DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 başlıktada belirtildiği gibi tuvaleti dururken, her zaman giden tuvaletine yapan hayvan durduk yere -belki de değil- banyonun kaydırmaz paspasına, benim, arkadaşın, kardeşin odasının halısına mütemadiyen bırakıyo emaneti. bunun belli bi nedeni var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mutsuz. Kumunu ya da mamasini mi degistirdiniz? Eve yeni biri mi geldi? Degisen ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 eskiden yapıp da sonradan değiştirdiyse alışkanlığını kesin bi nedeni var. çok dolu olduğunda, koktuğunda veya yemeği yer değiştirip yakınına geldiğinde yapmayabiliyorlar kabına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 seviyom keratayı ya kardeşim de seviyo koşturuyoz hergün evin bi köşesinden diğer köşesine top atıyom getiriyo. mutsuzluktan değil gibi be abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 eve erasmus öğrenci aldık biz ondan sonra başladı bu olay da hiç bi bağlantı kurmamıştım onunla ilgili. nasıl bi sıkıntı yaratabilir ki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 problem belliymiş işte erasmusluyu sevmemiş. ben 5 senedir bulamadım kedinin tam olarak ne demek istediğini sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 mesela tuvaletine gitmek için balkona çıkan küçük pencereyi kullanıyodu hep şimdi ise kardeşimi gecenin vakti zorla uyandırıp balkon kapısını açmasını istiyo tuvalet için. hali, tavırları da değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 saksıya alışsın bari, bizimki hayattayken çok sıkıştı mı saksıların toprağına yapıyodu. tabi onu kazmaya çalışırken sıçıyodu etrafın içine, ama ender yaptığı bir hareketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 sistiti olabilir. bu sebepten istemeden yapıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Erasmusluyu evden atin. Ya o, ya ben diyor hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 salıver sokağa sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 abi 250 oyro getiriyo o da ha deyince de gönderilmez ki kız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 facebooku var mı kedinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Fistan said: salıver sokağa sıçsın sokağa çıkarttım bi kere kucağımda korkudan ne yapacağını şaşırdı 2 güne kalmaz harcarlar dışarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 erasmuslunun üstüne sıçırtın bi rahatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 oy hemide kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Sana tepki gösteriyor bariz. Benim kedimde yorganıma işiyodu eve 1 2 gun gelmediğimde. Bişeyden mutsuz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 DeadSkinMask said: abi 250 oyro getiriyo o da ha deyince de gönderilmez ki kız :D http://imgim.com/76465anlatpanpa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bi de erasmusluya oda kiralamak istiyorum ben de.. nereden buluyorsunuz abi ilan fln vereyim istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 keid boku diye geldik erasmus çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 BabacumMostors said: bi de erasmusluya oda kiralamak istiyorum ben de.. nereden buluyorsunuz abi ilan fln vereyim istiyorum http://www.craigslist.org/about/sites şunu yazdık bu siteye 4-5 saat sonra geldi bi tane alman hacıt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 şişko mu ? şişko hatunsa kedi sevmemekte haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ONA SLAYER DİNLET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Red said: problem belliymiş işte erasmusluyu sevmemiş. ben 5 senedir bulamadım kedinin tam olarak ne demek istediğini sdfs ohaaa senin kedi hala kuma sıçmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 %50 kum %50 banyoda herhangi bir nokta sdfs. tamamen kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar