DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 başlıktada belirtildiği gibi tuvaleti dururken, her zaman giden tuvaletine yapan hayvan durduk yere -belki de değil- banyonun kaydırmaz paspasına, benim, arkadaşın, kardeşin odasının halısına mütemadiyen bırakıyo emaneti. bunun belli bi nedeni var mıdır?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mutsuz. Kumunu ya da mamasini mi degistirdiniz? Eve yeni biri mi geldi? Degisen ne var?
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 eskiden yapıp da sonradan değiştirdiyse alışkanlığını kesin bi nedeni var. çok dolu olduğunda, koktuğunda veya yemeği yer değiştirip yakınına geldiğinde yapmayabiliyorlar kabına.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 seviyom keratayı ya kardeşim de seviyo koşturuyoz hergün evin bi köşesinden diğer köşesine top atıyom getiriyo. mutsuzluktan değil gibi be abi :/
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 eve erasmus öğrenci aldık biz ondan sonra başladı bu olay da hiç bi bağlantı kurmamıştım onunla ilgili. nasıl bi sıkıntı yaratabilir ki abi?
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 problem belliymiş işte erasmusluyu sevmemiş. ben 5 senedir bulamadım kedinin tam olarak ne demek istediğini sdfs
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 mesela tuvaletine gitmek için balkona çıkan küçük pencereyi kullanıyodu hep şimdi ise kardeşimi gecenin vakti zorla uyandırıp balkon kapısını açmasını istiyo tuvalet için. hali, tavırları da değişti.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 saksıya alışsın bari, bizimki hayattayken çok sıkıştı mı saksıların toprağına yapıyodu. tabi onu kazmaya çalışırken sıçıyodu etrafın içine, ama ender yaptığı bir hareketti.
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 sistiti olabilir. bu sebepten istemeden yapıyordur.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Erasmusluyu evden atin. Ya o, ya ben diyor hayvan.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 abi 250 oyro getiriyo o da ha deyince de gönderilmez ki kız :D
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Fistan said: salıver sokağa sıçsın sokağa çıkarttım bi kere kucağımda korkudan ne yapacağını şaşırdı 2 güne kalmaz harcarlar dışarda.
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 erasmuslunun üstüne sıçırtın bi rahatlasın
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Sana tepki gösteriyor bariz. Benim kedimde yorganıma işiyodu eve 1 2 gun gelmediğimde. Bişeyden mutsuz yani
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 DeadSkinMask said: abi 250 oyro getiriyo o da ha deyince de gönderilmez ki kız :D http://imgim.com/76465anlatpanpa.jpg
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bi de erasmusluya oda kiralamak istiyorum ben de.. nereden buluyorsunuz abi ilan fln vereyim istiyorum
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 BabacumMostors said: bi de erasmusluya oda kiralamak istiyorum ben de.. nereden buluyorsunuz abi ilan fln vereyim istiyorum http://www.craigslist.org/about/sites şunu yazdık bu siteye 4-5 saat sonra geldi bi tane alman hacıt :D
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 şişko mu ? şişko hatunsa kedi sevmemekte haklı.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Red said: problem belliymiş işte erasmusluyu sevmemiş. ben 5 senedir bulamadım kedinin tam olarak ne demek istediğini sdfs ohaaa senin kedi hala kuma sıçmıyo mu?
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 %50 kum %50 banyoda herhangi bir nokta sdfs. tamamen kısmet.
Öne çıkan mesajlar