CapN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Daha kesin bir şey yokta. Yaşı düşürüp fiyat yata ödemede kolaylık konuşuluyor. Adam açık açık söylemiş talep çoktu ama başvuran az oldu sebeplerini biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Arınç yalanlamış abi. Ama seçim yatırımı olarak gelebilir bedelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Oha 25 yas icin bedelli cikarsa direk ziplarim. Hatta parayi da firma verir net. Simdi bile tecil bitince yl yap olayina bakiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Arınç yalanlamış ama bu kesin çıkar lan adım gibi eminim. Başvuru da yapmadım sadece giderim diye düşünüyordum acaba nisan ı mı beklesem lan zaten 4 nisanda 25 yaşına giriyorum acaba para filan mı kassam ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 @Seagle ahah aynen.. yüksek lisans için para alıp mba falan yap yandan. 2016'ya kadar kafam rahat, o zamana kadar 28'e düşürüp fiyatı indirebilirler, zamanları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ahaha 2017 benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Bir önceki bedelli de de arınç yalanlamış kesin çıkacak abi bu. Nisan ayına hazırlanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 içeriği konusu nedir bilmem de konuşulmuyor olsa, gündemde olmasa bu kadar detaylı bi twit atmazdı kimse durup dururken. arınç muhtemelen 'gerçiği yansıtmamaktadır' derken millet heveslenmesin dereyi görmeden diye demiştir. bi de bu tip şeyler ne kadar ani olursa o kadar fazla etki yapar. 6 ay önceden ortaya çıkıp 6 ay boyunca konuşulsa nerdeyse sıradan bir şey gibi karşılanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Abi 80 küsur günüm kaldı 352 Kd'yim kaçabiliyosanız kaçın acaip gereksiz geliyo şu an askerlik yapmak bana sadece zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 DK olarak gideceksin muhtemelen. en sıkıntılı iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 death knight? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 devre kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 dungeon keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 dream katcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Raistllin said: Abi 80 küsur günüm kaldı 352 Kd'yim kaçabiliyosanız kaçın acaip gereksiz geliyo şu an askerlik yapmak bana sadece zaman kaybıÇift sayılı KD mi vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 351 dir o veteriner doktor falan değilse. onlarda kd değil zaten D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 aceba 30 tl erbaş maaşıan haciz gelcek mi vergi dairesinden aushfuashufa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Valla arinc bu kiz-erkek ogrencinin ayni evde kalmamasi olayini da yalanlamisti dun, rte kapak yapti bugun.Bedelli de 2014 veya 2015 de gelir secimdeki durumlarina gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Ya kim bilir gelecek mi gelmeyecek mi hem param da yok işim de yok şu an gidip gelicem ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Bedelli artik hic gitmeden oluyodu di mi, parayi veriyosun sadece bitiyo is. Bu aralar cikarsa masteri birakirim ona ilerde vercek oldugum parayla bedelli yaparim isime gucume bakarim. Is ve yl ayni anda cok zor oluo zaten ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ahaha sen gidiyormusun ki yl'ye. daha okulun sayfasini acmadim ben kayittan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 uzaktan degil benmki panpaa, yoklama bile aliolar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Holy said: Raistllin said: Abi 80 küsur günüm kaldı 352 Kd'yim kaçabiliyosanız kaçın acaip gereksiz geliyo şu an askerlik yapmak bana sadece zaman kaybıÇift sayılı KD mi vardı? ya arkadaş yeni düzenlemeyle artık tek çift ayrımı kalmadı.Ben 352'yim bu yeni gelenler 353 artık tek tek gitmiycek.Sıradan devam edicek bizde bunun ilk örnekleriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 tamam lan atar yapma git tuvalet temizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar