Kaede Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 falloutlara güzel çıplak karılı modlar da yapılmıyor ki niye hala fallout çıkarıyor badhesta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Başlığı kim parsellerse parsellesin hate speech ile geçecek yarısı zaten. Ama evet bu parselleme şeklinden kaçının, kitlemeyi düşünmedim değil heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bilgisi olan alsın yürüsün zaten forumun amacı bu değil mi? bilgi falan filan paylaşmak, konunun hiç açılmamasından iyidir öte yandan, obsidiandakiler vb. firmalar oyun yapmaya tenezzül etmedikleri için yapanlarda dragon age gibi yaptığı için bethesta ne kadar kötü yaparsa yapsın, ki ortalama üstü iş yapıyorlar hep, başarılı adam. f3 ün insanı rahatsız eden yönleri var, ama objektif olarak bakınca güzel bir oyun, radio açıkken ortalarda dolanmak eğlenceli mesela, benzeri az olan bir özellik bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 gerçekten çok büyük olay radyo açıkken dolanmak, derhal 2-3k bağışlayacam bedestaya. f3 baya bok gibi, allahtan our lords and saviours obsidian new vegası yaptı da çöp tierdan çıktı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 izmoetrik yapsalar tekrar ne güzel olur lan. bliüzzard diablo 3 ile konsolda izmotrik nasıl olur dersi veriyor adeta. örnek alsınlar sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 obsidian alıp motoru fallout öyle bişey değil böyle bişey diyip gırtlağına kadar soktuktan sonra beiteihiesedanın hala çıkıp oyun yapabilmesi çok inanılmazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 İşte vingcim pazarın önemli bi kısmını konsol bebeleri oluşturduğu için falloutun nasıl olması gerektiğini hissedebilecek kadar akılcılık ve bireysellikten nasibini alamamış bu bağnaz güruha yönelik yapılıyor oyunlar. Hedef kitlesi bu kadar pespaye oldukça fallout 5 de gelir 6 da gelir badhesdadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 fo3 evrenin en boktan oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 fallout3 adı dışında fallout oyunu değildi. başka bişi koysunlar ismini çıkarsınlar 4 diye valla alır oynarım. ama sırf adı fallout diye ellerim kaşınıyor sinirlerim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 aynen, aslinda 10 uzerinden 4-5lik ama adinin fo olmasi ve eski folara yaptigi saygisizlik yuzunden dayz veya bad ratsden bile ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 dayz senin ağzını burnunu kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Warz yazacaktim garbajla karıştırmayın bu bölümü. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Rus angutun oyunu iste neyse adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 demirelin dediği gibi, piyasada fallout var dıda bizmi içtik? misal, bioware bioware dediniz bak ne oldu? veya mark twain nın dediği gibi öldüğü yönünde çıkan söylentiler çok abartılıyor. f3 beklentilerimi karşılamıyor demek ayrı bir şeydir, kötü demek ayrı bir şeydir, sonuç olarak w2 çıkana kadar elimizde f3 ve fnw dan iyi başka post apo oyunda yok ayrıca muhafazakarlık kalibresi olarak rte ayarındasınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ben kotu diyorsam kotudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 olabilir ama 4 güzel de olabilir, bilemiyoruz şu an, ama kesin konuşmak gerekirse ortalama bir oyun olacağı ve fallout evreninde yeni bir hikaye anlatacağını söyleyebiliriz. zira f3 de bunları yaptı, vegasta ben şahsen f3 de, valutlarda yapılan araştırmalar olsun, enclave olsun, o android olsun, radio olsun, çin ile savaşlara gönderme olsun hoşuma gitmiş özelliklerdi, sinir bozucu yanları yok değildi ama bence bunlara değen, ortalam bir oyun, post apo bir yerde 3 boyutlu gezmek hoşuma gitti zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 vegasın kötü yanı questler bitince yapacak şeyler de bitiyordu hemen hemen, encounter sistemi yoktu düzgün. anca lazer kullanan raider öldürüyorsun 10000 tane, zaten 9 tane falan super mutant vardı toplamda ehe. f3de questler bittikten sonra bile günlerce metroda, şehir yıkıntılarında dolaştım ben, mutantlarla savaştım falan her 2 oyundada 100lerce saat gameplayim var heryere gittim herşeyi yaptım dlcler dahil ama sanırım f3 ü daha çok oynadım o açıdan. özellikle büyük guruplarla savaşmak çok iyiydi 18-19 mutant + centaur grupları en eğlencelisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bide söylentilere bakınca F3 ün devamı niteliğinde ve Skyrim dekine benzer bir sistemi olacak deniyor bu yeni oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 fo3'ü konuşmaya devam edecekseniz kitleyeyim fo4 haberi çıkana kadar, rahat edin. fo3 başlığında konuşun fo3'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Gereksiz moderasyon olmuş. İnsanlar Fallout 3 te şöyleydi, Fallout 4 te böyle olsun falan diyemeyecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 öyle demiyorlar, öyle diyor olsalar zaten ben böyle demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bu bölümde samin benim postlara benden daha fazla editi var sdf, haklı gerçi .( fakat city17 gibi bölümün var abi, az rahat ol geniş takıl. milenyumun en dandik fprps'sine kendi sequel konusunda bile küfrettirmion yha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Oblivion'dan Skyrim'i geçişi düşünürsek, Fallout 4 bence çok keyifli olacak. Ama Fallout 3'ü gözükapalı çamur yağmuruna tutan kişiler eminim F4'ü de yerin dibine sokacaktır. Silphatos said: fo3 evrenin en boktan oyunu Konu altında haterlığın dibine vurulmuş resmen, konsolcular bile NMAcılar kadar haterlık yapamıyor Feamer said: demirelin dediği gibi, piyasada fallout var dıda bizmi içtik? misal, bioware bioware dediniz bak ne oldu? veya mark twain nın dediği gibi öldüğü yönünde çıkan söylentiler çok abartılıyor. f3 beklentilerimi karşılamıyor demek ayrı bir şeydir, kötü demek ayrı bir şeydir, sonuç olarak w2 çıkana kadar elimizde f3 ve fnw dan iyi başka post apo oyunda yok ayrıca muhafazakarlık kalibresi olarak rte ayarındasınız :) +1 4chan hitapları burada yasak, tek uyarı. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 silph doğru demiş ama fo3 hakkaten bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 fo4 ile zerre alakası olmayan mesajları uçurmaya başladım, keyfiniz bilir. Silphatos said: bu bölümde samin benim postlara benden daha fazla editi var sdf, haklı gerçi .( fakat city17 gibi bölümün var abi, az rahat ol geniş takıl. milenyumun en dandik fprps'sine kendi sequel konusunda bile küfrettirmion yha kısaltma küfür kullanmak yasak forumun genelinde, yeni birşey de değil. sağda solda moderatör gözünden kaçtı diye izin verildi sanmayın. 2-3 arkadaş daha aynı yanılgıda, editler kumbarada birikir uzaklaştırmaya döner gün gelince. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar