aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 why do you build me up diye sarkiya basladin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 1800 liraya evlenilir lan ne var ki ekikki, diyenler arasinda deneyen oldu mu? Varsa yazsin da dram moduna gecip okuyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 senko said: iyi araba = daha cok seks nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 maaş şu an yetiosa hayır yetmiosa evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Mithat said: Sırf 1800 lira ile bile evlenilir lan , 10k kredi var beleşe faizsiz , alır tırt bir nikah dairesi şeyi yapar , tırt dairede olur harcamazsın , üstüne para bile kalır , bu kadar muhabbet döndürmeye gerek yok. lol'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 araba ve sex şu denklemi hiç kurmadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 gideceğin yer kurum olarak çalıştığın yerden daha iyi mi? ayrıca iki kat maaş ne kadar yani 500 liraysa atıyorum 1000 lira için gitmeye sıcak bakmayabilirim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Karea said: araba ve sex şu denklemi hiç kurmadım ya ankaralı namık dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 normal araba ile kurulmuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Yakın zamanda bana böyle bir teklif gelmişti:) Şu an çağrı merkezi işi yapıyorum yeri geliyor karlı bir iş ,yeri geliyor adamı hasta eden bir iş halini alıyor ama işimden ve ortamımdan çok memnunum. çalıştığım şirketin hem takım lideri,hem müdürü,hemde teknik personeliyim. İstediğim zaman erken çıkarım ,istediğim zaman geç gelirim ve Altımda çalışan diğer arkadaşlarada aynı hakkı tanırım. sağ olsun patronda bu konularda iyidir. Çalıştığımız şirket öyle aman aman cirolar yapan bir şirket değil yeri geliyor maaşların 15-20 gün geç yattığı bile oluyor ama iş yerine destek oluyoruz 15 -20 gün geç yattı diye işten ayrılmıyoruz. Yakın bir zamanda istanbul merkezli, türk telekom iş ortağı olan büyük sayılabilecek bir çağrı merkezinden "takım liderliği" pozisyonu için iş teklifi geldi .gittim görüştüm şartları !etrafı gezdim ,ortama baktım ve çok fazla istanbul koktuğu için teklifi kabul etmedim. varsın olsun geç maaş alalım,hele ki uzun süre ekmek yediğin bir yer ise !elimizdekinin kıymetini bilelim derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 senko kusura bakma ama sen o tiple veyron bile alsan binen olmaz arabana ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bunu diyen adam resim koymalı hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Hoşgeldin cempostacı kardeşim. Özlettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 paraya ihtiyacım olursa giderim ... yoksa neden gidilsin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 cempostaci said: senko kusura bakma ama sen o tiple veyron bile alsan binen olmaz arabana ya :( benim tipim gayet iyi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ayda 1800 liraya evlenirim ama sadece bayburt'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 valla bence calistigin isi sevmek tamamen yalan. sevilerek yapilsa neden ustune para versinler, butun isler sevilmeden ve para icin yapilir. kariyerini falan riskte atacak bisey degilse kim cok para verirse oraya git. Sahsen %10 fazla teklif edene arkama bakmadan giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 şimdiki şirketimde kaldım. eyv yorumlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 a-) Kimisi hep yükselmek için çalışır, stres bu kişiyi besler daha hırslı olur. b-)Kimisi ise rahat huzurlu bir ortamda, hayatını garantide tutmayı ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 eyv. ocakta zam da belki iyi olur. onu görmeden pişman olma olasılığım yüksek bi işe gitmek saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 senko said: cempostaci said: senko kusura bakma ama sen o tiple veyron bile alsan binen olmaz arabana ya :( benim tipim gayet iyi ki? senkoyu canlı gördüm gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 maaş iki kat demişsinde, 1k nın iki katı olursa kabul etmem ama 5k nın iki katını kabul ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mithat said: Ya harbiden ciddi ciddi şunu bende düşündüm ama kariyer olarak ilerleme veya ilerlememe olayına bağlı. Şimdi geçiceğin yer çok saygın bir yer olur sektörde çok adı duyulmuş bir yer olur eyvallah geç o zaman , yok tırt bir yerdir ama maaş iki katı veriyolardır o zaman geçme. Ben mesela gayet tırt bir yerde asgari ücret alıyodum ama dediğim gibi keyfim yerindeydi , şimdi yine başka bir tırt mekan gelip 3000 lira dese yine de geçmezdim , ama otel sektörünün en iyilerinden biri 1800 diince dayanamadım geçtim bende , hani 2 sene şurda çöpçülük yapsam bi sonra ki işime genel müdür diye alırlar öyle bir yerde olunca geçmezsem aptallık olur diye geçtim. ne iş yapıyorsun ve hangi otel öğrenebilir miyim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 cempostaci said: senko kusura bakma ama sen o tiple veyron bile alsan binen olmaz arabana ya :( ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar