khala Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 bi ara almıştım bunu hiç sevemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 tyildirim said: http://3.bp.blogspot.com/--l7F-NBrHMw/Tay112sc6cI/AAAAAAAAALA/QweH4PzuuDE/s1600/josef+rakich+picture.jpeg hey maşallah ya helal emeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ne emeği ya alıyolar protein tozunu şişiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 tyildirim said: http://3.bp.blogspot.com/--l7F-NBrHMw/Tay112sc6cI/AAAAAAAAALA/QweH4PzuuDE/s1600/josef+rakich+picture.jpeg mmmhh ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 bu talaş tozu ile şişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 yok abi bulka girmiş sonra frezede 2cm talaş kaldırmışlar üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Bu ne lan ? Zayıflıktan adamın kaburgaları sayılıyor, yemek yede etlen azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Eldiven kesmiyor beni. Boyle avuc icine sungerimsi biseyler lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 khala said: bu nasıl? barfiks yüzünden nasır oldu hep elim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 he buymus benim istedigim. Ama pintilik yapip eldiven avuc icinde ince sunger koyabilirim, siyah sunger bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ya beyler benim bi sorum var size. şimdi ben işten 5 te geliyorum ve haliyle çok aç oluyorum. salonda baygınlık geçirmeyeyim diye hafif hafif bişeyler yiyiyorum fakat çalışmanın ortalrına doğru yediklerim ağzıma gelir gibi oluyor. sorum şu; beni bayıltmıcak ama enerjimi de koruyacak ne yiyebilirim spora gitmeden ve spora gitmeden ne kadar önce yemeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Yediklerinin miktarını azaltırsan hızlı sindirirsin mantıken. Ne kadar süre sonra spor yapman gerektiği yediğin şeylerin sindirim süresine bağlı. Yağlı ve proteinli bir şey yersen geç sindirir. Sadece muz yersen daha kısa sürede sindirir. 1-2 saat içinde. Öğlen yağlı ve proteinli bir şey ye. Spora gitmeden de 1-2 küçük muz yersin tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Spordan 1 saat evvel muzlu süt iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Absolut said: Spordan 1 saat evvel muzlu süt iç. muzlu süt hangover için de mükemmel bişey, ya da muz shake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yarın decathlona gidip parayı gömücem herşeye, mağazayı alıp çıkmayı planıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 dekatlon ultra dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Cons said: ne emeği ya alıyolar protein tozunu şişiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 senko said: dekatlon ultra dandik fakir sporcunun dostu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sizlerden öneri alıcam fakat doğru başlık burası mı bilmiyorum. ben haftanın 3 günü salona gidiyorum. salı , perşembe , cumartesi ve salona gitmediğim pazartesi ve cuma günleri 45-60 dakika arası hızlı tempo yürüyüş ve hafif tempo koşu karışık takılıyorum. amacım kilo verip vücudumun çok hafif şekle girmesi ve spor yapma laışkanlığı kazanmak. bu yaptıklarım yeterli olur mu? farlı öneriniz var mı? birde yediklerime çok falza dikkat etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 http://25.media.tumblr.com/tumblr_luhyslsPV01r317bvo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 gif <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben burda giderken 10 tane duz ama dumduz siyah tshirtum var onlari giyiyorum. 5 tane spor sortum var. 6 cift spor corabim var. 1 tanede sadece spor salonunda kullandigim reebok spor ayakkabisi var. Su hava geciren turden. bide iste mp3 player. bunlari yanimda goturuyorum zaten havlu veriyor spor yeri. Havyan gibi terleyen bir insan oldugumdan boyle sik bisey alma durumum olmadi eriyorlar cidden terden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Abi benim manyak peder 3 ay önce sigarayı bırakıp spor yapmaya basladı, şimdi foto gönderdi tanıyamadım. http://i.imgur.com/3l5ZCU3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar