Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4

Feamer

Öne çıkan mesajlar

bilgisi olan alsın yürüsün zaten forumun amacı bu değil mi? bilgi falan filan paylaşmak, konunun hiç açılmamasından iyidir

öte yandan, obsidiandakiler vb. firmalar oyun yapmaya tenezzül etmedikleri için yapanlarda dragon age gibi yaptığı için bethesta ne kadar kötü yaparsa yapsın, ki ortalama üstü iş yapıyorlar hep, başarılı adam.

f3 ün insanı rahatsız eden yönleri var, ama objektif olarak bakınca güzel bir oyun, radio açıkken ortalarda dolanmak eğlenceli mesela, benzeri az olan bir özellik bu...
Sosyal ağlarda paylaş

İşte vingcim pazarın önemli bi kısmını konsol bebeleri oluşturduğu için falloutun nasıl olması gerektiğini hissedebilecek kadar akılcılık ve bireysellikten nasibini alamamış bu bağnaz güruha yönelik yapılıyor oyunlar.

Hedef kitlesi bu kadar pespaye oldukça fallout 5 de gelir 6 da gelir badhesdadan.
Sosyal ağlarda paylaş

demirelin dediği gibi, piyasada fallout var dıda bizmi içtik?

misal, bioware bioware dediniz bak ne oldu?

veya mark twain nın dediği gibi öldüğü yönünde çıkan söylentiler çok abartılıyor.

f3 beklentilerimi karşılamıyor demek ayrı bir şeydir, kötü demek ayrı bir şeydir, sonuç olarak w2 çıkana kadar elimizde f3 ve fnw dan iyi başka post apo oyunda yok

ayrıca muhafazakarlık kalibresi olarak rte ayarındasınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir ama 4 güzel de olabilir, bilemiyoruz şu an, ama kesin konuşmak gerekirse ortalama bir oyun olacağı ve fallout evreninde yeni bir hikaye anlatacağını söyleyebiliriz.

zira f3 de bunları yaptı, vegasta

ben şahsen f3 de, valutlarda yapılan araştırmalar olsun, enclave olsun, o android olsun, radio olsun, çin ile savaşlara gönderme olsun hoşuma gitmiş özelliklerdi,

sinir bozucu yanları yok değildi ama bence bunlara değen, ortalam bir oyun, post apo bir yerde 3 boyutlu gezmek hoşuma gitti zira
Sosyal ağlarda paylaş

vegasın kötü yanı questler bitince yapacak şeyler de bitiyordu hemen hemen, encounter sistemi yoktu düzgün. anca lazer kullanan raider öldürüyorsun 10000 tane, zaten 9 tane falan super mutant vardı toplamda ehe.

f3de questler bittikten sonra bile günlerce metroda, şehir yıkıntılarında dolaştım ben, mutantlarla savaştım falan her 2 oyundada 100lerce saat gameplayim var heryere gittim herşeyi yaptım dlcler dahil ama sanırım f3 ü daha çok oynadım o açıdan. özellikle büyük guruplarla savaşmak çok iyiydi 18-19 mutant + centaur grupları en eğlencelisiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Oblivion'dan Skyrim'i geçişi düşünürsek, Fallout 4 bence çok keyifli olacak. Ama Fallout 3'ü gözükapalı çamur yağmuruna tutan kişiler eminim F4'ü de yerin dibine sokacaktır.

Silphatos said:

fo3 evrenin en boktan oyunu

Konu altında haterlığın dibine vurulmuş resmen, konsolcular bile NMAcılar kadar haterlık yapamıyor

Feamer said:

demirelin dediği gibi, piyasada fallout var dıda bizmi içtik?

misal, bioware bioware dediniz bak ne oldu?

veya mark twain nın dediği gibi öldüğü yönünde çıkan söylentiler çok abartılıyor.

f3 beklentilerimi karşılamıyor demek ayrı bir şeydir, kötü demek ayrı bir şeydir, sonuç olarak w2 çıkana kadar elimizde f3 ve fnw dan iyi başka post apo oyunda yok

ayrıca muhafazakarlık kalibresi olarak rte ayarındasınız :)

+1

4chan hitapları burada yasak, tek uyarı. -sam
Sosyal ağlarda paylaş

fo4 ile zerre alakası olmayan mesajları uçurmaya başladım, keyfiniz bilir.
Silphatos said:

bu bölümde samin benim postlara benden daha fazla editi var sdf, haklı gerçi .( fakat city17 gibi bölümün var abi, az rahat ol geniş takıl. milenyumun en dandik fprps'sine kendi sequel konusunda bile küfrettirmion yha

kısaltma küfür kullanmak yasak forumun genelinde, yeni birşey de değil. sağda solda moderatör gözünden kaçtı diye izin verildi sanmayın. 2-3 arkadaş daha aynı yanılgıda, editler kumbarada birikir uzaklaştırmaya döner gün gelince. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...