Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulak Temizleme Aleti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen televizyonda görmüştüm, bugün de internette karşılaştım.

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/ear-cleaner-vakumlu-kulak-temizleme-cihazi-97001141

Daha önce kullanan var mı, işe yarıyor mu? Bir aralar mum saçmalığı vardı umarım onun gibi bir şey değildir.
Mesaj tarihi:
valla ne kadar güvenilir bilinmez. ben her sene 1 kere kulaklarımı temizletmezsem orta kulak iltahabı olan bir adamım. bayağı sorunlu.

bu tarz bi sorun yaşıyosan en temizinden senede bir kere gider temizletirsin kbb'ye yeter de artar zaten. kulağa kendi kendine soktuğun birşeyle zarar verebilirsin hassas içi baya bunu da unutmamak lazım.
Mesaj tarihi:
İki kulağımda da bariz duyma kaybı var, işte kararsızım emiş gücü yeterli olur mu diye.

Ben de senede bir defa temizletirim en kötü ama bu alete bir şans versem mi dedim kendi kendime.
Mesaj tarihi:
BalisticGel said:

Gliserin en iyisi.

Gliserin tek başına etkili olsa keşke çok iyi olurdu.

Neyse yarın siparişi veririm, internetteki yorumlarda işe yaradığı yazıyor genel olarak. Gliserinle biraz yumuşattıktan sonra ne var ne yok emer gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
neutrino said:

fibonacci dizisi var ya pontipati, ordan. imza kısmını boş bırakayım aslında, kasılıyorum doldururken sdfsdf

ben de matematik falan okuyor olabilir misin diye sordum :P
Mesaj tarihi:
GreenPeace77 said:

kulak zarı bölgesinde katılaşan kire karşı 1 hafta boyunca eczaneden karışım hazırlatmak gerekli oksijenlisu + gliserin gibi birşey sanırım 1 hafta sonra kolayca çıkıyor.

Hazırı da oluyor çoğunda, ama sadece gliserin de iş görüyor.
Mesaj tarihi:
BÜYÜK FİKİR KULAK TEMİZLEYİCİ

Kulak temizleyici
Güvenli, hassas, etkili emme
Yeniden kullanılabilir silikon İpuçları

Pamuk tomurcukları daha güvenli
Sağlanan Temizleme fırçası
pil destekli elektrik kulak balmumu sökücü
Earwax çıkarılması için

neyin gizemini çözeceksek
  • Yeni Oluştur...