere boşanırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yani ben de demek istemezdim ama bu 3. başlıkla birlikte sorise hak vermemek elde değil. gelirin falan da iyiyse büyük ihtimal ömrünüzün sonuna kadar bu şekilde yaşamaya devam intihar falan edecek gibi gelmiyor eşin hiç ihtimal vermiyor, allah da göstermesin böyle bir şeyi sakın sakın... ha bu arada başlık bence çok bilgilendirici, evlilikten falan soğutacak tek bir yanı yok. gidip "elinizi ilk kez tutan" kızla zart diye tanımadan etmeden evlenirseniz böyle olur, ibret olsun. hayatta bir çok zorluğu beraber yaşadıktan sonra iyice tanıdığına hükmetmeden evlenmiceksin arkadaş. evine alacaksın, beraber kalacaksın, tatil yapacaksın mümkünse, ailenle birlikteyken hareketlerini gözlemleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 yinemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 paparnoz said: http://www.haberler.com/tem-de-intihar-trafigi-5121325-haberi/ bu mu ? http://www.aktifhaber.com/polis-memurunun-borc-intihari-880714h.htm bu mu ? Polis olan mı ? Yoksa İşçi olan mı ? İlk önce açık net nerede bu haber yaşadıklarının bir gerçekliği var mı ? Onu teyit edelim. Adamın isminden yola çıkıp nasıl stalk yapsın millet de sana ulaşsın ? Böyle bir şey mümkün değil. Her 2 side değil, şimdiden stalklamaya başlamışsınız. Eğer ismini verirsem, gazetedeki haberlerde birçok detay mevcut, olacakları tahmin etmesi zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Star wars son üçlemeden sonra gördüğüm en iğrenç üçleme bu olsa gerek. Skywalker - return of the kafa silkici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 gitmeyin adamın üstüne dfhodfoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Dworgian said: skywalkr said: Bugun ağzından laf alayım dedim. Hiç ölümü düşünüyormusun diye sordum. Merak ediyorum nasıl birşey dedi. Saçmalama fln dedim. Sustu eşim. intihar edecek insan söylemeden dan diye ediverir bir gün. öyle psikolog fln yemez yani. troll değilsen hani %1 fln, aklında bulunsun. dipnot: karın anlattığın gibi biri ise diğer topiclerde, öldürmez seni süründürür gibi geliyor zaten Durduk yere intihar etme ihtimalini uydurmadım. Birkeresinde ağlarken sordum, hüngür hüngür ağlamaya devam etti, ölmekten kortuğunu ve öleceğini söyledi. Şaştım kaldım saçmalama fln dedim. Rüyasında çocuğu görmüş ve seni de yanıma alacağım fln demiş çocuk. Eşim de çok korkmuş, psikolojisi bozuldu resmen. Çocuk rüyasına giremeyeceğine göre gördüklerinin bilinçaltının yansıması olduğunu düşündüm ve içten içe ölmeyi düşünebileceğini farzettim. Sorularıma cevapsız kalmasıda aklından geçirmiş olabileceği izlenimini verdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ninja bu ya trollüyor bizi üstüne gitmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ninjaysan bana gondarsama de değilsende canın saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 http://haber.rotahaber.com/facebooku-yasaklandi-diye-intihar-etti_410829.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Liebe said: yani ben de demek istemezdim ama bu 3. başlıkla birlikte sorise hak vermemek elde değil. gelirin falan da iyiyse büyük ihtimal ömrünüzün sonuna kadar bu şekilde yaşamaya devam intihar falan edecek gibi gelmiyor eşin hiç ihtimal vermiyor, allah da göstermesin böyle bir şeyi sakın sakın... ha bu arada başlık bence çok bilgilendirici, evlilikten falan soğutacak tek bir yanı yok. gidip "elinizi ilk kez tutan" kızla zart diye tanımadan etmeden evlenirseniz böyle olur, ibret olsun. hayatta bir çok zorluğu beraber yaşadıktan sonra iyice tanıdığına hükmetmeden evlenmiceksin arkadaş. evine alacaksın, beraber kalacaksın, tatil yapacaksın mümkünse, ailenle birlikteyken hareketlerini gözlemleyeceksin. Hakaret edecekseniz lütfen muhattap olmayın. Buraya yazarken gelebilecek yorumlara karşı töleranslıyım ama birkaç kişi ısrarla hakaret edip egosunu tatmin ediyor(pati klasiği). Soris gibi nolife mallarla muhattap olmak istemesemde beni zorluyorsunuz. Trolldeğilim gerçektende, hem size ibret olsun, hemde kafam rahatlasın diye yazıyorum. Ayrıca ilk değil 20.sevgilim flndır belki ama insanları aynı evde kalıp 7/24 birlikte yaşamadan gerçekten tanıyamıyorsunuz. Bunu unutmayın. Tatil de yaptık, ailemlede geldi kaldı evlenmeden önce herşey yolundaydı fakat karı koca olunca herşey değişebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 totemic said: ninja bu ya trollüyor bizi üstüne gitmeyin. Kardeş, ninja fln değilim, kendisini de tanımam etmem. Trollüklerinden bahsediyorsunuz ama hiçbirini takip bile etmedim. İspatlayamadığın birşey için konumu kirletmezsen sevinirim. Sen troll olmuş oluyorsun bu durumda hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 kimin feykisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 trollüm trollsün troll trollüz trollsünüz troller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 skywalkr said: totemic said: ninja bu ya trollüyor bizi üstüne gitmeyin. Kardeş, ninja fln değilim, kendisini de tanımam etmem. Trollüklerinden bahsediyorsunuz ama hiçbirini takip bile etmedim. İspatlayamadığın birşey için konumu kirletmezsen sevinirim. Sen troll olmuş oluyorsun bu durumda hatırlatırım. farkında mısın bilmiyorum da troll olmadığını da sen ispatlayamıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 otur 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Troll olmadığımı ispat edersem, troll olduğumu ısrarla iddia edenler 1 yıl boyunca avatarlarında g*t resmi, title ve imzasıyla gezeceklerse, delikanlı gibi tüm forum ve adminler önünde yemin edip, sözlerin arkasında duracaklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 g*t resmi bana uyar ama altın bişey yazdırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 skywalkr said: Troll olmadığımı ispat edersem, troll olduğumu ısrarla iddia edenler 1 yıl boyunca avatarlarında g*t resmi, title ve imzasıyla gezeceklerse, delikanlı gibi tüm forum ve adminler önünde yemin edip, sözlerin arkasında duracaklar mı? Troll olmadığını ispat etmen kimliğinin ortaya çıkması olacak, o yüzden bu yola sen girmek istemezsin. Kimse de korkmaz zaten uyduruk bi g.t resminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 g*t resmi sorun değil eğer sen trollsen... ya da vazgeçtim. ama bence trollsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Kim ne yapacak lan adamın götünün resmini? İyice ilkokul seviyesine indiniz ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skywalkr Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 totemic said: g*t resmi sorun değil eğer sen trolsen kendi g*tunun resmini paylaşacaksın tamam mı? İspat et sen yeterki, anlaştık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 totemic said: g*t resmi sorun değil eğer sen trolsen kendi g*tunun resmini paylaşacaksın tamam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar