chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 moncici said: iyi bir paticik üyesi, şu erkek ortamındaki tür içi rekabet simülasyonunu gizli poserlık ile aşma yöntemlerini çeşitlendirebilen bir bireydir. örn: chrome said: 3 tane toplantım var daha. nereye yatıyorsun. senden de böyle hamleler bekliyoruz artık, kendini çok ortaya sürme. kenardan kenardan... bana heç bok atma abi. tamamen community feelin insanıyım ben. kimseye pipi kaldırdığım yok. hatam olursa da efendi efendi özrümü diliyorum. kimse de tanımaz zaten forumdan beni bir iki kişi hariç. ayrıca tipim de hintliye benziyor hiç bir iddiam yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Uuuu monciciden chrome a ağır laf. Bakalım chrome buna nasıl bir karşılık verecek?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abi adam seni iyi bir örnek olarak gösterdi zaten ahahahah olm rica ediyorum git toplantıya kadar uyu ya fdsöj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Tüh lan geç kalmışım vermiş bile karşılığı. Peki bakalım moncici geri cevap verebilecek mi? ... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Black-ice said: Ohoo baya güzel planlar varmış haberim yok. 500 de azmış ama olsun çıplak kızların üzerinden mercimek köftesi yerdik. ya aynen güzel olurduda paralarına kıyamadı cimri herif. ona buna fakir diyorda içten içe kendisi fakirlikten ölüyor haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 aaaa nuyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 axedice said: Tüh lan geç kalmışım vermiş bile karşılığı. Peki bakalım moncici geri cevap verebilecek mi? ... ... dramaya olan açlığını kontrol etmelisin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 chrome said: ayrıca tipim de hintliye benziyor hiç bir iddiam yoktur. axedice said: Uuuu monciciden chrome a ağır laf. Bakalım chrome buna nasıl bir karşılık verecek?.. adam insta summonlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 https://i.canvasugc.com/ugc/original/004267dcad2013f7ac9a5c2a941dd185f0825e04.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ho$geldin noyan qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Nako said: Seni sınayacaklar Noyaan! Keep it low. thank you. Bu sefer her zaman olduğu gibi bambaşkayım. umarım kabul görürüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Black-ice said: gerekirse mercimeği de kızı da ben getiririm sorun değil. noyan marul getirsin yeter. marulsuz mercimek köftesinden hiçbişey anlamam. bende karşşıyakadayım şu an ya . mercimek köftem yok ama çiğ köftem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 kavurma said: ho$geldin noyan qanqa hoşbulduk kavurma ama artık vegan takıldığım için eskisi gibi samimi olamayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 h.g noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 topikte axedice dışında herşey çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Noyzura şuraya bir bak istersen... Bir Dost! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 vegan mı asasdadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Noyzura said: kavurma said: ho$geldin noyan qanqa hoşbulduk kavurma ama artık vegan takıldığım için eskisi gibi samimi olamayabiliriz. abi ben de vegan kavurmayım zaten öyle diğer kavurmalar gibi bol yağlı etli kavurma değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Noyzura said: Saeros said: lan yeni boşaltmıştım kutuyu, gene şikayet mesajı dolup taşıcak Söz veriyorum kimseyi aşağılayıp , rencide etmemeye çok daha fazla özen göstereceğim. hangi çapla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Noyzura said: barnacle said: kızlı erkekli gel, boş gelme ya ban'ım açılmasaydı zaten önce güzel kızları patiye salacaktım , sonra ruh hastalarını ve ardından u.....u tacirlerini ve son olarak ise sapıkları.. pati asla eskisi gibi olamayacaktı ve belki sonunda pişman olucaktım ama artık bunların bir önemi yok. Ban'ım açıldı ve tekrar yuvadayım . ne güzel bir çevren varmış keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abi noyzura biraz takhurystype bungatriss ama arada böle gelip pokili terasuma yapınca kötü oluyor yada lendisi buycamikata benim mi haberim yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Somon said: abi noyzura biraz takhurystype bungatriss ama arada böle gelip pokili terasuma yapınca kötü oluyor yada lendisi buycamikata benim mi haberim yok? whaaaat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Forum ne güzeldi lan sequo yok bu yok.. Şu başlığı görünce tadım kaçtı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bir yere ait olmak konformist olduğu kadar baya kötü bir şey insanın düşüncelerini, duygularını, ufkunu sınırlandırır huzur ve aptallık verir ama çok şey götürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar