Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Geçen televizyonda görmüştüm, bugün de internette karşılaştım. http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/ear-cleaner-vakumlu-kulak-temizleme-cihazi-97001141 Daha önce kullanan var mı, işe yarıyor mu? Bir aralar mum saçmalığı vardı umarım onun gibi bir şey değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bu alet su kacması ıcın fena deil cok az bi gucle emme yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 valla ne kadar güvenilir bilinmez. ben her sene 1 kere kulaklarımı temizletmezsem orta kulak iltahabı olan bir adamım. bayağı sorunlu. bu tarz bi sorun yaşıyosan en temizinden senede bir kere gider temizletirsin kbb'ye yeter de artar zaten. kulağa kendi kendine soktuğun birşeyle zarar verebilirsin hassas içi baya bunu da unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 İki kulağımda da bariz duyma kaybı var, işte kararsızım emiş gücü yeterli olur mu diye. Ben de senede bir defa temizletirim en kötü ama bu alete bir şans versem mi dedim kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Geçen elektrik süpürgesinin ucuna pipet takıp onu soktum, kir,pas,beyin vb.. ne varsa söktü aldı. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Bende merak ediyorum şu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Gliserin en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ya bi damla zeytinyağı damlat tık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Masakari said: Geçen elektrik süpürgesinin ucuna pipet takıp onu soktum, kir,pas,beyin vb.. ne varsa söktü aldı. Tavsiye ederim. ajsfahşsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kbb'dekiler de bunun endüstriyel olanları işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 BalisticGel said: Gliserin en iyisi. Gliserin tek başına etkili olsa keşke çok iyi olurdu. Neyse yarın siparişi veririm, internetteki yorumlarda işe yaradığı yazıyor genel olarak. Gliserinle biraz yumuşattıktan sonra ne var ne yok emer gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kullanınca sonucu yaz buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 neutrino said: kullanınca sonucu yaz buraya. imzan niye 1.618 panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 fibonacci dizisi var ya pontipati, ordan. imza kısmını boş bırakayım aslında, kasılıyorum doldururken sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Siparişi verdim, 3-4 gün içinde elimde olur herhalde. Kullandıktan sonra görüşlerimi yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 neutrino said: fibonacci dizisi var ya pontipati, ordan. imza kısmını boş bırakayım aslında, kasılıyorum doldururken sdfsdf ben de matematik falan okuyor olabilir misin diye sordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 abi çok yalan görünüyor http://www.youtube.com/watch?v=drHN0YLdvOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kulağımı emdiremiyorum demiyorda emiş diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 kulak zarı bölgesinde katılaşan kire karşı 1 hafta boyunca eczaneden karışım hazırlatmak gerekli oksijenlisu + gliserin gibi birşey sanırım 1 hafta sonra kolayca çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 GreenPeace77 said: kulak zarı bölgesinde katılaşan kire karşı 1 hafta boyunca eczaneden karışım hazırlatmak gerekli oksijenlisu + gliserin gibi birşey sanırım 1 hafta sonra kolayca çıkıyor. Hazırı da oluyor çoğunda, ama sadece gliserin de iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 BÜYÜK FİKİR KULAK TEMİZLEYİCİ Kulak temizleyici Güvenli, hassas, etkili emme Yeniden kullanılabilir silikon İpuçları Pamuk tomurcukları daha güvenli Sağlanan Temizleme fırçası pil destekli elektrik kulak balmumu sökücü Earwax çıkarılması için neyin gizemini çözeceksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Ufak silikonlu memintolar varmış içinde gizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Gliserine nitrojen katsak, nitrogliserin olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 en güzelini japonlar yapıyor aslında http://i.cdn.turner.com/cnn/2011/TRAVEL/02/15/cnngo.ear.cleaning.parlors/t1larg.ear.cleaning.jpg çok merak ediyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Merak etme abi mutlu son yok onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar