Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 oyun çıkana kadar bi rahat durun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 oyunun gidecegi yonu biliyoruz zaten, yine ilk oyun gibi konsol bebelerine satabilmek icin "onurlu BoS sovalyeleri vs. yamyam supermutantlar vs nazi enclave" gibi bisey yapacaklar oyunun sonunda kendimizi sacma sapan sebeplerle feda edip ilk dlcde reslenecegiz, cunku insanin kendisini feda etmesi cok onurlu bir davranistir!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 tek süper zeki insanlar siz değilsiniz bizde biliyoruz oyunun ne çapta ola bileceğini de, buraya gelip gölge etmeyi diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 süper zeki bir insan olarak orada nasıl "bizde"yi birleşik, "ola bileceğini" ayrı yazmayı başardın çözemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Badhesda gelip fallout ipsinin içine edince hiç çıkmasa daha mı iyiydi hohoho hihih, biz ettikleri haceti eleştirince gölge etmeyin. Oldu paşam. Topiğin 1. sayfasında yazdık, 11. sayfasında yazıyoruz, 111. sayfa olup da oyun çıktığında yine aynısını yazacağız. Oyun boktan olacak, oluyor, oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 motoru gelistirsinler, textureları yapsınlar, dev toolları gelistirsinlar, sonra bıraksınlar kalanı obsidian yapsın iste. vegas gibi bir sey cıkarsa yeterli. fo3 gibi olursa uzulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 boşuna kendinizi yıpratıyorsunuz, görende fallout marka değerine su verdiler veya f1-2 yi insanların hafızasından sildiler de, bir tek siz hatırlıyorsunuz, onuda fanatik şekilde savunuyorsunuz sanır, insanlar unutmasın diye ne yapalım yani şimdi, ucuna taramalı takılmış füze mi atalım firmaya kötü dialoglu oyunlar yapıyor diye? şuraya gelip, onları yazmanın mantıksızlığını senelerdir anlamadınız, biri çıkıp derse ki: oyun süper, oyun über, çok mega dialoglar yazmış be adamlar yaaa sende kalkıp dersin ki, öyle değil o aslanım ama olay ne? a- f4 çıkacakmış? b- f3 ne boktan oyunudu, bethesta boktan firma + sizde aptalsınız... hadi diyelim iddialar doğruda, bu yukarıdaki diologu bethesta bile kurmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 şu topikte kimse senin kadar yıpranmadı hacı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Namessar said: motoru gelistirsinler, textureları yapsınlar, dev toolları gelistirsinlar, sonra bıraksınlar kalanı obsidian yapsın iste. vegas gibi bir sey cıkarsa yeterli. fo3 gibi olursa uzulurum.onları da yapmasınlar. obsidian ın new vegas'ı o motorla yapmak istediğini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 valla benim en azımdan keyfim yerinde, en azından fallout u kendime dert etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 skyrim'den sonra ne bekliyorsunuz ki fallout 4'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 İyi ki etmemişsin. fenris said: Namessar said: motoru gelistirsinler, textureları yapsınlar, dev toolları gelistirsinlar, sonra bıraksınlar kalanı obsidian yapsın iste. vegas gibi bir sey cıkarsa yeterli. fo3 gibi olursa uzulurum.onları da yapmasınlar. obsidian ın new vegas'ı o motorla yapmak istediğini hiç sanmıyorum. Daha fena bir durum daha var aslında. Bu metacritric notu nedeniyle adamların ek paralarını vermeme gibi bir durum olmuştu NV için. Bir daha ki sefere obsidian'ın "al ip'ni başına çal ben ellemiyom" deme ihtimali daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 tekrarediyorum, burada dert etiğim tek şey densizlik, fallout 4 diye bir konu var, niye var? fallout 4 adlı oyun eğer çıkacaksa bilgilenmek için, p.tesi sabahı bakıyorum yeni bir şey varmı diye çünkü yazılmış bir şeyler, açıyorum, yeni bilgiler gelmiş ama altına senelerdir yapılan geyik hala devan ediyor. ve soruyorum amaç nedir burada, nasıl bir tatmin hedefliyorsunuz? yoksa k*şum fallouta size bir şey olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Redeagle said: Daha fena bir durum daha var aslında. Bu metacritric notu nedeniyle adamların ek paralarını vermeme gibi bir durum olmuştu NV için. Bir daha ki sefere obsidian'ın "al ip'ni başına çal ben ellemiyom" deme ihtimali daha fazla. Feargus direkt atlar valla yine 4'ten sonra baska bir oyun icin anlasmaya kalkarlarsa. Bethesda New Vegas'ta adamlari duzmus olsada Obsidian "kustum oynamiyorum"cu bir firma degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 feamer, googlelamak veya iki tane oyun sitesine bakmak yerine sıfır bilgi topik açmışsın sonra o topikte oyuna dair birşey yok, yeni bilgi yok diye şikayet ediyorsun. LOL. böyle liselilik görülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Redeagle said: İyi ki etmemişsin. fenris said: Namessar said: motoru gelistirsinler, textureları yapsınlar, dev toolları gelistirsinlar, sonra bıraksınlar kalanı obsidian yapsın iste. vegas gibi bir sey cıkarsa yeterli. fo3 gibi olursa uzulurum.onları da yapmasınlar. obsidian ın new vegas'ı o motorla yapmak istediğini hiç sanmıyorum. Daha fena bir durum daha var aslında. Bu metacritric notu nedeniyle adamların ek paralarını vermeme gibi bir durum olmuştu NV için. Bir daha ki sefere obsidian'ın "al ip'ni başına çal ben ellemiyom" deme ihtimali daha fazla. aslında doğru. wasteland 2 filan derken fallout bitti artık bizim için deyip yeni denizlere yol açabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Feamer said: fallout 4 diye bir konu var, niye var? Ortada F4le ilgili adam gibi bilgi yokken ben de merak ediyorum niye var. Feamer said: fallout 4 adlı oyun eğer çıkacaksa bilgilenmek için, p.tesi sabahı bakıyorum yeni bir şey varmı diye çünkü yazılmış bir şeyler, açıyorum, yeni bilgiler gelmiş ama altına senelerdir yapılan geyik hala devan ediyor. http://img.pandawhale.com/68371-SlipnSlide-deal-with-it-gif-iFuc.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 şükrü mü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bu yaptığınız hiç adil değil o kadar kasıyorum obsidian/interplay dialogu hazırlıyorum siz bethesta dialogu ile cevap veriyorsunuz size hiç yakışmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 axedice said: Feamer said: fallout 4 diye bir konu var, niye var? Ortada F4le ilgili adam gibi bilgi yokken ben de merak ediyorum niye var. çünkü feamer bir duyum almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 fo3 2.0 çıkar %99 (aka boktan oyun), az güzel çıkarsa konsolfeg olmayan, master race'den bi arkadaş alıntılasın bu mesajı. görürsem bi dl edip bakarım. şimdilik bu konuyu bir gir çık yaptıktan sonra terk ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 imzamıza koyarız ayıbettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 o zaman yaz fo3'de arcane haklıydı diye. hak yerini bulsun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 yoo mis gibi oyundu fo3, dere tepe oynadım. nv kadar playtime var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 http://i142.photobucket.com/albums/r117/zombiesupastar/f3q_nvq_zpsce9f093d.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar