Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir yere ait olmanın verdiği huzur

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

moncici said:

iyi bir paticik üyesi, şu erkek ortamındaki tür içi rekabet simülasyonunu gizli poserlık ile aşma yöntemlerini çeşitlendirebilen bir bireydir.

örn:

chrome said:

3 tane toplantım var daha. nereye yatıyorsun.

senden de böyle hamleler bekliyoruz artık, kendini çok ortaya sürme. kenardan kenardan...

bana heç bok atma abi. tamamen community feelin insanıyım ben. kimseye pipi kaldırdığım yok. hatam olursa da efendi efendi özrümü diliyorum. kimse de tanımaz zaten forumdan beni bir iki kişi hariç. ayrıca tipim de hintliye benziyor hiç bir iddiam yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Ohoo baya güzel planlar varmış haberim yok. 500 de azmış ama olsun çıplak kızların üzerinden mercimek köftesi yerdik.

ya aynen güzel olurduda paralarına kıyamadı cimri herif. ona buna fakir diyorda içten içe kendisi fakirlikten ölüyor haberi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

barnacle said:

kızlı erkekli gel, boş gelme

ya ban'ım açılmasaydı zaten önce güzel kızları patiye salacaktım , sonra ruh hastalarını ve ardından u.....u tacirlerini ve son olarak ise sapıkları.. pati asla eskisi gibi olamayacaktı ve belki sonunda pişman olucaktım ama artık bunların bir önemi yok. Ban'ım açıldı ve tekrar yuvadayım .

ne güzel bir çevren varmış keke
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...