Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 chrome said: Noyzura said: enerji mühendisi buyurun benim? Hayır sen elite beton ustasısın. Nüklüeer santrali savunan bir adam benim gözümde ne enerjiyle alakası var ne de mühendislik ile. Ancak şirketler için üst düzey bir işçi olabilirsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Kanuni said: veganlar bebeklerini emziriyormu ? hayvani sut bazinda yani ... espiri yapıyorsun ya da iyi niyetli fakat bilinçsizce bir soru soruyorsun emin değilim. Veganlık bir çeşit hayvansal ürün tüketmeme inadı değil , yaşamsal ihtiyaçlarımızda hayvanların sömürüldüğü ve öldürüldüğü sektörlerden bağımsız yaşayabilme özgürlüğüdür. 2013 yılında teknoloji ve bilimin bizi getirdiği noktada vucudumuzun sağlığı ve ihtiyaçları için hayvanların öldürülmesine ve onların zorla alıkonulup 1.5 metre kare alanlarda sütünün sağılmasına ya da toplu sonsuz hapishanelerde yumurtalarına gereksinimiz yok. Ama şimdi bu açıdan bakarsak şunu sorabilirsin bana.. Kendi ineğin olsa , bostanın olsa özgür özgür gezse ineğin ve yavrusunun karnını doyurmuş olsa onun sütünü içmer misin diye.. Evet içerim hemde büyük bir zevkle. Artan süt varsa fazla tereyağı falan da yaparım , dondurmada , peynirde.. Ama Ağız tadım için hayvanların sömürülmesi ve öldürülmesinin daha fazla bir parçası olmuyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Sen mühendislikten ne anlıyon da benim gözümde mühendis değil diyorsun. Hamilelikte ve bebek doğduktan sonra ki emin olmadığım bir süre boyunca, bebeğin gelişimi için veganlar da hayvansal gıdalar alıyorlar.He almayan manyak vardır onlar iğne ile besin takviyesi yapıyordur belki.Benim bildiğim tanıdığım veganlar alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 arkadaşlar mühendislik için eğitime gerek yok kozmik güçler fanstastil şeyler falan ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Noyzura said: chrome said: Noyzura said: enerji mühendisi buyurun benim? Hayır sen elite beto ustasısın. Nüklüeer santrali savunan bir adam benim gözümde ne enerjiyle alakası var ne de mühendislik ile. Ancak şirketler için üst düzey bir işçi olabilirsin o kadar. eheheheeh haklısın abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Akhlaur said: Sen mühendislikten ne anlıyon da benim gözümde mühendis değil diyorsun. Hamilelikte ve bebek doğduktan sonra ki emin olmadığım bir süre boyunca, bebeğin gelişimi için veganlar da hayvansal gıdalar alıyorlar.He almayan manyak vardır onlar iğne ile besin takviyesi yapıyordur belki.Benim bildiğim tanıdığım veganlar alıyorlar. Şimdi sen ne anlıyorsun diye başlanan bir cümleye cevap verdiğinde genelde karşındaki anlayışlı bir sohbet için değil ama yinede belki olayın stress atmak için sataşmak değilde cidden soru sormuşşundur... Günümüzdei mühendis inek gibi çalışıp öss'de belirli bir puan alıp sonra bi kaç yıl tekrar inek gibi ezberleye ezberliye sınavlarını geçip alınan bir diploma.. Bu diplomayı aldıktan sonrada "mühendis" olarak fabrikalara , ya da alakadar diğer kurumlarda işçilerin başında daha kıdemli bir işçi olarak varoluyorsun . Ama benim nazarımda mühendislik öyle ezbere gidilip şirketlerde satış ve makine uzmanı olmaktan çok daha farklı birşey.. Leonardo Da Vinci gibi adamlar mühendis ama dediğim gibi benim gözümde. Şimdi göz benim , bakış benim , benim gözümde diye başlamışım cümleye o yüzden seviyesiz tartışmalarda gereksiz wotlara girmeyelim bu kadar anlayışın olsun başkalarının "benim gözümde" diye girebildiği cümlelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Masakari said: Hiç doğurmadığım için bilemedim şimdi. empati yap http://www.youtube.com/watch?v=QBEYxldFKHs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Noyzura said: Akhlaur said: Sen mühendislikten ne anlıyon da benim gözümde mühendis değil diyorsun. Hamilelikte ve bebek doğduktan sonra ki emin olmadığım bir süre boyunca, bebeğin gelişimi için veganlar da hayvansal gıdalar alıyorlar.He almayan manyak vardır onlar iğne ile besin takviyesi yapıyordur belki.Benim bildiğim tanıdığım veganlar alıyorlar. Şimdi sen ne anlıyorsun diye başlanan bir cümleye cevap verdiğinde genelde karşındaki anlayışlı bir sohbet için değil ama yinede belki olayın stress atmak için sataşmak değilde cidden soru sormuşşundur... Günümüzdei mühendis inek gibi çalışıp öss'de belirli bir puan alıp sonra bi kaç yıl tekrar inek gibi ezberleye ezberliye sınavlarını geçip alınan bir diploma.. Bu diplomayı aldıktan sonrada "mühendis" olarak fabrikalara , ya da alakadar diğer kurumlarda işçilerin başında daha kıdemli bir işçi olarak varoluyorsun . Ama benim nazarımda mühendislik öyle ezbere gidilip şirketlerde satış ve makine uzmanı olmaktan çok daha farklı birşey.. Leonardo Da Vinci gibi adamlar mühendis ama dediğim gibi benim gözümde. Şimdi göz benim , bakış benim , benim gözümde diye başlamışım cümleye o yüzden seviyesiz tartışmalarda gereksiz wotlara girmeyelim bu kadar anlayışın olsun başkalarının "benim gözümde" diye girebildiği cümlelere. Eğitimini almadan başkalarının yaptığı işe küçümseyerek bakarsan, işin eğitimini almış birinden böyle bir cevap duyman çok normal.Zaten belli bir şey anlamıyorsun da, bi ton ıvır zıvırdan hiç anlamadan yazıyor olduğunu biliyoruz zaten.Sanıyorsun ki bi sen biliyon uzak doğu felsefe gak guk, vegan da oldun bi adım daha yaklaştık falan filan. Sen bakış açınla takıl onda sıkıntı yok, başkalarının yaptığı işi "kendi açıma göre" diyerek küçümseyip bik bik edersen bende sana öyle cevap veririm.Gerçi seninle konuşulacak bir şey yok zaten takıl panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Six feet underda gecti ondan yazdim :) Ciddi cevapda gelmis thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/894468_545511092203896_1373754087_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Noyzura said: Nüklüeer santrali savunan bir adam benim gözümde ne enerjiyle alakası var ne de mühendislik ile. Ancak şirketler için üst düzey bir işçi olabilirsin o kadar. Asdfaha şimdiye kadar çok saçmaladın da hocut bu gerçekten rekor oldu. Kendini aşmayı başardın, ki buna olumlu bi gelişim olarak bile bakabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 cocuklar bi laf vardi, onu gene unuttunuz, hala tartismaya giriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 tr de mühendislik yapan pek yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 hayır olmaz mühendisliği de sizden iyi biliyor adam. susun oturun aşşaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bi bok bilmediği şeyler hakkında konuşan insanlara uyuz oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 bende bi mesaj atimde arada post kasmış olim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 harbi senin ne işin var burda dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 geçerken uğradım postu bıraktım gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 1 saniyede 10 yumruk atıldı mı noldu noyzura var diye okumadım, boşa zaman kaybı adamın mesajları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 20 tane attı sonra değerlendi topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Akhlaur said: Eğitimini almadan başkalarının yaptığı işe küçümseyerek bakarsan, işin eğitimini almış birinden böyle bir cevap duyman çok normal.Zaten belli bir şey anlamıyorsun da, bi ton ıvır zıvırdan hiç anlamadan yazıyor olduğunu biliyoruz zaten.Sanıyorsun ki bi sen biliyon uzak doğu felsefe gak guk, vegan da oldun bi adım daha yaklaştık falan filan. Sen bakış açınla takıl onda sıkıntı yok, başkalarının yaptığı işi "kendi açıma göre" diyerek küçümseyip bik bik edersen bende sana öyle cevap veririm.Gerçi seninle konuşulacak bir şey yok zaten takıl panpa. Salak mısın ? deliye ne anlatıyorsun ki ? Son kurduğun cümleyi bile bile hala ne konuşuyorsun ki ? Kusura bakma ama sende eğitimini almadığın konularda enerji , v.s. atıp tutuyorsun. Eğitim , öğrenmek ve kendini yetiştirmek "milli eğitim" kapsamının dışında milyonlarca yıldır evrim ile bireysel ve insanlar-algı-bilgi kapsamında devam ediyor. Hani ben deliyim ama sen son kurduğun cümleye rağmen hala uzun uzun cümleler kuruyorsan bana gerçekten kafan çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Litminov said: bi bok bilmediği şeyler hakkında konuşan insanlara uyuz oluyorum. Size bilmeyi değil sınırları öğretiyorlar. Hayatın boyunca okuduğun sistemde yanlış cevaplarını bile "onlar" belirlemişken şimdi algılayabileceğin sınırların dışında gezen insanlara uyuz olman çok olası bir ilkel hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 axedice said: Noyzura said: Nüklüeer santrali savunan bir adam benim gözümde ne enerjiyle alakası var ne de mühendislik ile. Ancak şirketler için üst düzey bir işçi olabilirsin o kadar. Asdfaha şimdiye kadar çok saçmaladın da hocut bu gerçekten rekor oldu. Kendini aşmayı başardın, ki buna olumlu bi gelişim olarak bile bakabiliriz. Niye ki yaw? Niye mühendis oldunuz böyle çocukluğunuzdan beri mekanik kuramlar arasında içiz içine sığmadığından mı yoksa aileniz çok para var diye üzerine baskı yapıp öyle mi oldunuz ? Hadi nasıl olduğunuzu da boşver mühendis oldunuz da ne oldu ? Mühendislik adına ne yapıyorsunuz anlatsanıza biraz. Şirkette gün nasıl geçiyor ? insanlık için tasarladığınız birşey var mı yoksa bir günden diğer güne faturaları ödemek için şirket sınırlarında en ucuza kapatılmış yaşamınıza minnet etmeye mi çalışıyorsun faturalarını ödeyip daha lüks ev ve araçları almanın hayalinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyildirim Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Noyzura said: Akhlaur said: Sen mühendislikten ne anlıyon da benim gözümde mühendis değil diyorsun. Hamilelikte ve bebek doğduktan sonra ki emin olmadığım bir süre boyunca, bebeğin gelişimi için veganlar da hayvansal gıdalar alıyorlar.He almayan manyak vardır onlar iğne ile besin takviyesi yapıyordur belki.Benim bildiğim tanıdığım veganlar alıyorlar. Şimdi sen ne anlıyorsun diye başlanan bir cümleye cevap verdiğinde genelde karşındaki anlayışlı bir sohbet için değil ama yinede belki olayın stress atmak için sataşmak değilde cidden soru sormuşşundur... Günümüzdei mühendis inek gibi çalışıp öss'de belirli bir puan alıp sonra bi kaç yıl tekrar inek gibi ezberleye ezberliye sınavlarını geçip alınan bir diploma.. Bu diplomayı aldıktan sonrada "mühendis" olarak fabrikalara , ya da alakadar diğer kurumlarda işçilerin başında daha kıdemli bir işçi olarak varoluyorsun . Ama benim nazarımda mühendislik öyle ezbere gidilip şirketlerde satış ve makine uzmanı olmaktan çok daha farklı birşey.. Leonardo Da Vinci gibi adamlar mühendis ama dediğim gibi benim gözümde. Şimdi göz benim , bakış benim , benim gözümde diye başlamışım cümleye o yüzden seviyesiz tartışmalarda gereksiz wotlara girmeyelim bu kadar anlayışın olsun başkalarının "benim gözümde" diye girebildiği cümlelere. Sen mucit ile mühendisi birbirinden ayırmayı öğren ilk olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Döneminin önemli bir düşünürü, mimarı, mühendisi, mucidi, matematikçisi, anatomisti, müzisyeni, heykeltıraşı, botanisti, jeologu, kartografı, yazarı ve ressamıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar