mani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 moriarty said: http://i.milliyet.com.tr/825x335/2013/12/03/bu-goruntu-tartisma-yaratti--3840197.Jpeg şu olayda bir anormallik göremedim ben abi. göz ameliyatına girecek olan 3 hastayı tek hasta bakıcı ameliyat için asansöre götürüyor. en arkadan hasta bakıcı ittiriyor bu 3 kişi de tren yapmış işte. Gayet ekonomik bir çözüm. Adamların yaptığı önünde duran tekerlekli sandalyeyi tutmak okadar. Çok dertlilerse bir ustaya aparat yaptırsın hastane bu iş için. 3-4 veya daha fazla tekerlekli sandalyeyi birbirine bağlasın ring seferi yapsın. Ortada hastaların canını tehlikeye atacak bir durum yoksa sorun da yok. Pek risk olacak birşey de yok zaten. Hasta bakıcının kafası çalışıyormuş. Özel hastane sahibi olsam transfer ederim adamı sen devlet hastanesinde harcanıyorsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1460171_10152095918130329_243450938_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ameliyat trenindeki problemi ben de anlamadım yapıcak haber kalmamış heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Abi... mani said: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1460171_10152095918130329_243450938_n.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ne çıkıyor bari? bakan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://www.amazon.com/gp/product/b0032hf60m/ref=s9_hps_bw_g21_ir03?pf_rd_m=ATVPDKIKXODER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=1xwe42fh1k03y7bmwqnm&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1328901542&pf_rd_i=16579&tag=vglnkc7194-20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 adam issiz cikti asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Şükrü gercekten en hassas duygularin insani arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 mani said: moriarty said: http://i.milliyet.com.tr/825x335/2013/12/03/bu-goruntu-tartisma-yaratti--3840197.Jpeg şu olayda bir anormallik göremedim ben abi. göz ameliyatına girecek olan 3 hastayı tek hasta bakıcı ameliyat için asansöre götürüyor. en arkadan hasta bakıcı ittiriyor bu 3 kişi de tren yapmış işte. Gayet ekonomik bir çözüm. Adamların yaptığı önünde duran tekerlekli sandalyeyi tutmak okadar. Çok dertlilerse bir ustaya aparat yaptırsın hastane bu iş için. 3-4 veya daha fazla tekerlekli sandalyeyi birbirine bağlasın ring seferi yapsın. Ortada hastaların canını tehlikeye atacak bir durum yoksa sorun da yok. Pek risk olacak birşey de yok zaten. Hasta bakıcının kafası çalışıyormuş. Özel hastane sahibi olsam transfer ederim adamı sen devlet hastanesinde harcanıyorsun diye. ABİ AHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Ameliyat treni ONLY IN TURKEY bir hadise o yüzden sizi şaşırtmıyordur, gidip bir avrupalıya anlatmaya çalışın bu olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 mani said: moriarty said: http://i.milliyet.com.tr/825x335/2013/12/03/bu-goruntu-tartisma-yaratti--3840197.Jpeg şu olayda bir anormallik göremedim ben abi. göz ameliyatına girecek olan 3 hastayı tek hasta bakıcı ameliyat için asansöre götürüyor. en arkadan hasta bakıcı ittiriyor bu 3 kişi de tren yapmış işte. Gayet ekonomik bir çözüm. Adamların yaptığı önünde duran tekerlekli sandalyeyi tutmak okadar. Çok dertlilerse bir ustaya aparat yaptırsın hastane bu iş için. 3-4 veya daha fazla tekerlekli sandalyeyi birbirine bağlasın ring seferi yapsın. Ortada hastaların canını tehlikeye atacak bir durum yoksa sorun da yok. Pek risk olacak birşey de yok zaten. Hasta bakıcının kafası çalışıyormuş. Özel hastane sahibi olsam transfer ederim adamı sen devlet hastanesinde harcanıyorsun diye. abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ben de haber yapilicak bisey goremedim su oalyda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 https://scontent-b-atl.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/1000363_626733790732377_900872683_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 meanwhile in Ukrayna: http://i.imgur.com/jIoynVZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Şunu yazıp da hangi ürünün çıktığını deneyen işsiz bir arkadaşımız var mı aramızda? Merak ettim:) mani said: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q71/1460171_10152095918130329_243450938_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 JestersTear said: Ameliyat treni ONLY IN TURKEY bir hadise o yüzden sizi şaşırtmıyordur, gidip bir avrupalıya anlatmaya çalışın bu olayı. ha tek tek götürse daha iyi yani? sorulmuştur vs önceden zaten. avrupa avrupa diyorsunda hayatında kaç ülkede bulundun, kaç milletin yaşam standartını gözlemledin allahın fakiri? istanbulda karşı yakaya geçince avrupa olmuyor o güzelim. only in turkey bir hadiseymişte bilmemneymişte, unutmadan büyük i yapmadım diye havalara girmiş vatandaş. hiç sevmiyorum seni, nerede bir postunu görsem aklıma 15 yaşında elinden dondurmasını düşüren obez çocuklar geliyor böyle ağlamaklı. kimki bu? xunn falan değil tamamda, dasaanın feyki misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Avrupa görmeye gerek yok ki böyle bir saçma bir uygulamanın yanlış olduğunu söyelemk için. Herşeyin bir usulü kaidesi vardır, hastalara sorduk olur dediler ile de olmaz. Empati kurun azcık la hasta ameliyata gidiyor, hadi şimdi sen onu it oda seni itsin hep beraber ameliyata hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ne guzel la iste, ameliyat oncesi moral eglence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Orası öyle haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 avrupa avrupa demişsiniz ama bir danimarka görmemişsinizdir kopenhang devlet hastanesinde o sandalyeyi hastalar kendileri götürür ameliyat çıkışı içinde bağış yaptıtırlar hastaneye anca öyle talunırsın yoksa beklersin öyle masada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Law said: Avrupa görmeye gerek yok ki böyle bir saçma bir uygulamanın yanlış olduğunu söyelemk için. Herşeyin bir usulü kaidesi vardır, hastalara sorduk olur dediler ile de olmaz. Empati kurun azcık la hasta ameliyata gidiyor, hadi şimdi sen onu it oda seni itsin hep beraber ameliyata hahah. şimdi şöyle bir olay var, yapılan işlem gayet mantıklı bu yüzden argümanının ilk kısmı zaten yanlış. ayrıca açık kalp ameliyatı olmayada gitmiyorlar hani. tamam bakınca hoş değil belki fakat oo 3. dünya ülkesiyiz oo çok kötü demenin manası yok. ayrıca nasıl avrupa görmeye gerek yok? sen biliyor musun avrupadaki insanların nasıl yaşadığını? hastanelerinin nasıl olduğunu? nasıl bilebilirsin ki? düzenli olaran bir ülkenin sağlık haberlerini falan mı takip ediyorsun? anlamadım yani nasıl gerek olmadığını. böyle tertemiz sokaklar, binaların dışı bile parlıyor, herkes aşırı saygılı flm? yok öyle bir şey ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 olan only in turkey lik bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yaaani okey bir durum bence. europetada oluyor hacıt. turkey çokta geride bir ülke değil. k? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hayatında yaşadığı şehirden çıkmamaış adamlar avrupada şöyle böyle diye atmasın plz ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar