neutrino Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Hastası olduğunuz örnekleri paylaşın, gogogo şunu ilk gördüğümde çok heyecanlanmıştım ya, hala aklım almıyor nasıl yapılabilir abi böyle gerçek gibi.. mermer sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sculpture ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mermer diyince akla ilk gelenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Selam, Abi farka bak ya! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Adam üşendiğinden Atatürk'ün ceketine cep, öğrenciye de komple kıyafet yapmamış lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abi şu bernini nin heykeli yekpare taştan yontulma değil dimi ? allahını seven kalıp felan desin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 "Heykel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 navyamphs said: abi şu bernini nin heykeli yekpare taştan yontulma değil dimi ? allahını seven kalıp felan desin ! Malesef öyle abi. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rape_of_Proserpina Herif bunu 23 yaşında yapmış bir de. Sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 BalisticGel said: "Heykel" aka sculpture aka statue ama heykel diince gomik oluyo dimi eytere bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Hey! Kel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bereket tanrısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 neutrino said: navyamphs said: abi şu bernini nin heykeli yekpare taştan yontulma değil dimi ? allahını seven kalıp felan desin ! Malesef öyle abi. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rape_of_Proserpina Herif bunu 23 yaşında yapmış bir de. Sinir bozucu. hacıt wikiyi okudumda, orda tek parça marble felam dememiş, yada ben göremedim. hani diyorum 3-5 parça mermeri yontup sonra birleştirdiyse yine bi yere kadar. ama ne bilip tek parçadan oluşmuş olabileceğine inanasım gelmiyo ya yani tamam iyi güzel yontmuş felamda, yontmaya başlamadan bunu kafasında nasıl canlandırmış. yada anlıcamız dilde, hem böööle bi algoritmayı yaz, sonrada tek compile da programı çıkar. bide erorsuz. abi o boyutta bişide hiçmi hata yapmamış, bi yereleri kırıp dökmemiş, taş çatlamamış var bi ancient aliens olayı ama, du bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 alçı dökmüştür üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben ilk görünce replica sandım hane aslı bilmem ne depreminde yıkıldı da alçıdan yaptılar felam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bilaeder bunu nasıl yaptın ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Yuh harbi ya. edit: sayfa başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 adam stone skin skilli varmış bence bulmuş taşlattırmış birilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Selam, TV yok, sinema yok, internet yok... vermiş kendini taşa... taş yarılmış baştan başa... bu arada mermer de pure white resmen! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben bi acayip oldum. çok gerçekçi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Şu da aynı adamın, saçların gerçekçiliğine dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Burda da kumaşı iyi yapmış. Ama en iyi eseri ilki bence; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 http://everypainterpaintshimself.com/gallery_images_new/michelsculpt_PietaColor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 navyamphs said: BalisticGel said: "Heykel" aka sculpture aka statue ama heykel diince gomik oluyo dimi eytere beaHayır, daha bir Türkçe oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abi heykel ve statue bu sanatın tam karşılığı değil diye öyle açmıştım, sakin lütfen. Bu arada Michelangelo'da insan değil bence. "Çağdaş sanat yapıyorum vöeee" diye ortalıkta gezen özentiler şunlar karşısında biraz saygılı olmalı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 neutrino said: "Çağdaş sanat yapıyorum vöeee" diye ortalıkta gezen özentiler şunlar karşısında biraz saygılı olmalı ya. michelangelo abimizin ismini ağızlarına almadan önce bi ağızlarını çalkalamaları lazım. şöyle bi önlerini falan iliklesinler, azıcık ciddiyet bu ne laubililik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar