Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Canım çekti ya, en son tekrar oynayıp bitirmiştim. Suyu temizleyen binayıda onarıp çalıştırıp orada bıraktım. Daha 1-2 dlc si daha vardı onlarıda yapıp new vegas a başlayayım bare =D (off off nerde başlarım vakit mi var be, işsiz olmak istiyorum 1-2 ay)
Mesaj tarihi:
2014 yilinda hala fallout 2 mi bekliyosunuz dusmani kafa disindaki uzuvlarindan vurmanin sadece daha farkli sekillerde olmelerine sebep oldugu f3 gibi bir abominasyondan sonra?

full open world fps olarak gelirse sasirmayin
Mesaj tarihi:
  Darksun dedi ki:

Canım çekti ya, en son tekrar oynayıp bitirmiştim. Suyu temizleyen binayıda onarıp çalıştırıp orada bıraktım. Daha 1-2 dlc si daha vardı onlarıda yapıp new vegas a başlayayım bare =D (off off nerde başlarım vakit mi var be, işsiz olmak istiyorum 1-2 ay)
Expand  

nv yi mutlaka oyna, 3 ten kosarak kac.
Mesaj tarihi:
next-gen bitti true next-gen diye pazarlamalar başlamış ehueh. umarım badesta da senelerdir olduğu gibi c/p oyun yapmak yerine engineimiz şöyle şahane, böyle iddialıyız diye girer olaya. ID'yi satın aldık bu yüzden desinler.
Mesaj tarihi:
id motoruyla zor olur o iş, bir rage'in belini düzeltene kadar kaç yıl geçti. açık alanda id motoru fıslıyor. carmack da gitti zaten hepten yalan olmuşlardır teknik açıdan.
Mesaj tarihi:
2 senedir uzerinde calisiyorlar adamlar fo4'un, gelecek sene cikacaksa cross-gen olursa bile hic sasirmam...

skyrim'de yaptiklari gibi yeni engine'imiz var diye engine'in ismini degistirip salabilirler cok anormal olmaz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...