Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vatan'da gtx 780 directcu II 1.400tl

Certhas

Öne çıkan mesajlar

abi şu an öyle acil bir performans artışına ihtiyacım yok. en azından 2. bir 680 alıp takacak kadar. ayrıca sli 680 yapayım desem psu upgrade etmem gerekecek, bana çok daha pahalıya gelecek. ayrıca sli deneyimim çok kötü öncelerden. ısınma, uyumsuzluk, desteksizlik hepsini yaşadım. daha ilk zamanlarıyla sli'ın ama olsun yani çok soğudum. bu 680'i sanırım 1 yıl önce falan aldım, 1 yıldır düşünmüyorum ama bir sorun olur mu uyumsuzluk olur mu ısınma olur mu diye. takıyosun kafan rahat tek kart ile. çıkacak oyun sli destekler mi, ne zaman optimize olur beklentisi iğrenç bir şey. özellikle indie oyunlar bu konuda çok zayıf, mesela darkfall oynuyorduk, performans problemi vardı oyunda gpu bazlı bugün sli ile darkfall'a dönsem 1 kart ile aldığımdan 15% fln yüksek alırım performans. mmorpg'lerin çoğu içinde geçerli bu. çoğu sli'ı sağlıklı bir şekilde desteklemiyor.

780ti çıktığında psu ihtiyacım olmayacak olursa 1300 lira gibi alırım, ana makineye takırım 680'i de kız arkaşıma topladığım makineye takarım diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...