Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bakaya ve Askerlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha kesin bir şey yokta.

Yaşı düşürüp fiyat yata ödemede kolaylık konuşuluyor.

Adam açık açık söylemiş talep çoktu ama başvuran az oldu sebeplerini biliyoruz.
Mesaj tarihi:
Arınç yalanlamış ama bu kesin çıkar lan adım gibi eminim. Başvuru da yapmadım sadece giderim diye düşünüyordum acaba nisan ı mı beklesem lan zaten 4 nisanda 25 yaşına giriyorum acaba para filan mı kassam ya ahah
Mesaj tarihi:
@Seagle

ahah aynen..

yüksek lisans için para alıp mba falan yap yandan. 2016'ya kadar kafam rahat, o zamana kadar 28'e düşürüp fiyatı indirebilirler, zamanları var
Mesaj tarihi:
içeriği konusu nedir bilmem de konuşulmuyor olsa, gündemde olmasa bu kadar detaylı bi twit atmazdı kimse durup dururken. arınç muhtemelen 'gerçiği yansıtmamaktadır' derken millet heveslenmesin dereyi görmeden diye demiştir.

bi de bu tip şeyler ne kadar ani olursa o kadar fazla etki yapar. 6 ay önceden ortaya çıkıp 6 ay boyunca konuşulsa nerdeyse sıradan bir şey gibi karşılanırdı
Mesaj tarihi:
Raistllin said:

Abi 80 küsur günüm kaldı 352 Kd'yim kaçabiliyosanız kaçın acaip gereksiz geliyo şu an askerlik yapmak bana sadece zaman kaybı
Çift sayılı KD mi vardı?
Mesaj tarihi:
Bedelli artik hic gitmeden oluyodu di mi, parayi veriyosun sadece bitiyo is. Bu aralar cikarsa masteri birakirim ona ilerde vercek oldugum parayla bedelli yaparim isime gucume bakarim. Is ve yl ayni anda cok zor oluo zaten ak
Mesaj tarihi:
Holy said:

Raistllin said:

Abi 80 küsur günüm kaldı 352 Kd'yim kaçabiliyosanız kaçın acaip gereksiz geliyo şu an askerlik yapmak bana sadece zaman kaybı
Çift sayılı KD mi vardı?

ya arkadaş yeni düzenlemeyle artık tek çift ayrımı kalmadı.Ben 352'yim bu yeni gelenler 353 artık tek tek gitmiycek.Sıradan devam edicek bizde bunun ilk örnekleriyiz.
  • Yeni Oluştur...