Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hak.

balon

Öne çıkan mesajlar

Hani şu devlet dairesine gidince işten kaytarmak için her şeyi yapan kadınlar var ya, ya da o kafada çalışan, benim memurum işini bilir kafasındakiler. Hani arsız olanlar, iş varsa alim diye öylesine kıçının bi tarafıyla çalışıyorum havasını göstermeye çalışanlar. 4 ay ortalıklarda yok ameliyat yok kıçım başım ağrıyor diye rapor alıp kaçanlar. Ve onların kafasında devam eden insanlar. Onlar duruyor hala, bu ülkede çalışıyorlar. Onlara inat, onların tüm şerefsizliklerine inat, hakkıyla karşılığını alan insanlar da duruyor. Bir de o kadar dışarıda parasız kapasiteli üniversite mezunları, dürüst insanlar. Evet bugünlerde sadece böyle insanları düşünerek kendimi motive etmeye çalışıyorum. Başka bir şeyle değil. Devlet kademelerinde çalışıp hiç bir bok yapmadan maaş alan insanlara sesleniyorum, yatacak yeriniz yok!
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün iş güvenliği eğitimi için memurlarla beraber seminere gittik.

Adamlar imzayı attı girişte, ilk araya kadar oturdular. Sonra yarısı arazi oldu, akşam sınav vardı ona geldiler son arada... Bir de nereden buldularsa soruların cevaplarını bulmuşlar, tık tık işaretleyip çıktılar.

Hayır sorular da; "aşağıdakilerin hangisi aşağıdadır?" tadında sorular.

Bu kadar boş beleş, tembel bir kitle olamaz. Sabahtan akşama kadar maaşlarına zam var mı? Emeklilik yaşı kaç olmuş? İkramiye vs.? diye site geziyorlar.

Aralarında 1-2 tane iş bilir, iş yapar tip var; her şeyi onlara yıkıyorlar bir de arkasından dedikodu yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bu kadar boş beleş, tembel bir kitle olamaz. Sabahtan akşama kadar maaşlarına zam var mı? Emeklilik yaşı kaç olmuş? İkramiye vs.? diye site geziyorlar.

Aralarında 1-2 tane iş bilir, iş yapar tip var; her şeyi onlara yıkıyorlar bir de arkasından dedikodu yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok doğru tespitler ama fazla bir şey beklememek lazım, bu ülkenin insanı işte standart. Özel sektörde patron baskısı olmasa insanlar ne yapar biraz düşünmek lazım.

Bir de olm, adam tamam aylık aldığı 2-3bin lirayı haketmiyor olabilir ama şu futbolcular, çok ünlü oyuncular falan o kadar astronomik paralar alıyorlar ki önemini yitiriyor bu hak konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...