Warhero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Grafikleri Oblivion döneminden kalma olmaz umarım bu sefer, adam gibi PS4/Xbone grafikleri görürüz.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Canım çekti ya, en son tekrar oynayıp bitirmiştim. Suyu temizleyen binayıda onarıp çalıştırıp orada bıraktım. Daha 1-2 dlc si daha vardı onlarıda yapıp new vegas a başlayayım bare =D (off off nerde başlarım vakit mi var be, işsiz olmak istiyorum 1-2 ay)
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bitir sonra da nv'ye başla, ikisi de ayrı şahane. diğer oyunları askıya al hatta. :p
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ayrı şahane derken biri şahane öbürü meh.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://i.imgur.com/wco1ooY.jpg tek başına şu diyalog fallout 3 ten iyi
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 2014 yilinda hala fallout 2 mi bekliyosunuz dusmani kafa disindaki uzuvlarindan vurmanin sadece daha farkli sekillerde olmelerine sebep oldugu f3 gibi bir abominasyondan sonra? full open world fps olarak gelirse sasirmayin
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sanki yapanlar farkinda degil dumduz ilerlemeli aksiyon oyunu yaptiklarindan bu zamanda fallout 2 gibi bi oyun cikarirsan en fazla 100k satar
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Sam dedi ki: bitir sonra da nv'ye başla, ikisi de ayrı şahane. diğer oyunları askıya al hatta. :p Expand nv genel olarak şahane de, 3 için aynı şeyi söylemek biraz yalan olur. güzel oyun mu? evet, şahane mi? hayır.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yoo yalan olmaz. renodon usta beğenmiş zaten, hemen 3 kişi birden atlamanıza gerek yoktu üstüme.
Seru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 f3'ün aynısı olur biraz daha random olaylara kasarlar.
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Darksun dedi ki: Canım çekti ya, en son tekrar oynayıp bitirmiştim. Suyu temizleyen binayıda onarıp çalıştırıp orada bıraktım. Daha 1-2 dlc si daha vardı onlarıda yapıp new vegas a başlayayım bare =D (off off nerde başlarım vakit mi var be, işsiz olmak istiyorum 1-2 ay) Expand nv yi mutlaka oyna, 3 ten kosarak kac.
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Sparkcaster dedi ki: http://i.imgur.com/wco1ooY.jpg tek başına şu diyalog fallout 3 ten iyi Expand (tu)
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 next-gen bitti true next-gen diye pazarlamalar başlamış ehueh. umarım badesta da senelerdir olduğu gibi c/p oyun yapmak yerine engineimiz şöyle şahane, böyle iddialıyız diye girer olaya. ID'yi satın aldık bu yüzden desinler.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 id motoruyla zor olur o iş, bir rage'in belini düzeltene kadar kaç yıl geçti. açık alanda id motoru fıslıyor. carmack da gitti zaten hepten yalan olmuşlardır teknik açıdan.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Rage'in açık alanda bi sorunu yoktu. Hatta tam tersine şimdiye kadar açık alanları adam gibi kotarabilen tek iD oyunuydu.
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 2 senedir uzerinde calisiyorlar adamlar fo4'un, gelecek sene cikacaksa cross-gen olursa bile hic sasirmam... skyrim'de yaptiklari gibi yeni engine'imiz var diye engine'in ismini degistirip salabilirler cok anormal olmaz
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bi karar verin engin mi istoyırsunuz dialog mu?
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bezelyelere değil de en azından primatlara hitap edecek diyalog Bide grafikler konusunda yalan söylenmemesi. Sonra fallout ip sine sadık kalma
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Feamer dedi ki: bi karar verin engin mi istoyırsunuz dialog mu? Expand neden ikisi arasında seçim yapıyoruz ki? AAA title...
Öne çıkan mesajlar