Oski Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 yanlis yerden atladin da neyse gerceksin anladigim kadariyla derail etmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Baudelaire rp si :) breh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 kizillelma said: Seru said: geçen nette ps4'e remaster olmasını istediğiniz oyunlar diye bir başlık gördüm gamespot mu nerde şimdi hatırlamıyorum. mesajların yarısı skyrim diyor. bi de öyle birşey görmedim özellikle şunla yap yoksa yapaman gibi, gerçi bitirmedim oyunu. Bitirme kelimesinin olduğu Skyrim iletileri derin üzüntüye sebep oluyor. İçim sıkılıyor. Skyrim sadece oynanır. Skyrim evreni yaşanır. Asla bir son yoktur. konuyu yeni okuyorum ama ergenliğini ultima online ile geçirmiş insanlara şöyle cümleler kurmak çok komik ya. skyrim ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 best rpg ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Oyun çökene kadar mod eklemeye devam ettiğin oyun. Sonra tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 şu skyrimi övenlerden bir taneside morrowind oynamamıştır heralde.oynadıysa morrowindin üstüne skyrimi beğenmek için baya zevksiz olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 nasıl bir mantık olmuş o, hayatta sadece tek birşeyi beğenip, herşeyi onunla kıyaslayıp, başka hiçbirşeyi övmemek mi lazım? morrowind 12/10, skyrim 11/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ben monkey island oynadıktan sonra hiç oyun beğenmedim. vakit geçsin diye oynuyorum birşeyler tiksine tiksine 23 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 I am rubber you're glue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Hadi morrowind oynioz gene, grafiklerden ilk kim kusucak challenge, ondan sonrada eycof2 turnuvamiz var Pongdan sonra cikan oyunlari anliyamiyorum bide, ultima online varken 10 senedir wow oyniyanlar filan beyinsiz direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 age of grafik değil oynanabilirlik kötü olduğu için oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Asdfs niye kimse daggerfall u sevmiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Arena daha iyitdi cunki, windows bebeleri oynasin diye sulandirdilar daggerfalli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 benim şahsen morrowind'den aldığım zevk bambaşkaydı, skyrimden aldığım zevk bambaşkaydı. iyi ki ikisi de var. mesela acrobatics skillini skyrimde çıkarmalarına önce kızmıştım dumb down dumb down demiştim, sonra düşündüm ulan role playing oyunu nihayetinde ama morrowind'de heryere zıplaya zıplaya gidiyorduk acrobatics gelsin diye. kanguru role playing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 ya morrowind skill, stat, item, ui vs gibi oyun sistemi namına daha iyi zaten skyrim'den de oblivion'dan da. daha da uzun ve detaylı sayarım ama hem 10 yıl önce, hem 5 yıl önce yazmışım detayını zaten. yine de morrowind'in en sevdiğim rpg olması başka oyunları sıfırlamıyor. yani ona en yakın his squad based tactics oyunları için 7.62'yi oynadıktan sonra oldu birtek, hiçbir oyun yaklaşamadı bile hala aynı türdeki. rpg türü o kadar ölü değil çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=NzDkt_5xK1M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Norak geyige dur dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Video ucmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 zaten asiri parlakti pek bisi gozukmuyordu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Bir ödül daha. Fallout 4 Wins Gamescom People's Choice Award .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 senin gibi insanlar veriyor o ödülü, bir önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 kizillelma said: Bir ödül daha. Fallout 4 Wins Gamescom People's Choice Award .. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 dreagloth said: senin gibi insanlar veriyor o ödülü, bir önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Oski said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar